Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Çok yemesi israf mı, madem bu kadar dertlendiniz girin bir işe çalışın. Kadın herhalde dur şunları bir zarar uğratayım diye yemiyordur.
45 yaşındaki obezi daha da şişirmek için bu kız da işe girsin aynen baya mantıklıymış dediğiniz. Allah aşkına bir durup empati yapın ya. Ben de çalışan kadınım ama kendi hanem için çalışıyorum kayınvalideme karışık çerez almak için mi çalışıcaz bu nasıl bir motivasyondur yahu 🤣

Kullanıyor herşey hazır nasılsa,birde 120 kiloymuş kim kalkıp yemek filan yapcak ev temizleyecek premsesler gibi yaşıyor evde.
Yemegını ben yapıyorum
Afedersın sıctıgı tuvalete ben temızlıyorum
Evı ben temızlıyorum
Herseyı ben yapıyorum
Parayı da ben kazanıyordum iki gün oncesıne kadar üsten ayrıldım
Tavıkıde bulmuş böyle bır ev neden kızına gıtsın dımı

45 yaşındaki obezi daha da şişirmek için bu kız da işe girsin aynen baya mantıklıymış dediğiniz. Allah aşkına bir durup empati yapın ya. Ben de çalışan kadınım ama kendi hanem için çalışıyorum kayınvalideme karışık çerez almak için mi çalışıcaz bu nasıl bir motivasyondur yahu 🤣
Çalışsam daha sa kötü oluyor kendi kazandığım parayla benım getırdıgım seylerı benı dusunmeden yıyıp bitiriyor çok zoruma gıdıyor ben bu evde çalışıyorsam tek kendını düşündüğüm ıcın çalışmıyorum

Kesin mi bu bilgi eğer öyleyse kardeşinin ortalığı yıkması lazımdı kocamon o evde ne işi var diye etrafı galeyana getirmesi lazım.
Evet kesin ama kardesı o kadar saf bır kadın ki sadece aylarca kocasıyla konuşmadı kocası günlerce otelde kaldı sonra barıştılar çocukları küçük dıye kadın engelli bırde çalışamıyor

Yemegını ben yapıyorum
Afedersın sıctıgı tuvalete ben temızlıyorum
Evı ben temızlıyorum
Herseyı ben yapıyorum
Parayı da ben kazanıyordum iki gün oncesıne kadar üsten ayrıldım
Tavıkıde bulmuş böyle bır ev neden kızına gıtsın dımı
Giderse işle ronu bekler elbette.
Tuvalaeti temizlemeyin eşine göster bak böyle diye.
Ver eline fırçayı kırklasın dursun.

Çalışsam daha sa kötü oluyor kendi kazandığım parayla benım getırdıgım seylerı benı dusunmeden yıyıp bitiriyor çok zoruma gıdıyor ben bu evde çalışıyorsam tek kendını düşündüğüm ıcın çalışmıyorum
Böyle durumlarda ben de çalışmam ki kariyer takıntılıyım. Boşanır çalışırım daha iyi derim apar topar boşanırım. Böyle başkasını yedirip içirmek için çalışılır mı ya insan evi barkı olsun daha rahat gezsin yaşasın diye çalışır.

Yani bilemiyorum tamam kayınvalidenin psikolojisi bozuk deli gibi bişey de sende çok akıllı bi insan değilsin be kızım.
Hiç de aklın başına gelmemiş.
Bu hayatta nişan atmak boşanmak diye bişe var.
Hala hiç boşanmayı düşünmüyorsun tam da boşanılacak mevzu.
Hala sevdiğim adam sevdiğim adam .
Ne kıymetli kocan varmış adamla birlikte bile olmamışsın bırak neyini bırakamıyorsun
Evde ayı besler gibi yularından kopmuş kaynanana bak dur bir ömür kadın senle yaşıt nerdeyse sen ölene kadar oda ölmez merak etme.
Bu kafayla bi gün yüzü görmezsin.
Ailen de bi acayip

Herşeyi geçtim bak o kadar yaptığı herşeyi tuvaleti yıkamayan kocadan ayrılıyor insanlar sen niye kaynananin arkasını temizleyesin yaşı da 45 . Açıklama yapmak zorunda değilsin git babanın evine çözüm bulsunlar

