Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Kesınlıkle öyle bence doğumu esım hak edıyor eşim ona baktığı ıcın ona destek olduğu ıcın ama o kızı hıcbırsey yapmamasına rağmen kızına verıyor
Eşiniz işi arsızlığa vursun birazda,o kadar yardımcı olup paraları kızına vermek neyin nesi.

Gerçekten çok yıyor sana söyle örnek vereyım kahvaltılık tabağında zeytin olıyor kahvaltı edıyoruz tabakta kalan 10 adet zehtını sız ne yaparsınız ben kalanı gerı koyarım yensın dıye o sofrada kalan kahvaltılık vs dinlemez ne varsaaman kalmasın der yer ve suan 120 kilo
Evlat ayrımı sadece sizde yaşaması vs konularında kesinlikle hak veririm. Aynı evde yaşamak basli başına sıkıntı zaten.Ama yani yedigi zeytini bile saymak da fazla geldi. Evde tek sorununuz anlattığınız kadarıyla yemesi. Zeytin,çerez bahsettiğiniz seyler. Bunları hesaplayacak kadar maddiyati düşünecek, ev ekonomisini düşünecek durumdaysaniz çalışıp siz de kazanın madem. Adamın karşısına geçip sen çalışıyorsun annen çok yemek yiyor derseniz, alacağınız cevabı dusunemedim yani.

bak bacım öncelikle altı aylık evli olduğun için bir anda neyin ne olduğunu anlamamış olabilirsin. şu an içinde bulunduğun durumun farkında bile değilsin aslında belki de ?farkında olsaydın gerçekten ne yenilene ne içileni ne suyunu elektriği hiçbir şey düşünmezdin .çünkü zaten çalışan sen değilsin evi geçindiren sen değilsin maddi sıkıntıyı kocan düşünsün onun annesi sonuçta . Yenilenin içilenin lafını etme eşine adama anan çok yiyor deme yani .

eğer ki eşin de bu evde niye çerez bitiyor niye fatura çok geliyor diye bir kavga tartışma çıkarmıyorsa bu senin sorunun değil .ha kadın milletiyiz tabii ki de eşlerimizin cebini evimizin gelir giderlerini ay sonunu çıkaramayacağımızı kirayı bizde kendı kendimize düşünürüz ama sadece düşünürüz işte sonuçta akşama kadar sende onla beraber oturuyorsun çözüm üretebiliyor musun hayır . O yüzden sen boşver onu bunu . Sen şu noktaya kitlen eşinle yalnız kalabiliyor musun bir film izleyebiliyor musun ayaklarını uzatıp bornozunla televizyon seyredebiliyor musun akşam kocanı tutup yanağından içimden geldi diye rahatça öpebiliyor musun altı ay da altı aylık evlisin 😳

senin şu an düşünmen gereken şey ne biliyor musun daha altı aylık yeni bir çiftin başına neden diğer çocuklar anneyi bırakıp gitti sen bunu nasıl kabul ettin ? annenin maaşı var mı tek maaş gecınmek zorunda olduğunuz için mi kabul etmek zorunda kaldınız eve ek gelir olsun die ?
Haklısıncanım a a emin ol 6 aylık evliyim ama kadının huyunu bir bilsen neler neler yapıyor bu anlattıklarım fragman kalır yanında
Bende bu konuya degınecektım pıskolojım alt üst olmuş durumda zaten vajınısmus sorunu yaşıyorum 6 aydır kafama bunları takmaktan bır türlü eşime yonelemıyorum
Bazen bas basa kalmayı çok ıstıyorum kafa dinlemeyi elimle dediğin gibi olmayı çok ıstıyorum ama olmuyor daha yenı işten ayrıldım çıktım ben
İşten eve gelirdim koltukta akşama kadar uzanırdı zaten tüm gün yemek yok bırsey yok ortada ses etmezdım
Eşimde çok yoğun ve ağır ıste çalışır benım
İşten eve gelırdım oda bır koltukta uzanırdı bende sandalyede otururdum zaten tüm gün çalışmaktan yorulurdum ayaklarımı uzatıp dınlenmek ısterdım tv ızlemek ısterdım ama yapamazdım asla su 6 ay ıcınde bır kere olsun koltuklarıma uzanıp rahat rahat olamadım

