• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı evde iki yabancı

Matahari suan senı benım kadar ıyı anlıyan bırı yoktur heralde :teselli: Aman dıyım ne olur bı evlılık terapıstıne gıdın.Hatta bulursan banada özelden iletişim bılgılerını at.İşte korkak,evliligine karısının verdıgı kadar deger vermeyen çaba sarfedemeyen,analarının memelerınden kopamamaıs anlarının evınde herşeyleri önlerine sunulan,hayatı hep o kadar kolay ve pamuktan zanneden adam sendromu.....

İstanbul'daysanız bir tane tavsiye edebilirim. Mavera Danışmanlık var çengelköy tarafında. Orda Fatma AYGÜN diye bir danışman abla var (abla diyorum bir süre bende gitmiştim) çok çok iyi biri mutlaka tavsiye ederim. Bir çok çift için kurtarıcı olduğunu biliyorum. Ben kendisinden çok şey öğrendim.. O yüzden tavsiye etmek istedim.

♥gözyaşı♥;15505717 .!.:

İstanbul'daysanız bir tane tavsiye edebilirim. Mavera Danışmanlık var çengelköy tarafında. Orda Fatma AYGÜN diye bir danışman abla var (abla diyorum bir süre bende gitmiştim) çok çok iyi biri mutlaka tavsiye ederim. Bir çok çift için kurtarıcı olduğunu biliyorum. Ben kendisinden çok şey öğrendim.. O yüzden tavsiye etmek istedim.

yardımlarınna cok tesekkur derım bende bır kac yer arastırdım ozellııkle bır ısım dıkaktımı cektı Psikiyatrist kubılay boğoçlu nişantasındaymıs muaynehanesı az once kendısı ıle tel konustum muayne ucretını en uygun o soyledı 100 tl

Ben de isterdim evlilik terapistine gitmek ama şu an maddi olarak imkansız, maddi tarafı olmasaydı bile eşimin sıcak bakacağını sanmıyorum. Yoksa ben kendim de bir psikologtan destek almak çok isterdim ama böyle bir şansım yok. Özel değil hastaneye git derseniz de şöyle söyleyeyim, hastanelerde genellikle terapi imkanı olmuyor, doktor 5 dk. konuşup antidepresan yazıyor ve sizi gönderiyor. Ben de o tip ilaçlar kullanmak istemiyorum. Eşimle kendi başımıza sorunları pek çözemediğimizin farkındayım ama başka bir alternatif de yok malesef.

canım bana kalırsa eşin evliliğinizle beraber sana olan hislerini yitirmiş...
hiç bir sorun yoksa ve yaşadığınız sorunlar sırf bundan ibaretse eşine evliliğin yükü ağır gelmiş olmalı..
ayrıca çok yaşlandım çok yorgunum gibi bahaneleri çok ama çok saçma..
bunların arkasına sığınmak ne derece doğru bilemicem çünkü arkadaşlarıyla gece gezmelrine çıkmak onu yormuyo sanırım...
eşin madem kendine güvenmiyoduda neden evlendi senle senide üzdü..
bukadarmı bencillik olur..emin ol senden ayrılırsa uzun bi süre tekrar bekarlığın tadını çıkarıp yeniden bir evlilik yapıcaktır..
yani kendinde sorun arama sorunlu olan senin eşin..hisleri çabuk kaybolabiliyo zannedersem

canım bana kalırsa eşin evliliğinizle beraber sana olan hislerini yitirmiş...
hiç bir sorun yoksa ve yaşadığınız sorunlar sırf bundan ibaretse eşine evliliğin yükü ağır gelmiş olmalı..
ayrıca çok yaşlandım çok yorgunum gibi bahaneleri çok ama çok saçma..
bunların arkasına sığınmak ne derece doğru bilemicem çünkü arkadaşlarıyla gece gezmelrine çıkmak onu yormuyo sanırım...
eşin madem kendine güvenmiyoduda neden evlendi senle senide üzdü..
bukadarmı bencillik olur..emin ol senden ayrılırsa uzun bi süre tekrar bekarlığın tadını çıkarıp yeniden bir evlilik yapıcaktır..
yani kendinde sorun arama sorunlu olan senin eşin..hisleri çabuk kaybolabiliyo zannedersem

Bazen ben de bu yazdıklarını düşünüyorum, açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum, kestirip atsam mı bir umut zaman versem düzelir mi çok kararsızım.

