Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Evet bızım eve çağırmış yani bir insan kendi kız kardesının eşini arayıp nasıl ben evde tekım kımse tok oğlum işten gelmedi şu saatte gelıyor benım canım bırseyler cektı kımseye söylemeden gel der bunun altında ne ararsınız ?
Fanfini fon aranır :olamaz: yürek yemişler karşılıklı

Fanfini fon aranır :olamaz: yürek yemişler karşılıklı
Benim beynime kan fışkırmıştı en kötü bu evdekı anlaşmamazlıgı öne sürdüm eşim geçiştirdi ve belli ki böyle gidecek
Bende en son bir gün patlayıp hanı bır gün annene böyle demıslerdı evden kovmuşlardı ya sebebi buymuş ben ıstemıyorum dıycem

Evet zaten hatayı başta yaptım ama şöyle bieşey var mecbur kaldım eşimin annesi babası boşandı annnesi yenı amelıyat olmuştu rahatsızdı ve kiradayız suan gelın geldıgım eve onlar da ılk defa geldı onların evine gıtmedım yanı
Suan tekrar amelıyat olması gerekıyor
Ne yapabılırdım merhametten gelıyor başıma ne gelırse sokakta mı bırakacaktım kadını eşinden ayrıldığı ıcın kendılerıne süt evlerı de olmadığı ıcın mecburi oğluyla yaşayacaktı
Maşallah sokakta bırakmıyorsunuz ama yediklerini sayıyorsunuz.

45 yaşındaki kv'ye bakmak

arkadaşlar 47 yaşımda ve hala özel bi şirkette haftanın 6 günü çalışıyorum
her şeyi bi tarafa bırakın yahu.. 45 yaşındaki insanın BAKILMASI gibi bir durumu OLAMAZ..
sizi resmen kullanıyorlar..
acilen bir şey yapmalı, hatta gitmelisiniz ...

hayatınızı mahvetmek üzeresiniz..

Hatır ıftıra degıl çünkü ben bunları duymadan önce kayınvalıdemle kız kardeşi tartıştılar
Kız kardesının de kaynanası kayınvalıdemı bır gün kolundan tutup sokağa atmış onların evındeyken sen demıs benım kızımla damadımın arasını bozdun onların yuvasını yıktın demıs
Hatta o zamanlar esım ve kız kardesı yanı gözümden teyzelerıyle kavga ettik teyzelerı yöne böyle borsayı aoylemesı söylenmez asla dedı
O günü bugündür konuşmuyorlar ben sonradan duydum
Bu kadar olay oluyor sizce eşinizin duymaması mümkün mü
Ayrıca teyze neden boşanmamış ki kız kardeşine hallenen adamdan

3 kere gitmiş diyorsunuz mutlaka duyulurdu
Bu olayı söyleyip evden uzaklaştırmaya çalışmayın

Siz hiç eşinizin verdiği sözlere zamana da inanmayın
Ben istemiyorum diye söyleyin
Annesi tabi ki kız kardeşi ile bir çözüm bulacak eşiniz
Siz de girin bir işe ayrıca bu adamdan bir cacık olmaz

45 yaşında gencecik kadın girsin bir işe çalışsın

arkadaşlar 47 yaşımda ve hala özel bi şirkette haftanın 6 günü çalışıyorum
her şeyi bi tarafa bırakın yahu.. 45 yaşındaki insanın BAKILMASI gibi bir durumu OLAMAZ..
sizi resmen kullanıyorlar..
acilen bir şey yapmalı, hatta gitmelisiniz ...

hayatınızı mahvetmek üzeresiniz..
Helal olsun elinizden öpüyorum sizi ve eşi ayağı o kadar tutan bir insan ki

Bu kadar olay oluyor sizce eşinizin duymaması mümkün mü
Ayrıca teyze neden boşanmamış ki kız kardeşine hallenen adamdan

3 kere gitmiş diyorsunuz mutlaka duyulurdu
Bu olayı söyleyip evden uzaklaştırmaya çalışmayın

Siz hiç eşinizin verdiği sözlere zamana da inanmayın
Ben istemiyorum diye söyleyin
Annesi tabi ki kız kardeşi ile bir çözüm bulacak eşiniz
Siz de girin bir işe ayrıca bu adamdan bir cacık olmaz

45 yaşında gencecik kadın girsin bir işe çalışsın
Evet haklısınız ben ıstemıyorum diye defalarca dedim ama eşimi de anlıyorum oda bılıyor kız kardesının de bakmayacağını annesını de ortada bırakmak ıstemıyor

Benim beynime kan fışkırmıştı en kötü bu evdekı anlaşmamazlıgı öne sürdüm eşim geçiştirdi ve belli ki böyle gidecek
Bende en son bir gün patlayıp hanı bır gün annene böyle demıslerdı evden kovmuşlardı ya sebebi buymuş ben ıstemıyorum dıycem
Ciddi bir durum bunu anlatmak.

Bu arada benim kaynana 56 yaşında çalışıyor. 45 yaşında gencecik hanımefendinin bakım gibi bir durumu söz konusu olamaz.
Kullanıyor herşey hazır nasılsa,birde 120 kiloymuş kim kalkıp yemek filan yapcak ev temizleyecek premsesler gibi yaşıyor evde.

Back
X