• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı evde iki yabancı

canım ben arkadaşlardan farklı birşey söyleyeceğim ben eşinizin evliliğe alışamadığını kavgalardan dolayı birbirinizi yıprattığınızı düşünüyorum
her evlilikte farklı bir alışma süresi oluyor bazılarında 1 yıl bazılarında 3 yıl gibi ben de ilk evlendiğim yıllarda boşanmayı çok düşündüm sürekli kavga ediyorduk ailesel sebeplerden bu 3 yıl kadar sürdü sonra sonra kavgalar azalmaya başladı ben de şaşırdım nasıl olduğuna yani evliliğe alıştık bu süre zarfında en son kavga ettiğimizde ben senden boşanacağım dedim ve eşyalarımı alıp annemlere gittim bir kaç gün orada kaldım bu olaydan sonra eşim işin ciddiyetini anladı yani beni kaybedeceğini sonra da değişeceğine söz verdi bence sen de böyle bir hafta kadar ayrı kal eşinden ama o seni arayıncaya kadar onu hiç arayıp sorma o seni almaya gelmeden de dönme bence faydası olur benim düşüncem eşin seni seviyor ve ayrılmayacak sadece seni deniyor

Evet bazen iş yerinde oluyor, zaten akşamları çalıştığı için sabahlaması sorun olmuyor onun açısından mesaiye kalmak gibi oluyor. Bazen de arkadaşlarıyla dışarı çıkıp oyun oynamaya maç izlemeye vs gidiyor. En azından her seferinde haber verir gelmeyeceğini, nereye gittiğini, ama yine de özellikle bu hassas durumda böyle yalnız kalmak bana çok zor geliyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum ona karşı. Bu arada gittiği yerler konusunda doğru söylediğinden eminim, çünkü oralardan tel. ettiğinde arka plandan ya arkadaşlarının seslerini ya da işyeri telefonlarının seslerini vs duyuyorum yani güven sorunu yok.

En son boşanma konusunu zamana bırakalım, en azından boşanma için şartları (maddi manevi) hazırlayalım, dinlenelim birbirimizin üstüne gitmeyelim diye konuşmuştuk. Şimdilik böyle de gidiyor ama gerçekten çok zor bir durum, insanın kendine olan güveni ve hayata olan isteği sıfırlanıyor resmen. Evlilikte benim de hatalarım oldu ama herşey karşılıklı, eşimin hiç mi hatası yok sanki? Ama o çaba harcamak istemediğini söylüyor, çok yorulmuşmuş, sevgisi bitmese de yıpranmış vs vs. Bu ilişki düzelmeyecekse bile kırılan gururumu onarmak ve ona güçlü bir kadın olduğumu, artık hayatımın merkezinde onun olmadığını göstermek istiyorum. Ama ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım. Pes etmeli miyim, bu ilişkiden tamamen vazgeçmeli miyim onu da bilmiyorum.

öncelikle bence senin kendine olan güvenini kazanman ve bunu onada ispatlaman gerekir..

bak şöyle başla
onu 1 hafta hiç düşünme

ve önce git güzelce saçlarına bakım yaptır
kestir boyat değişiklik olsun
sonra güzelce git birkaç işe başvur
eğer sohbet etme imkanınız olursa eşinle ara sıra
ne yaptığını falan sorarsa
birkaç yere işe başvurduğunu söyle
işlerden birinden herhalde cevap gelr işe başlayınca zaten kafan dağılır evden uzaklaşmış olursun
işe başlayana kadar eğer maddi imkanın varsa git kendine bir kaç yeni şey al şöyle kendini iyi hissettirecek şeyler
arkadaş ortamın varsa eğer biraz onlarla zaman geçir
ve sanki hayatında o yokmuş gibi davran
ve bu süreç içerisin de
ona yemek hazırlama
onun işlerini yapma bence..
madem ayrılık hazırlığı yapıyorsunuz
oda hazırlansın sen sadece psikolojik olarak kendini yıpratarak nereye varacaksın ki..
ve bu şekilde bir kaç hafta geçtiğinde hala seni kaybetme korkusuyla sana yaklaşmadıysa
bitirme zamanı gelmiştir çünkü seni kaybetme korkusuyla yüzleşebilmiş ve bununla başaçıkabilmişse bence zaten kalben ayrısınız demektir..
ozaman da bir işin olur sende yolunu bulursun..
mahkemeye ilk sen gitme
herzaman sen terketmiş gibi olursun bırak böyle zor görevleri o üstlensin böyle ağır yükler onun omzunda kalsın..
isteyeceği zaman boşanma davası açabileceği konusunda ona sinyal ver
madden ve manen hazırım artık yaşanacak ortak hiçbirşeyiniz kalmadığını söyle..