canim.. su anda senin yasadiklarina benzer seyler yasiyorum ve ustelik daha 4 aylik evliyim ve malesef hemen hamile kaldim.. bazen bu evliligi sirf bu bebek icin devam ettiriyo gibi dusunuyorum..konumu okursan durumumu anlarsin belki..

benim esimde bunalim ayagina bana ters davranir..su an ilgiye en muhtac zamanimda duygusal zamanimda oyle laflar ederki bu adam beni sevmiyo derim..hatta sordugum zamanlar oldu ve dedigin gibi sevgim azalmadi ama icinde buldugumuz durumlardan dolayi boyle deyip kesip atiyo.. duzeltelim diyorum biseyler yapalim hic orali olmuyo..aksamlari geziyo..geceleri yanliz birakmadi henuz ama sanirim biraz cekiniyo okadarindan malum hamilelik..ama o kadar umursamazki.. ben ona yaklastikca o kaciyo.. su kadarini soyleyim..eger hamile olmasaydim..bebegimi dusunmeseydim yeter artik derdim burnunu surterdim! ne demek.. ben onunla bi hayati secmisim,sevgi istiyorum ilgi istiyorum..beraber biseyler yapalim diyorum onun umurunda degil..bunalimsa 3 gun 5 gun 2 hafta 3 hafta.. daha fazlasi varmi bunun.. o bunalimdada sen ne haldesin?
bence al karsina tamam dusundum haklisin..olmuyosa olmuyo..madem bundan sonra bisey degismicek ayrilmak icin ne gerekiyorsa yap o zaman de ve hayatini kurmaya basla ufak ufak.. eger o zaman etekleri tutusmuyorsa bilki baska sebeplerden dolayi senden ayrilmanin yerini yapiyor..yani ortaya ciktiginda ben sana demistim deyip vicdanini rahatlatmak icin bilmem anlatabildimmi.. seni seviyorsa is ciddiye binince seni birakmaz..

canim bence senin sorununun kilit noktasi is bulman.

is bulursun. zaten rahat tavirlarinla artik onu takmadigini da gostermissin.

is bulduktan sonra bir sure de bekle. bakarsin is hosuna gitmez. eger is yerin iyi ise karsisina gecip, evet hayatim ben bosanmaya hazirim. sen de hazirsan belgeleri hazirlayalim dersin. bosanmayi istemedigini biliyorum. zaten bu bir blof.

etekleri tutusacak.

cunku simdi senin maddii gucunun olmadigi icin ona mahkum oldugunu daha dogrusu bosanmaya kalkismayacagini biliyor. ama elindeki son kale de sen is bulunca dusecek.

bu kadin artik beni sallamiyor. zaten is de buldu bana maddi olarak ihtiyaci da kalmadi dusuncesi ile veliliginize sarilir. iste o zaman da evlilik terapistine gitm,eyi sart kosarsin barismak icin ya da bosanmaktan vazgecmek icin.

cunku o sekilde affedip hayatiniza kaldiginiz yerden devam ederseniz, iki gun sonra gene ayni sey olacak.
Umarim en kisa zamanda is buluirsun.

bu arada nasil is ariyorsun? CVyolla.com - Şirketlere Ulaşmanın En Kolay Yolu diye bir site var kariyer.net'e yenibiris.com'a bin basar. is basvurusunda bulunacagin kurumlari kendin secip yolluyorsun cv'ni. onlarin emaillerie direkt dusuyor cv'n. secretcv.com var. o da fena sayilmaz.

bol sans.

Söylediklerine katılıyorum Kibele'cim, ilk aşamada yeniden bir iş bulup birkaç ay çalışıp kendimi toplamak istiyorum. Ondan sonra eşimle daha rahat konuşabilirim geleceğimizi. Ben secret cv, kariyer net, yenibir iş gibi sitelerden arıyordum, senin söylediğin siteden de mutlaka deneyeceğim. Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim a.s

