O konu kesin değil sanırım. Kimisi 20 lira verip erken gebelik testinde negatif gördüm, 3 liralık testte pozitif gördüm hamileymisim boşuna o kadar para vermişim diyor. Ama bir iki gün arayla yapan var mı diye sormussun, hormon idrara karıştıkca tahlilde daha iyi görünür belki onunla ilgilidir.Kımse yok mu yaa
Hmm anladım canım ben de erken gebelik testi var o kadar para verdikten sonra cesarer edemiyorum yapmaya. Adetime 4 gün kaldıO konu kesin değil sanırım. Kimisi 20 lira verip erken gebelik testinde negatif gördüm, 3 liralık testte pozitif gördüm hamileymisim boşuna o kadar para vermişim diyor. Ama bir iki gün arayla yapan var mı diye sormussun, hormon idrara karıştıkca tahlilde daha iyi görünür belki onunla ilgilidir.
O zaman erken gebelik testlerinin hiç bir numarası yokBen aynı gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra şu mantıkta gittim normal idrarımla erken gebelik testinde silik çıkıyorsa normalindede cıkar dedim normal 4 tl lik testlerden aldım hamile çıktım bence erken gebelik testiyle bi alakası yok eger varsa normal gebelik testlerindede cıkar
bencede yok silik çıktıgı anda direk sağlık ocagına gıdıceksın benım dusuncem oyle erkenmıs gecmıs o gebelık testıne ınanmıyorum benO zaman erken gebelik testlerinin hiç bir numarası yok
4 gün kala ikisinde de cikar sanırım.Hmm anladım canım ben de erken gebelik testi var o kadar para verdikten sonra cesarer edemiyorum yapmaya. Adetime 4 gün kaldı
Aldığım erken gebelik testi adetten altı gün öncesine kadar kesin sonuç verdiğini vaad ediyordu. Yaptım negatifti.. sonra adetime iki gün kala normal test yaptım pozitifi gördümKızlar bir şeyi merak ediyorum. Aynı gün ya da bir gün arayla da olur önce normal test yapıp negatif sonra erken gebelik testi yapıp pozitifi gören oldu mu. Yani bu erken gebelik testleri normal testlerin tespit edemediğini görebiliyor mu.
İşte ben de bundan korktuğum icin testi yapmak istemiyorum ama meraktan çatlamak üzereyim dün normal test yaptim negatif cikti erken gebelik testini adet günü mü yapsamAldığım erken gebelik testi adetten altı gün öncesine kadar kesin sonuç verdiğini vaad ediyordu. Yaptım negatifti.. sonra adetime iki gün kala normal test yaptım pozitifi gördüm
Ah silik bi çıksa uçarak giderim kan tahlilinebencede yok silik çıktıgı anda direk sağlık ocagına gıdıceksın benım dusuncem oyle erkenmıs gecmıs o gebelık testıne ınanmıyorum ben
benim yumurta 20. Gün çatladı şuan 28. Gündeyim adete 4 gün kaldı dün normal test yaptim negatif cikti4 gün kala ikisinde de cikar sanırım.
Geçmiş olsun canım ben de dış gebelikten sonra yaptigim pozitif idrar testini cekmecede gorunce cok üzülmüştümcanım bende fotolar vardı düşük yapınca görmek istemediğim için tüm anılarımı sildim yoksa sana atardım adım adım test çekenlerdenim
ama şöyle anlatayım arada çok bir fark göremedim
nihayetinde ikisi de gebeliği göstermişti
Geçmiş olsun canım ben de dış gebelikten sonra yaptigim pozitif idrar testini cekmecede gorunce cok üzülmüştüm
Peki yumurtlama gununu biliyon mu canim sen yumurtlamadan kac gun sonra pozitifi gordunNormal gebelik testi adetime 5 gün kala pozitif çıkardı, boşuna o testlere çok para vermeyin. Ben laboquick marka kullandım, 2 tl ve çıkardı. Eğer mesaj geçmişime de bakarsan gün gün koydum testleri suhedaaa.
Hmm o zaman anca çıkar hatta benim de senin gibi oldu. Catlayali 8 gün oldu adetlerim düzensiz ama telefondaki programa göre 4 gün var. Bende dün yaptım negatif çıktı.benim yumurta 20. Gün çatladı şuan 28. Gündeyim adete 4 gün kaldı dün normal test yaptim negatif cikti
Pazara kadar sabretmem lazım o zaman kesinleşir heraldeHmm o zaman anca çıkar hatta benim de senin gibi oldu. Catlayali 8 gün oldu adetlerim düzensiz ama telefondaki programa göre 4 gün var. Bende dün yaptım negatif çıktı.
7 Hazirandı yumurtlama günüm, benim vücudum yumurtladığını çok belli eder. Ayın 5inde yumurta akı akıntım başlar, yumurtlama günü bel ve hafif kasık ağrım olur, bu ay sağdan oldu. Çok net hissettim, ondan 7si diye eminim ve 7sinden sonra birliktelik olmadı, malum ramazandı ve ben 9 gün sonra gece 11 de pozitifi gördüm. Sabah idrarı bile değildi.Peki yumurtlama gununu biliyon mu canim sen yumurtlamadan kac gun sonra pozitifi gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?