öncelikle bence senin kendine olan güvenini kazanman ve bunu onada ispatlaman gerekir..

bak şöyle başla
onu 1 hafta hiç düşünme

ve önce git güzelce saçlarına bakım yaptır
kestir boyat değişiklik olsun
sonra güzelce git birkaç işe başvur
eğer sohbet etme imkanınız olursa eşinle ara sıra
ne yaptığını falan sorarsa
birkaç yere işe başvurduğunu söyle
işlerden birinden herhalde cevap gelr işe başlayınca zaten kafan dağılır evden uzaklaşmış olursun
işe başlayana kadar eğer maddi imkanın varsa git kendine bir kaç yeni şey al şöyle kendini iyi hissettirecek şeyler
arkadaş ortamın varsa eğer biraz onlarla zaman geçir
ve sanki hayatında o yokmuş gibi davran
ve bu süreç içerisin de
ona yemek hazırlama
onun işlerini yapma bence..
madem ayrılık hazırlığı yapıyorsunuz
oda hazırlansın sen sadece psikolojik olarak kendini yıpratarak nereye varacaksın ki..
ve bu şekilde bir kaç hafta geçtiğinde hala seni kaybetme korkusuyla sana yaklaşmadıysa
bitirme zamanı gelmiştir çünkü seni kaybetme korkusuyla yüzleşebilmiş ve bununla başaçıkabilmişse bence zaten kalben ayrısınız demektir..
ozaman da bir işin olur sende yolunu bulursun..
mahkemeye ilk sen gitme
herzaman sen terketmiş gibi olursun bırak böyle zor görevleri o üstlensin böyle ağır yükler onun omzunda kalsın..
isteyeceği zaman boşanma davası açabileceği konusunda ona sinyal ver
madden ve manen hazırım artık yaşanacak ortak hiçbirşeyiniz kalmadığını söyle..

çok akıllılca bir yol vereliniortak

Arkadaşlar, önerileriniz için teşekkür ederim, benden daha tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerine gerçekten çok ihtiyacım vardı. Punchshe, sana kesinlikle katılıyorum, ayrıca teşekkür ederim. Ben de söylediklerini yapmaya çalışıyorum bir süredir. Ben güçlü olursam, önce ben mutlu olursam belki eşim de hatasını anlar diyorum. Beni yalnız bıraktığının ve ilişkiye sahip çıkmadığının farkındayım eşimin. Ben bu evlilikte kendi hatalarımı anladım ama o da çok büyüttü, eğer o da hatalarını anlayıp tamir etmediği sürece zaten bu evlilikte mutlu olmamız zor. Ama sanırım henüz zamanı değil. Başka şeylerle oyalanmaya vakit geçirmeye çalışıyorum. Eşimi hiç sorgulamıyorum, üstüne gitmiyorum bakalım arkadaş gezmelerinden bekarken olduğu gibi sabaha kadar bilgisayar oynamaktan maçlardan vs hevesini alsın; belli ki evlendiğimizden beri bunları çok özlemiş :dilcikar: Şu an eşimin psikolojisi kendisine haksızlık yapıldığı, bu yaşta çok yıprandığı, sorumluluk aldığı yönünde bu yüzden ilişkimiz için çaba harcayası yok. O zaman evlenmeseymiş, baştan düşünseymiş bekarken olduğu kadar özgür ya da bencil yaşayamayacağını! Neyse, kısacası ben onu kendi halime bıraktım, ben de kendi halimdeyim. Sizce böyle yaparsam zamanla hatasını anlar ve gelip beni tekrar kazanmak için çaba sarfeder mi? Yoksa zaten kafasında bitirmiş de birkaç ay sonra resmen de bitirme yolunda mı olacak? Anlattıklarımdan ne çıkarıyorsunuz? Ama dürüst olun, aklınızdakini söyleyin, yani benim bu çabam ve sabrımın sonucu olacak mı? Benden daha tecrübeli olan, benzer şeyler yaşamış ya da şahit olmuş olan varsa lütfen bana bir yol göstersin arkadaşlar. Yoksa, boşa mı zaman kaybediyorum?