Bu olayda en son şu noktaya geldik eşimle; son bir haftadır iyice benden uzaklaşmıştı, sabaha kadar arkadaşlarıyla takılıyordu, ben de dayanamadım ve bugün konuştuk. Eşim kendisini ilişkinin bitmesine hazırladığını ve artık sevgisinin çok azaldığını söyledi. Bana hala değer veriyormuş ve seviyormuş ama sevgisi çok azalmış ve benim yanımdayken artık eğlenmiyormuş mutlu olmuyormuş, düzeleceğine kesinlikle inanmıyormuş. Yine de ben iş bulup hayatımı toplayana kadar böyle iki yabancı gibi bir süre daha bekleyebileceğini söyledi. Oysa ki bu çok zor benim için. Bir zamanlar beni çok seven bir insanın şimdi bana bu kadar yabancı olması ve aynı evde yaşamak bu şartlarda ölüm gibi geliyor bana. Ben de belki bir hata yaptım ama şunları söyledim ona; benim de sevgimin azaldığını (ki doğru ben de soğudum sonuçta) ama boşanmak istemediğimi, çok az bir ihtimal de olsa düzelme şansı gördüğümü söyledim. Dedim ki; senden rica ediyorum birkaç ay ver bana ama yabancı gibi olmayalım, gerekirse rol yapalım ama hala birbirini çok seven bir çiftmişiz gibi davranalım belki 3 ay 5 ay sonra bu rol gerçeğe döner; belki zamanla sevgimiz tekrar canlanır, olmazsa da tek kelime etmeden uzatmadan boşanırız o zaman. Ama bu ricamı kabul et, son bir şans daha ver dedim. O da kabul etti. Kısacası durum bu. Şimdi fikirlerinize çok ihtiyacım var, belki gurursuz davrandığımı, yanlış yaptığımı düşüneceksiniz ama ben evliliğimin bitmesini kabullenemiyorum. Bana en çok koyan da eşimin büyük sevgisini kaybetmiş olmak, bunu yerine koymak istiyorum ama imkansız gibi geliyor. Siz ne diyorsunuz? Sizce doğru mu yaptım? Eşimin son laflarından sonra tamamen bitirmeli miydim? Ama eşim hala az da olsa içinde bana karşı bir sevgi olduğunu söylüyor ben eşimle bu sorunları aşabilmeyi hayatta herşeyden çok istiyorum. Tekrar eskisi gibi olabilmemizin bir yolu yok mu sizce? Ve sizce eşim tam olarak ne düşünüyor, kafasında neler var, fikriniz var mı? Bana bir yol gösterin, çaresiz hissediyorum.

Arkadaşlar, yok mu bana yol gösterecek, fikri olan birileri? Gerçekten çok üzgün hissediyorum, yazdığınız olumlu olumsuz herşey güç veriyor bana, lütfen...

Onemli olan bizim dusuncelerimiz degil, onemli olan sen gercekten herseyin duzelecegine inaniyomusun? Rol yapmaktan bahsediyosun, bu bence cok kotu bir sey. Yani rol yapman gerektiren bir durum varsa eger, demekki hisler artik hakiki ve gercekci degil. Acikcasi ben boyle bir durumda yasayamazdim. Yani bosanmak guzel bir sey degil, ama rol yapmak daha kotu degilmi?
Umudunu kirmak istemiyorum. Eger senin herseyin duzelecegine hala inancin varsa bunu yap.
Ama neden bunu yaptiginida iyi dusun. Sirf bosanmak istemedigin icinmi yoksa gercekten esini hala deliler gibi sevdigin icinmi?

Onemli olan bizim dusuncelerimiz degil, onemli olan sen gercekten herseyin duzelecegine inaniyomusun? Rol yapmaktan bahsediyosun, bu bence cok kotu bir sey. Yani rol yapman gerektiren bir durum varsa eger, demekki hisler artik hakiki ve gercekci degil. Acikcasi ben boyle bir durumda yasayamazdim. Yani bosanmak guzel bir sey degil, ama rol yapmak daha kotu degilmi?
Umudunu kirmak istemiyorum. Eger senin herseyin duzelecegine hala inancin varsa bunu yap.
Ama neden bunu yaptiginida iyi dusun. Sirf bosanmak istemedigin icinmi yoksa gercekten esini hala deliler gibi sevdigin icinmi?

Aliyeh, eşimi hala seviyorum; eşim de hislerinin bitmediğini, hala sevdiğini ama son birkaç ayda yaşanan tartışmalar sonucu bu sevginin artık çok azaldığını ve bu yüzden artık düzelmesini imkansız gördüğünü söylüyorum. Ben düzelmesinin çok zor olduğunu biliyorum ama imkansız olduğunu düşünmüyorum. Rolden kastım seviyor rolü değil ama sanki bu tartışmalar yaşanmamış bir şey olmamış gibi davranmaya çalışmak. Ama işe yarar mı bilmem.