Giderse işle ronu bekler elbette.
Tuvalaeti temizlemeyin eşine göster bak böyle diye.
Ver eline fırçayı kırklasın dursun.
Ah ah neler neler yapmadım ki bir hafta boyunca hiç evi temızlemeyıp yıkamadığımı bılırım yınede kalkıp yapmaz
Ona desen ki evın ortasına sıc onuda yapar öyle berbat bır kadın

Evet kesin ama kardesı o kadar saf bır kadın ki sadece aylarca kocasıyla konuşmadı kocası günlerce otelde kaldı sonra barıştılar çocukları küçük dıye kadın engelli bırde çalışamıyor
Siz bizi trollemeye mi çalışıyosunuz? Yahu eşinizin teyzesinin evinin içinde kocasıyla konuşmadığına kadar siz biliyosunuz ama eşiniz annesinin yediği haltı bilmiyor öyle mi? Bu kadar rezilliği daha 6 aydır evli olan siz öğrendiniz ama eşiniz öğrenmedi. Siz nerden öğrendiniz peki tüm bunları? Ne saçma sapan meseleler bunlar.

Herşeyi geçtim bak o kadar yaptığı herşeyi tuvaleti yıkamayan kocadan ayrılıyor insanlar sen niye kaynananin arkasını temizleyesin yaşı da 45 . Açıklama yapmak zorunda değilsin git babanın evine çözüm bulsunlar
Ben yinede bu dereceye gelecegımı bıle dusunmemıstım hallederız dıye düşünüyordum ama dememmkı halledılmıyormus bir gün sonum bu olacak sanırım

Siz bizi trollemeye mi çalışıyosunuz? Yahu eşinizin teyzesinin evinin içinde kocasıyla konuşmadığına kadar siz biliyosunuz ama eşiniz annesinin yediği haltı bilmiyor öyle mi? Siz nerden öğrendiniz peki tüm bunları? Ne saçma sapan meseleler bunlar.
Keşke trollesem yada keşke saçma sapan olsa ama hepsı gerçek
İnanmak zorunda degılsınız herkes özgürce yorum yaoabılır fıkrını belırtebılır bu hayatta baba kızına yıllarca aynı evde tecavuz edıtor kılsenın ruhu duymuyor
ben sadece içimi dökmek istedim fikir almak ıstedım

Ben yinede bu dereceye gelecegımı bıle dusunmemıstım hallederız dıye düşünüyordum ama dememmkı halledılmıyormus bir gün sonum bu olacak sanırım
Hâlâ bir gün sonum olacak diyosun kızım aklını başına al bugün çık git zaten cinsellik de olmamış ömrün boyunca o kadını ve çözümü olmayan adamı mı çekeceksin?
Cesaretin yoktu madem niye burda bize bu kadar dert yandın

Keşke trollesem yada keşke saçma sapan olsa ama hepsı gerçek
İnanmak zorunda degılsınız herkes özgürce yorum yaoabılır fıkrını belırtebılır bu hayatta baba kızına yıllarca aynı evde tecavuz edıtor kılsenın ruhu duymuyor
ben sadece içimi dökmek istedim fikir almak ıstedım
Siz nerden biliyorsunuz bunları diye kaç kere sorduk hala cevap alamadık. Maşallah eşinizin teyzesinin eniştesiyle aynı evin içinde konuşmadığını bile biliyosunuz. Madem sallamıyosunuz nerden öğrendiniz bu kadar şeyi?

Böyle durumlarda ben de çalışmam ki kariyer takıntılıyım. Boşanır çalışırım daha iyi derim apar topar boşanırım. Böyle başkasını yedirip içirmek için çalışılır mı ya insan evi barkı olsun daha rahat gezsin yaşasın diye çalışır.
Bende sırf bu güzden işten ayrıldım
Eşim düşünmüyor har vurup harman savrulan şeyleri madem öyle benim zoruma gideceğine hiç çalışmam daha iyi dedim kendi kendime

Ben kadının yaşı ile ilgili bir şey söylemedim ki 45 yaş genç evet gayette çalışabilir ama kadın çalışmıyorsa yediği lokmalarda sayılmaz yani.

Back
X