- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi CicimBalim
yemek yeme konusuna bir şey diyemem benim sevgilim de inanılmaz çok yer ama o ailesinin evinde de öyle hatta daha beter annesi yemek yaparken 3 kişi olmalarına rağmen 7-8 kişilik yapar çünkğ sevgilim ve babası bir insanın yiyebileceğinin çok üstünde yiyorlar.
atıştırmalık yine aynı şekilde onu koltukta boş otururken göremem illa bir şey yiyordur ama alışverişte bir şeyden 3 tane alır mesela “ben çok yiyorum ya sana da kalsın” diye öyle de kendisinin farkındadır. :) bir şeyi açıp bitirmez illa bana da getirir ama onun kadar çok yiyemem. erkekler bence de biraz fazla yiyebiliyorlar yani.
tuvalet konusu çok dikkatimi çekti bu yaşına gelmiş adam hala klozet kapağını kaldırmayı bilmiyorsa bu yaşa kadar mağarada mı yaşamış? pis.
bu yaştan sonra terbiye veremeyeceğinize göre ben evlenirseniz çok sıkıntı yaşayacağınızı düşündüm. hele ki o cips fırlatma olayından sonra yüzüne bakıır yanı yok.

tuvalet konusu çok dikkatimi çekti bu yaşına gelmiş adam hala klozet kapağını kaldırmayı bilmiyorsa bu yaşa kadar mağarada mı yaşamış? pis.
bu yaştan sonra terbiye veremeyeceğinize göre ben evlenirseniz çok sıkıntı yaşayacağınızı düşündüm. hele ki o cips fırlatma olayından sonra yüzüne bakıır yanı yok.