Matahari suan senı benım kadar ıyı anlıyan bırı yoktur heralde :teselli: Aman dıyım ne olur bı evlılık terapıstıne gıdın.Hatta bulursan banada özelden iletişim bılgılerını at.İşte korkak,evliligine karısının verdıgı kadar deger vermeyen çaba sarfedemeyen,analarının memelerınden kopamamaıs anlarının evınde herşeyleri önlerine sunulan,hayatı hep o kadar kolay ve pamuktan zanneden adam sendromu.....
♥gözyaşı♥;15505717 .!.:
İstanbul'daysanız bir tane tavsiye edebilirim. Mavera Danışmanlık var çengelköy tarafında. Orda Fatma AYGÜN diye bir danışman abla var (abla diyorum bir süre bende gitmiştim) çok çok iyi biri mutlaka tavsiye ederim. Bir çok çift için kurtarıcı olduğunu biliyorum. Ben kendisinden çok şey öğrendim.. O yüzden tavsiye etmek istedim.
canım bana kalırsa eşin evliliğinizle beraber sana olan hislerini yitirmiş...
hiç bir sorun yoksa ve yaşadığınız sorunlar sırf bundan ibaretse eşine evliliğin yükü ağır gelmiş olmalı..
ayrıca çok yaşlandım çok yorgunum gibi bahaneleri çok ama çok saçma..
bunların arkasına sığınmak ne derece doğru bilemicem çünkü arkadaşlarıyla gece gezmelrine çıkmak onu yormuyo sanırım...
eşin madem kendine güvenmiyoduda neden evlendi senle senide üzdü..
bukadarmı bencillik olur..emin ol senden ayrılırsa uzun bi süre tekrar bekarlığın tadını çıkarıp yeniden bir evlilik yapıcaktır..
yani kendinde sorun arama sorunlu olan senin eşin..hisleri çabuk kaybolabiliyo zannedersem
Onemli olan bizim dusuncelerimiz degil, onemli olan sen gercekten herseyin duzelecegine inaniyomusun? Rol yapmaktan bahsediyosun, bu bence cok kotu bir sey. Yani rol yapman gerektiren bir durum varsa eger, demekki hisler artik hakiki ve gercekci degil. Acikcasi ben boyle bir durumda yasayamazdim. Yani bosanmak guzel bir sey degil, ama rol yapmak daha kotu degilmi?
Umudunu kirmak istemiyorum. Eger senin herseyin duzelecegine hala inancin varsa bunu yap.
Ama neden bunu yaptiginida iyi dusun. Sirf bosanmak istemedigin icinmi yoksa gercekten esini hala deliler gibi sevdigin icinmi?
Ben yeni evli sayılırım ve bir süredir evliliğimizde sorunlar yaşıyorduk. Son dönemde dayanılmaz hale geldi. Defalarca oturup konuştuk ama çözemedik. Beklentilerimizi birbirimize söyledik ama işe yaramadı. En sonunda ipler kopma noktasına geldi. Eşim beni sevdiğini ama bu sevginin azaldığını, aslında beni sevse bile evliliğin bitmesinin daha doğru olduğunu söyledi. Tercihi evliliğimizin hep sürmesiymiş ama bu şartlar altında olmadığı için bitirmek doğruymuş. (Bu şartlar dediği de benim ondan hep ilgi, sevgi beklemem, huzur vermememmiş. Yani sevgi ilgi görmeye hakkım yokmuş gibi sanki.) Bana kendisini çok yaşlı hissettiğini, çok yorgun olduğunu, değişmeyeceğini ve artık bu evlilik için çaba harcayacak gücü olmadığını söyledi. Ben bu lafların üstüne sakin kalmaya çalıştım, fevri karar vermeyelim birkaç ay zaman tanıyalım kadere bırakalım, boşanacaksak zaten birkaç ay sonra yapabiliriz bunu dedim. Eşim de kabul etti, o da hemen resmen bitirmek istemiyormuş ama dinlenmek istiyormuş. Bu konuşmanın üstüne bir hafta geçti. Şimdi hala aynı evde yaşıyoruz, aileleri haberdar etmedik durumdan, birkaç ay bekleyeceğiz boşanmaya kesin karar vermek için. Ama gerçekten çok zor bir durum, ne yapsam bilemedim. Eşim bana bazen çok yakın, bazen çok uzak. Beraber tv izliyoruz, dışarı çıkıyoruz ama genelde eş gibi değil ev arkadaşı gibiyiz yani hiçbir duygusallık yok sanki. Birbirimizi hiç arayıp sormuyoruz, eşim bazı geceler işyerinde kalıyor ya da arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eve gelmiyor. Ben de dışarı çıkıp gezmeye kafa dağıtmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Nasıl çözülecek bilmiyorum. Bana önerileriniz olabilir mi? Eşimle tekrar eskisi gibi olabilir miyiz yoksa çok mu geç? Benim bu bekleyiş sürecinde neler yapmam gerek? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Su anki son durum nedir bir degisiklik oldumu esinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?