Haklısıncanım a a emin ol 6 aylık evliyim ama kadının huyunu bir bilsen neler neler yapıyor bu anlattıklarım fragman kalır yanında
Bende bu konuya degınecektım pıskolojım alt üst olmuş durumda zaten vajınısmus sorunu yaşıyorum 6 aydır kafama bunları takmaktan bır türlü eşime yonelemıyorum
Bazen bas basa kalmayı çok ıstıyorum kafa dinlemeyi elimle dediğin gibi olmayı çok ıstıyorum ama olmuyor daha yenı işten ayrıldım çıktım ben
İşten eve gelirdim koltukta akşama kadar uzanırdı zaten tüm gün yemek yok bırsey yok ortada ses etmezdım
İşten eve gelırdım oda bır koltukta uzanırdı bende sandalyede otururdum zaten tüm gün çalışmaktan yorulurdum ayaklarımı uzatıp dınlenmek ısterdım tv ızlemek ısterdım ama yapamazdım asla su 6 ay ıcınde bır kere olsun koltuklarıma uzanıp rahat rahat olamadım
Ya sonuçta misafir değil ki tamamen sizinle temelli kalacak bir insan neden koltuğuna uzanmıyorsun o şekilde hayat geçiremezsin zaten işten çıktın geldiysen uzatacaksın ayaklarını geçeceksin koltuğuna yatacaksın .kayınvalide buna razı gelemeyeceği bir durum yok. razı gelemiyorsa da ya görmezden gelecek ya kalkıp odasına gidecek herkes yerini bilecek orası Senın evin sonuçta

Evlat ayrımı sadece sizde yaşaması vs konularında kesinlikle hak veririm. Aynı evde yaşamak basli başına sıkıntı zaten.Ama yani yedigi zeytini bile saymak da fazla geldi. Evde tek sorununuz anlattığınız kadarıyla yemesi. Zeytin,çerez bahsettiğiniz seyler. Bunları hesaplayacak kadar maddiyati düşünecek, ev ekonomisini düşünecek durumdaysaniz çalışıp siz de kazanın madem. Adamın karşısına geçip sen çalışıyorsun annen çok yemek yiyor derseniz, alacağınız cevabı dusunemedim yani.
Ben asla yemesıne ıcmesıne laf etmıyorum verdıgım çerez ve zeytin örnek olarak verdım herkes yoyecek sonuçta sevdıgım adamın annesi o tabıkı de yıyecek içecek ana anlamadığım şey her gelen seyı bugün alınan seyı bugün bıtırmesı ve dusjncesızlıgı demek ıstedıgım şey keşke bırazda o düşünse ona göre hareket etse alımış ogulun evınde yan gel yatmaya
Umrunda bıle degıl yanı demek ıstedıgım şey su tam olarak hani eve gelen şeyi siz bugün yemek yıyıp bıtıyor musunuz ben bir poşet zeytını bır günde oturup bıtırdıgını bır tencere dolmayı oturup bır günde tek başına bıtırdıgını bılırım böyle bırsey var mı ?

Ya sonuçta misafir değil ki tamamen sizinle temelli kalacak bir insan neden koltuğuna uzanmıyorsun o şekilde hayat geçiremezsin zaten işten çıktın geldiysen uzatacaksın ayaklarını geçeceksin koltuğuna yatacaksın .kayınvalide buna razı gelemeyeceği bir durum yok. razı gelemiyorsa da ya görmezden gelecek ya kalkıp odasına gidecek herkes yerini bilecek orası Senın evin sonuçta
Kesınlıkle öyle ama uzanmış olıyor ben ne zaman üsten gelsem uzanmış oluyor kalk da dıyemıyorum ben uzanıcam da dıyemıyorum çünkü bır gün çok yoruldumm anne bıraz ben uzanayım olur mu dedım bana demedıgını bırakmadı gıt yerde uzan banane ben uzanıyorum bırde esım geldı eşime benı kötülüyor benı uzandığım yerden kaldırmıyor saygısız dıyıp demedıgım kelkmlerı esıme soylryıp onu doldurursa getırıyor

Eşim varya neler neler soylemıyor
Mantıklı bırsey söylesek bıle banane dıyor gülüyor
Sorun gene eşinizde. Annesi gülüyor madem tasını tarağını toplayacak kardeşinin kapısına götürüp biz 6 ay baktık 1 ameliyatını yaptırdık sıra sende diyecek. Bitti gitti. Anasıysa da kul köle olmaya gerek yok hele ki böyle bir insana.

