- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
Korkmana gerek yok. Evet o sandalye biraz göz korkutuyor ama hele ki senin şu muayene için korkmana hiç gerek yok. Zaten belli bir yaştan sonra o koltuğa yılda birkaç kez düzenli olarak oturup bacaklarımızı açmamız gerekiyor, kendini buna alıştırmaya başla bence.:sm_confused:
En büyük zararı sen kendine veriyorsun, buna bir son vermeni diliyorum. Kafanda kurup kurup kendini yiyeceğine bir şekilde muayene olmalısın. Umarım seninle gelebilecek birileri vardır, seni motive eder.
nasıl yani zeynep kafamı çok karıştırdın burdaki arkadaşlar ve doktorlar küçük dudaklar aralandığı zaman idrar deliği üretra deniliyormuş kasılmalarla açılan yerin vajina girişi olduğunu kızlık zarının bu gördüğümüz açıklıktan 1-2 cm içerde olduğunu söylüyorlar sende gördüğümüz yerin idrar deliğinin altındaki açıklığın zar olduğunu söylemişsin hangisi soğru arkadaşlar bu konuda bilgisi olan gerçekten bilgi versin.
pipirik başak burcu musun merak ettim genelde başaklar böle oluyoda?
pipirik başak burcu musun merak ettim genelde başaklar böle oluyoda?
dünyadaki kadınların yüzde 52'sinin kzılık zarlarının hiçbir zaman kanamadığını biliyor muydun?
zaten işlevinin ilk ilişkide kanamak değil, kız bebeklerini mikroorganizmalardan korumak olduğunu biliyor muydun?
zar muayenesini dışardan kendinin yapamayacağını ve istesen de büyük dudakları çekerek yırtamayacağını biliyor muydun?
yok cnm ben başak değilim çok yakın bi arkadaşım başak bide sevgilim başak herşeyde kötü bi olay olcakmış die düşünüolar.mesela arkadaşımla havuza bile gidemiyoruz yok mikrop kapcakmış yok şuymuş buymuş....o yüzden sordum saol cevap verdiğin için tatlım...
Bu kadar karıştırmanın nedeni ne?
Dudkları çekince neden yırtılsın ki?Olur mu öyle şey.
Senin bir dr.a gitmen şart.
Takıntı haline gelmiş hatta saplantı
canım öyle çekmekle falan bozulmaz kızlık zarı..ama kendini rahatlatmak için bi jinekoloğa git..ama bence kadın dr olsun seni anlaması ve rahatlığın açısından..inaan hiçbişey yok o sandalyede...korkma ve bi an önce git...
çok enteresan ya okadar insan sana doktora git içini rahatlat dio sen ısrarla doktorada gidemiosun tamam anlıorum sıkıntını ama bilen birine danışmanda fayda war. dokotra bi git sende rahatla artık bişe olmuşmu olmamışmı öören.
dünyadaki kadınların yüzde 52'sinin kzılık zarlarının hiçbir zaman kanamadığını biliyor muydun?
zaten işlevinin ilk ilişkide kanamak değil, kız bebeklerini mikroorganizmalardan korumak olduğunu biliyor muydun?
zar muayenesini dışardan kendinin yapamayacağını ve istesen de büyük dudakları çekerek yırtamayacağını biliyor muydun?
alkisalkisalkis ohhh beeeee :) bunları okuduktan sora napcaksın çok merak ediorum cnm.:)
hepinizin söledikleri ve mayıscadısı arkadasın sölediklerinden sora takmıcam artık bu konuyu hepinize ne kdr teşekkür etsem az cok saolun hihoyyyt
cnm sen takılma yeterki... milleti boşwer sen tek başına git rahatla alt tarafı bi hastaneye gitceksin yanında biri olmaması bence daha ii git hallet kendin. yada artık takma ve doktorada gerek kalmasın...:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?