Bence sende takma yada takmamaya çalış çok zor belki ama çok üzüldüğünü belli etmee erkekler böyle işte değer verirsin içine ederler..sevinmelisin belkide çocuğun yok sanırım..benimde eşimle sorunum var ama çocuklarım var diye kıpırdıyamıyorum..boğuluyorum belki ama olmuyor işte..

Takmamaya çalışacağım zaten, şu an başka yolu yok... Bilmiyorum ki, bir yandan içimde bir umut acaba blöf mü yapıyor, benim burnumu sürtmeye mi çalışıyor, ya da arkadaşları filan mı onu dolduruyor da böyle davranıyor, yoksa gerçekten sevgisi çok mu azaldı? Bunu anlayabilsem keşke... Ama ne bileyim, eğer hiç sevmese beni, doğrudan boşanmak istese neden son bir denemeyi kabul etsin ki, hemen çekip gitmez miydi? Bilmiyorum, çok karışık kafam çoook.

canım güçlü ol bırakma kendini...sana nasıl aşık oldu eşin nasıl sevdi nelerini severdi bunları düşün bence sonrada öyle davran ama içinden gelmesi önemli...yani rol yapma...aldığınız karar ve içinde bulunduğunuz durum aklının bi köşesinde olsun ama duruma odaklanıp yaşama...doğal davran...eşin seni seviyordur tabiki ama işte düzelmen için seni biraz zorluyor bence...o istediği için deil kendin istedğin için rahat nefes al ve onunda almasına izin ver...umarım herşey gönlünce olur...

Daha öncede söyledigim gibi, bu adamin gönlünde de hayatinda da baska biri var, apacik ortada. Onu seviyor. Seni üzmemek icin de az da olsa seviyorum seni hala diyor, oysa artik sevmedigi ortada. Ve elbette ki sana hayatinda ve özelliklede gönlünde baska biri oldugunu asla söylemicek, söylemesine gerek yok zaten besbelli. Kusura bakma acik sözlüyümdür biraz, üzmek icin söylemiyorum, gözünü acman gerektigine inaniyorum.

Son düzenleme:
Ben yeni evli sayılırım ve bir süredir evliliğimizde sorunlar yaşıyorduk. Son dönemde dayanılmaz hale geldi. Defalarca oturup konuştuk ama çözemedik. Beklentilerimizi birbirimize söyledik ama işe yaramadı. En sonunda ipler kopma noktasına geldi. Eşim beni sevdiğini ama bu sevginin azaldığını, aslında beni sevse bile evliliğin bitmesinin daha doğru olduğunu söyledi. Tercihi evliliğimizin hep sürmesiymiş ama bu şartlar altında olmadığı için bitirmek doğruymuş. (Bu şartlar dediği de benim ondan hep ilgi, sevgi beklemem, huzur vermememmiş. Yani sevgi ilgi görmeye hakkım yokmuş gibi sanki.) Bana kendisini çok yaşlı hissettiğini, çok yorgun olduğunu, değişmeyeceğini ve artık bu evlilik için çaba harcayacak gücü olmadığını söyledi. Ben bu lafların üstüne sakin kalmaya çalıştım, fevri karar vermeyelim birkaç ay zaman tanıyalım kadere bırakalım, boşanacaksak zaten birkaç ay sonra yapabiliriz bunu dedim. Eşim de kabul etti, o da hemen resmen bitirmek istemiyormuş ama dinlenmek istiyormuş. Bu konuşmanın üstüne bir hafta geçti. Şimdi hala aynı evde yaşıyoruz, aileleri haberdar etmedik durumdan, birkaç ay bekleyeceğiz boşanmaya kesin karar vermek için. Ama gerçekten çok zor bir durum, ne yapsam bilemedim. Eşim bana bazen çok yakın, bazen çok uzak. Beraber tv izliyoruz, dışarı çıkıyoruz ama genelde eş gibi değil ev arkadaşı gibiyiz yani hiçbir duygusallık yok sanki. Birbirimizi hiç arayıp sormuyoruz, eşim bazı geceler işyerinde kalıyor ya da arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eve gelmiyor. Ben de dışarı çıkıp gezmeye kafa dağıtmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Nasıl çözülecek bilmiyorum. Bana önerileriniz olabilir mi? Eşimle tekrar eskisi gibi olabilir miyiz yoksa çok mu geç? Benim bu bekleyiş sürecinde neler yapmam gerek? Yardım ederseniz çok sevinirim.

sana diğer topic de de söyledim. adam seni aldatıyor.Konduramaman gerçek değil anlamına gelmez.

Back