Orası sizin eviniz sonuçta sandalyede oturmakda neyin nesi öyle,uzanın ayaklarınzı uzatın kimsede kalkıp neden ayaklar uzaktı demez herhalde ki,demeyed ehakları yok.Rahatsız olan varsa çeksin odasına gitsin bir zahmet.
Eşim varya neler neler soylemıyor
Mantıklı bırsey söylesek bıle banane dıyor gülüyor
Anlamamazlığa vuruyor hemen.
Kadın rahat demek ki..
Kç yaşında bu arada.

Sorun gene eşinizde. Annesi gülüyor madem tasını tarağını toplayacak kardeşinin kapısına götürüp biz 6 ay baktık 1 ameliyatını yaptırdık sıra sende diyecek. Bitti gitti. Anasıysa da kul köle olmaya gerek yok hele ki böyle bir insana.
bazen eşimde bende çok bunalıyoruz baş başa kalmak katıyoruz kızı da bıze çok yakın oturur bu arada yürüme mesafesı on dk vardır hanı dıyorum ki bazen kızına annem sözde kalsın bu haftaspnu idare edebılır mısın iki gün bana cevap vermeden eşimi yanı anısını arıyor eşime ne diyorsa eşimde bana kızıyor görmek ısterse kendi gider annem sen niye yonlendırıyorsun dıye
Hanı dıyorum ki

Evet sevemiyorum
O zaman eşine söyleyeceksin ben anneni sevmiyorum bu yüzden istemiyorum diye eğer kimse de istemiyorsa kadının parası da yoksa ya kadını huzurevine atacaksınız ya da toplanıp kirasını giderlerini karşılayıp hayatını idame ettirebilmesi için el uzatacaksınız .yaşı gençse de bir iş bulup çalışacak ya da evden bir çocuk falan bakacak bu sayede kendine gelir sağlayacak

Orası sizin eviniz sonuçta sandalyede oturmakda neyin nesi öyle,uzanın ayaklarınzı uzatın kimsede kalkıp neden ayaklar uzaktı demez herhalde ki,demeyed ehakları yok.Rahatsız olan varsa çeksin odasına gitsin bir zahmet.

Anlamamazlığa vuruyor hemen.
Kadın rahat demek ki..
Kç yaşında bu arada.
Pikolojık sorunları var kaynanamın gerçekten ben mesela bazen mantıklı bırseyler söylüyorum gülüyor resmen banane dıyor
ama bunu kımseye anlatamıyorum göturelım tedavı olsun dıyorum eşimde bu konuda destekllıyor benı ama annesıne soyleyınce de ben deli miyim diyor görmem dıyor bagırıp cagırıyor
45 yaşında

O zaman eşine söyleyeceksin ben anneni sevmiyorum bu yüzden istemiyorum diye eğer kimse de istemiyorsa kadının parası da yoksa ya kadını huzurevine atacaksınız ya da toplanıp kirasını giderlerini karşılayıp hayatını idame ettirebilmesi için el uzatacaksınız .yaşı gençse de bir iş bulup çalışacak ya da evden bir çocuk falan bakacak bu sayede kendine gelir sağlayacak
Keşke bu şekilde kızı da düşünse
Ben bunları onlara teklıf olarak çok sundum soyledım ama bana cevap olarak eşimi sundu o varya o çalışıyor ya ben neden çalışayım diyip durdular

45 yaşında kadın daha çalışıp kendi kendine gayet de bakabilecek yaştayken engelli hayatı yaşayıp size yük oluyor. Yemeğe devam ettikçe yarın öbür gün kilo aldığında daha büyük sorunlarınız da olur. Gerekirse siz de çalışın eşinize destek olun, tarla/arsa neyse satıp ya kadına ev alın ya da 1+1 kiraya çıkarın.

