Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasima da en iyisi bosanmak diyomus, arkadasim da en azindan deneyelim daha yeni evliyiz diyomus o da kabul etmis ama yine ilgisiz ve yine ev arkadasi gibi davranarak.. 1 yil dolmadan bosadi arkadasimi zaten.
eğer aldatma ihtimali temizlemek istiyorsan eşinle müsait bir zamanda şunu konuşabilirsinBen hayatta hiçbir şey için %100 konuşmam, yani imkanı yok öyle bişey yapmaz eşim demem. Hayatta herşeye hazır olmak gerek, kör değilim. Ama açık konuşayım zıpzıpçım, böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum. Eşim öncelikle zaten gece vardiyasında çalışıyor ve yeni terfi etti, ayrıca haftalık nöbet günleri vs var, sabaha kadar kalmak zorunda yani zaten işten atılmamak için. Ve tüm şifrelerini, işyeri mail şifrelerine kadar biliyorum. Öncelikle zaten iş ortamından biri olamaz, ben orada ondan uzun süre çalıştım ondan daha çok arkadaşım var, bişey olsa bana uçar gelir. İş dışında da zaten evden işe işten eve bir insan. Sadece arkadaşlarıyla takılır, ama bu sorunlar başlayana yani 1-2 ay öncesine kadar arkadaşlarıyla her dışarı çıktığında beni de istemesem bile yanında sürüklerdi, maçlara gittim, onun arkadaşlarıyla sabaha kadar okey oynadım vs. Yani ortamını biliyorum. Son dönemde sadece arkadaşlarıyla yalnız takılıyor, ve aramız kötü olsa bile beni dışarıdayken arıyor ve yanından 3-4 tane adamın(hepsini de tanıyorum) gürültüsünden başka bir şey gelmiyor. Merak ediyorum, hayatında biri olsa ne zaman konuşacak buluşacak onunla? Yine de hiçbir şey için kesin konuşmam, ama bence sen de kesin konuşmamalısın.
eğer aldatma ihtimali temizlemek istiyorsan eşinle müsait bir zamanda şunu konuşabilirsin
sadece zaman kaybetmemek için soruyorum başka birisi varsa zaman kaybetmemek hemen bitirmek istiyorum ilginin başka birisine kaymasını anlarım bana karşı olan ilgin başka birisi yüzündense bende artık yoluma bakmak istiyorum yok eğer gerçekten kişisel sebeplerden ötürüyse bu sürece devam edelim de..
hem bak sanada koz olur
ama sakın kıskandım seni başka biriylemi aldatıyon beni yapma adam bu defa yine senin ona mahkum olduğunu sanır
ama öbür türlü konuşursan oda seni kaybetme korkusundan ölür çünkü başka biri varsa zaman kaybetmeyim demek sen bulduysan bende kendime buluyum demek gibi birşeydir onların lügatında
sen başkası varsa ben artık emek harcamayım bitirelim derken demek ben başkasını bulmuş olsam benden hemen vazgeçip oda başkalarına bakacak diye düşünür
paçalar tutuşur ve dahada beter korkar
zaten umursamıuyorsun onu eyvah eyvah onun için
ha eğer başkası varsa umarım dürüst olacaktır sende böylece bitirme zamanının geldiini anlarsın..
Punchshe, geziyorum derken zaten bayan arkadaşlarımla görüşüyorum, en fazla alışveriş, sinema vs yani. Evlendiğimde bir hata yapıp bütün arkadaşlarımdan kopmuştum, şimdi tekrar toparlıyorum. Ve nereye gittiğimi hangi arkadaşımla olduğumu da eşime haber veriyorum. Ama dediğin doğru, dikkatli olmak lazım. Bu arada senin yorumlarının çok faydası oluyor, her yazdığına katılıyorum, teşekkür ederim a.s
yardımı olduğuna gerçekten çok sevindim..
bende evlenirken arkadaşlarımın hepsinden koptum işin ilginci ben toparlayamam da çünkü hepsi ankaradalar..ben istanbuldayım
şimdi burada sosyal bir ortama girmeyincede pek yeni arkadaş edinemedim..
benimde konuşmaya paylaşmaya dertleşmeye ihtiyacım var o yüzden burdaki bir çok kişinin derdini kendi arkadaşlarımın ki gibi özenle takip ediyorum çare düşünüyorum :)
tabi sende bizi unutmayıp durumundaki ilerlemeleri arasıra yazarsan sevinirim :) çünkü hem takip ediyorum hem merak ediyorum.. arkadaşlarımın yerine koyuyorum sizi..opuyorumnanaktan
bu arada eşinizin durumu nasıl ? laelaelaelaelae
Çok teşekkür ederim Punchshe ilgin için. Gelişmeleri yazarım tabi ki, inşallah iyi sonuçlanır, en azından burada benzer sorunları yaşayan arkadaşlar için tecrübe olmuş olur. Eşimin davranışlarında çok büyük bir değişiklik yok ama daha bir şey söylemek için çok erken. Aslında ben bir süre için kendimi onun daha da ilgisiz davranışlarına da hazırladım çünkü benim ona inat yaptığımı düşünüyor ve söylüyor şimdi o da inadına daha da ilgisiz ve sorumsuz davranabilir kendince benim aklım başıma gelsin de teslim olayım diye. Bir süre için ben uzaklaştıkça o da uzaklaşabilir ben buna hazırım şu an. Ama zamanla baktı ki ben vazgeçmiyorum, eskisi gibi olmuyorum.o zaman çark edebilir ve ilişkiyi kurtarmak için somut adım atmaya karar verebilir. Ben böyle düşünüyorum.
