Ayni evin icinde taniyormus insan

Konunuzu okudukça şükretiim.
Aklıma eşim lavaboya giriceği zaman dur çamaşır suyu dökiiim de yıkayıp çık demelerim geldi
Canım eşim paçaları sıvar yallah yıkamaya
Bazen bende eşimde salarız amaaan diye ama sizin anlattıklarınz normal bişey değil çok uç.
Bide daha bismillah evli değil bişey değil ki evli bile olsa normal görmüyorum assslaaaa ama cips filan fırlatmak.
Hop derler adama
Bas tekmeyi kendi pis dünyasında sevgili mikroplarıyla mutlu mesuuudd yaşasınlar

Her insan bir değil biz istisnayiz bu konuda :) Ama evet banada aynı evin içine girince çok farklı oluyor diyen cooook oldu bi orneginide sende gördüm:) al dök düşün bu adamla ömür geçerse devam:)

erkek işte abartacak bir şey göremedim.bunlar için bırakacaksan bırak zaten daha fazla iki tarafa da vakit kaybettirme.adamı sürekli diken üstünde bırakırsan en sonunda patlar tabi.
Nasil insanlarla bir arada yaşıyorsunuz acaba? Gerçekten merak ettim. Tmm erkekler daha umursamaz da bunun neresi normal

Onuda denedik
kahvaltiyi evde yaptik sonra disarda yemek yedik eee eve geldik yine yemek pisti patates kizartti
tabi ardindan toparliyor mutfagi ama mesela duvarada yag fiskirmisti bu tür detaylari erkekler göremiyor sanirsam
Bu kadar yemeğe kilosu nasıl arkadaşın merak ettim??

Cipsi firlatma kismina kadar dedim boyle alismis evlenince duzene sokulabilir en azindan soylenenlere karsi gelmiyorsa uyguluyorsa sikinti olmaz ama o tepki hos degil demekki evlenincede boyle tepkiler verecek yasanmaz bu adamla

Çok önemli böyle şeyler ve bence çok ama çok haklısın. Yatağın içinde cips yemek nedir ya.. Aldığınız şeylerde elbette seni de düşünmesi gerekiyor. Saçma sapan davranmış. Hadi yemek neyse de wc konusuna hiç girmiyorum...Hayır canım bütün erkekler böyle değil..Benim eşim çok temizdir; daha bir gün bir çorabını kaldırmadım. WC konusunda bir hatasını hiç görmedim. Yemek yerken eğer ortak birsey yiyorsak her zaman en son lokmada beni düşünür

Bir insani ya yolculukta ya da tatilde tanirsin. Umarim aciklayici olmustur. O adamla omur gecmez.

Ben de dondurmayı kabıyla verince trip yerim, kuplarda top top servis etmem gerekir.
Ve evet kendisi o şekilde servis eder. En basit örneğim

Pis olmadıktan ve kendi dağınıklığını temizleyebildikten sonra problem yok, iki şekilde de uçlarda olması problem çünkü.
Sevgilinizde hijyen olayı yok gibi görünüyor.

Herkesin kocası çok temizmiş

aynen öyle ama sahsen abartiklarini düsünüyorum. Evet temiz, titiz olabilirler ama abarti. Birde ne gerek var böyle bir konuda kendi esini övmeye. Bende yeni evliyim. Biz hic zorluk falan cekmedik tek anlasamadigimiz konu battaniye :) Ama böyle konudada kalkipta esim söyle böyle temiz, titiz demem.

Tuvalet konusu çok rahatsız edici gerçekten.
Temiz, titiz tuvalet alışkanlığı edinmemiş bir adamla evlenmek istemezdim.
Siz şanslısınızki evlenmeden görmüşsünüz.
Diğer davranışları da rahatsız edici.
Hiç olmazsa ilk kez başbaşa bir evde kalıyorsunuz diye biraz hassas davransaydı. Ama şimdiden böyle davrananın biri evlenince ne olur bilemedim.

Yol yakindan ayril bundan, evliliginizde öyle olacagi Allah göstermis sana bi karari birakiyor adam bencil, pasakliii hic dayanamazsin insan tabi ki sogur bundan

Sizi her pisliğini temizleyen annesiyle karıştırdı sanırım. Oğluşlarına üstün insan muamelesi yaptıkları için kendi pisliğini temizlemekten aciz, eşlerini hizmetçi zanneden erkekler yetişiyor maalesef.

Ekstra dikkat edecegi yerde boyle davraniyorsa, evlenip imzayi atinca neler yapmaz

böyle konularda niye birsürü kadin cikipta esini öveme geregini duyuyor? Cok ama cok gereksiz. Cok yemek yemesi bana normal geldi gerisi falso cekilecek gibi degil.

O sadece bu konularda değil

Gelip her konuda yapıyorlar onu

"Ay kocişime baktım şükrettim"

Ok, biz burada sinir krizi yaşayalım sen bize bak hayatından memnun ol bacım diyesi geliyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…