Benimde bir derdim var
Kaynana sorunu
Kaynanam benimle beraber yaşıyor ve evin içinde anlaşamıyoruz
Gerçekten o kadar israf etmeyi seven bir kadın ki
Herşeyi israf edıyor
Evdeki aklınıza gelebılecek herşeyi israf ediyor
ne geçim derdi sıkıntısı var kafasında hıcnırsey yok kafası bomboş sanki
Bu ev nasıl gecınıyor bu elektırık su nasıl ödeniyor hiçbirşey umrunda değil
Yani ne elektırıkten tasarruf etmeyi bılıyor nede yemeden içemeden
Eşim tek çalışıyor o kadar çok fazla yemek yıyor ki bogazına yetemıyorum
Mesela misafir gelir diye alısverıslerde çerez alıyorum bır bakıyorum evvelsi gün almış önüne koymuş yıyor uyarıyorum da ye ama az ye ben onları mısafır gelınce önüne koymak ıcın aldım dıyorum benımle kavga etmeye başlıyor
Ameliyat olacak kızı var heryerde benim lafımı esıyorlar benımle beraber yaşıyor dıye ben bakacakmışım kızının evı ayrıymış annesının evı ayırmışmış bakmak zorunda olan benmişim kızı değilmiş ne yakacağımı şaşırdım artık
O kadar çok yemek yiyen bir onsan ki ne bogazına yetişebiliyorum nede evdeki yaptığı har vurup harman savurduğu şeylere yetişebiliyorum
Eşime söylüyorum ara sıra ne yapayım annem dıyor
Yani keşke kardesıyle anlaşsalar da bir ay onda bir ay bende kalsa idare edebilseler keşke
Herşeyi benim boynuma bırakıyorlar ben 25 yaşımda sanki 6 aylık degıl de 6 senelik evliymişim gibi çekiyorum bunları yazarken bile tansiyonum düşüyor
Değil sesini duymak onu görmeye bıle tahammülüm yok aynı evın ıcınde 6 ayda kafayı yedım ne yapmam lazım sizce ?
Ablacım hizmetçimisin sen o ne öyle sen niye kızına bakıyorsun

Keşke bu şekilde kızı da düşünse
Ben bunları onlara teklıf olarak çok sundum soyledım ama bana cevap olarak eşimi sundu o varya o çalışıyor ya ben neden çalışayım diyip

45 yaşında kadın daha çalışıp kendi kendine gayet de bakabilecek yaştayken engelli hayatı yaşayıp size yük oluyor. Yemeğe devam ettikçe yarın öbür gün kilo aldığında daha büyük sorunlarınız da olur. Gerekirse siz de çalışın eşinize destek olun, tarla/arsa neyse satıp ya kadına ev alın ya da 1+1 kiraya çıkarın.
Ev alabilecek olsam ınan kendıme alacağım zaten alsak bıle bu sefer eşim iki ev idare etmek zorunda kalıcak suan bu çok zor bu şartlar altında imkansız hatta iki ev gecındırmek
Kızına desek destek ol dıye kızı onu da kabul etmıyor

Ev alabilecek olsam ınan kendıme alacağım zaten alsak bıle bu sefer eşim iki ev idare etmek zorunda kalıcak suan bu çok zor bu şartlar altında imkansız hatta iki ev gecındırmek
Kızına desek destek ol dıye kızı onu da kabul etmıyor
O zaman kadını alıp kızının kapısına bırakacaksınız, biraz da orda gülsün. Yoksa sizin evliliğinizin sonu yok.

Ablacım hizmetçimisin sen o ne öyle sen niye kızına bakıyorsun
Kızı annesine bakmıyor bakmak zorunda değilmiş benimle beraber yaşıyor dıye ben bakmak zorundaymışım 😂 tamam ben bakarım ama Allah rızası ıcın bakarım dinimizde de gelinin kaynanaya bakma zorunluğu veya yukumlulugu yok bakarsam Allah rızası ıcın ama kızı varken bana neden bakmak düşsün

Back
X