Arkadaşlar eşimle yaptığımız konuşmada sadakat konusunu konuşmuştuk aslında, hani kendisi benden ilgi sevgi beklemiyormuş artık ya, ben de kendisine şu an herşey bitmiş varsaysak bile resmen evli olduğumuz için tek şey beklerim o da sadakat demiştim. O da çok net bir şekilde asla sadakatsizlik gibi bir durum olmayacağını söyledi hatta çok da alındı. Eşim tüm olumsuz yanlarına rağmen bu konuda onurlu bir insandır, şu an için böyle bir aldatma konusu olduğunu veya yakın zamanda olacağını sanmıyorum. En azından böyle düşünmek istiyorum. Daha önce yazdım, büyük konuşmam ama şu anki sorun şimdilik bu değil. Bu arada kendisi yavaş yavaş beni sinir etmeye çalışıyor. Ben bu aralar hep dışarıdayım geziyorum tozuyorum diye trip atıyor ama sallamıyorum, o da inadına benim görüşmesini istemediğim birkaç kişiyi tekrar facebook'una eklemiş, daha önce de bu tip şeyler yapmıştı ve sırf beni kızdırmak için yaptığını itiraf edip silmişti onları. Şimdi yine bana tepki olarak yaptığından eminim. Benim facebook'uma filan da girip kontrol ettiğini farkettim ama tek kelime etmedim bu konularda, tamamen kayıtsızım yani. Kayıtsızlık en büyük silah bence. Eminim o bir süre benim ilgimi çekmek sinirlendirmek için uğraşacak, böyle şeyler yapacak. Çünkü eskisi gibi böyle olaylara sinirlenip ağlayan bir kadın görmek istiyor karşısında. Bu onu tatmin ediyor, kendini güçlü hissediyor. Ona bu gücü vermeyeceğim, umursamıyorum ve umursamıyormuş gibi davranacağım. Sizce doğru mu?
İnan bana sabrettiğin, düzelecek diye beklediğin her gün için çok pişman olacaksın. Ben buna benzer sözleri, hatta daha ümitsizini (ben buyum değişmeyeceğim, işine geliyorsa!!!) duyduğum halde 5 sene kadar bekledim ve öyle bitirdim. Şimdi 33 yaşındayım ve erken menopoza girdim. Ne genetik ne de başka birşey sebep oldu. Sadece ağır bir travma sonucu olduğunu söyledi dr.um. Sağlığının ve yaşının kıymetini bil. Giden hiçbir şey geri gelmiyor, sadece arkasından ağlayarak bakıyorsun hepsi bu...
Deneyelim aşamasını geçtik aslında. Ben onu zamanında birkaç kere yaptım, aynen söylediğin gibi oldu havalara girdi, iyice şımardı. Çaba harcamayı iyice bıraktı. Ama şu aşamada hemen dava açıp evimi taşımam da zor benneyaptımki Çünkü bir süredir çalışmıyorum, tekrar bir iş bulup ekonomik bir güç oluşturmadan evden ayrılmak istemiyorum. Maddiyat dışında beni oyalayan bir iş bulmadan da ailemin yanına gidersem psikolojik olarak daha güç olur, ailelerin de hemen devreye girmesini istemiyorum. Ayrıca itiraf etmek gerekirse boşanmak da istemiyorum, çünkü bir yuva kolay kurulmuyor, tabi ki son noktaya gelinirse tereddüt etmeden boşanırım da ama sonuçta şu an o da boşanmaya %100 razı değil. Sadece çok yorulduğunu, dinlenmesi gerektiğini söylüyor. İlgisi sevgisi azaldı. Ben de ona deneyelim demiyorum artık, zaten boşanmayı kafama koymuş ama şartların olgunlaşmasını bekliyormuş gibi davranıyorum. Eşim de ne istediğini bilmiyor gibi davranıyor, bazen hala beni mutlu edecek şeyler yapmaya çalışıyor şaşırtıyor bazen de çok kopmuş kafasında bitirmiş gibi davranıyor. Karar veremiyorum, açıkçası durumun netlik kazanmasını bekliyorum. Kendimi geri çektim, ona karşı çok ilgili davranmıyorum ben de, sürekli dışarı çıkıyorum, geziyorum kafa dağıtmaya çalışıyorum, artık sürekli evde bekleyen eş modundan çıktım. Bilmiyorum, belki o da beni böyle güçlü ve toparlanmış görür, artık kavga edip ağlamadığımı ona bağımlı olmadığımı görür de kafasına dank eder, biraz kendine çeki düzen verir tekrar diye düşünüyorum.