Arkadaşlar, önerileriniz için teşekkür ederim, benden daha tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerine gerçekten çok ihtiyacım vardı. Punchshe, sana kesinlikle katılıyorum, ayrıca teşekkür ederim. Ben de söylediklerini yapmaya çalışıyorum bir süredir. Ben güçlü olursam, önce ben mutlu olursam belki eşim de hatasını anlar diyorum. Beni yalnız bıraktığının ve ilişkiye sahip çıkmadığının farkındayım eşimin. Ben bu evlilikte kendi hatalarımı anladım ama o da çok büyüttü, eğer o da hatalarını anlayıp tamir etmediği sürece zaten bu evlilikte mutlu olmamız zor. Ama sanırım henüz zamanı değil. Başka şeylerle oyalanmaya vakit geçirmeye çalışıyorum. Eşimi hiç sorgulamıyorum, üstüne gitmiyorum bakalım arkadaş gezmelerinden bekarken olduğu gibi sabaha kadar bilgisayar oynamaktan maçlardan vs hevesini alsın; belli ki evlendiğimizden beri bunları çok özlemiş :dilcikar: Şu an eşimin psikolojisi kendisine haksızlık yapıldığı, bu yaşta çok yıprandığı, sorumluluk aldığı yönünde bu yüzden ilişkimiz için çaba harcayası yok. O zaman evlenmeseymiş, baştan düşünseymiş bekarken olduğu kadar özgür ya da bencil yaşayamayacağını! Neyse, kısacası ben onu kendi halime bıraktım, ben de kendi halimdeyim. Sizce böyle yaparsam zamanla hatasını anlar ve gelip beni tekrar kazanmak için çaba sarfeder mi? Yoksa zaten kafasında bitirmiş de birkaç ay sonra resmen de bitirme yolunda mı olacak? Anlattıklarımdan ne çıkarıyorsunuz? Ama dürüst olun, aklınızdakini söyleyin, yani benim bu çabam ve sabrımın sonucu olacak mı? Benden daha tecrübeli olan, benzer şeyler yaşamış ya da şahit olmuş olan varsa lütfen bana bir yol göstersin arkadaşlar. Yoksa, boşa mı zaman kaybediyorum?

boşa zaman kaybediyor olabilirsin ama ilerde keşke biraz daha sabretseydim dememek için 1 ay sık dişini derim ben
ömür bu diyeceksin ama 1 ayda çok uzun bir süre değil göz açıp kapayana kadar geçiyor..
bi bakmışsın bitivermiş
şöyle düşün zaten boşanma davası açsanız hemen boşanmayacaksınız ki
sizi 1-2 hafta en az bekletecekler vs..
sen hem şuanda ayrı eve çıkmayada hazır değilsin ozaman bu süreci hem hazırlama aşaması düşün hemde şans verme aşaması
1 ay içinde hem sanki ipler kopacakmış gibi hazırlan
hemde herşey düzelebilir gibi
onun yanında mutsuz ağlayan şikayetçi gibi olma
mutlu ol aksi gbi
sanki hiçbir şey yokmuş gibi
vurdumduymaz ol
rahatsız oluyomusun gibi bir tavra girerse yoo takıl kafana göre ben mutluyum dersin (seviyorsa bu laftan sonra sürünür kadınların onlarsız mutlu olacağı akıllarına gelmez çünkü bizi hep ağlak şeyler olarak hayal ederler)
veeeee kesinlikle cinsel anlamda bir şey yaşama
mümkünse yataklarınızı ayırın.
yani boşanınca sen olmayacağına göre böyle şeyleride yapamayacağınızın bilincinde olsun
veeeeee
lütfen mutlu ol özellikle onunla birlikte olduğunuz saatlerde çatlatmak için
gencim güzelim senin kahrınımı çekecem elbet mutlu olacağım dinamik genç benimle aynı yaşayacak birini bulabilirim seninle boşandğımızda imajı ver

yani erkekler bunu neden anlamıyorlar
hem evlenirken kendinden genç bayanlarla evleniyorlar
hemde sonra şikayet ayak uyduramıyorum diye
ozaman sende genç hatunu almasaydın
kendinle aynı dinamizm de birisyle evlenseydin
benim eşimde 30 yaşında :)
gece erken uyuyunca ben ona tavuk gibi tünedin yine diyorum
ama onu çok seviyorum
benim için sigarayı bıraktı
en sevdiği internet oyununu bıraktı
allaha şükür alkolü yoktu

iletişim çok önemli
tabiki erkeği kukla gibi yönetmeyin
ama birbirinizi anlayabilecek kadar
iletişim kurun

Son düzenleme:
Esin bekar hallerini özlemis
onun evli oldugunu ona hatirlatman
gerekecek bunuda yalniz basina
yapamazsin ...

Kimi erkek vardir evlenir hemen uyum saglar
kimide senin esin gibi yorulur evlilige yetisemez
bu gibi durumlarda mutlaka disardan egitimi
olan birinden yardim almaniz gerekir...

Düsünsene bekarken sabahlara kadar oyun oynamis
saati belli degil saatlerde eve gelmis
maclarda orda burda dolasmis ,simdi evli
evde karisi var bir bekleyeni bir hesap sorucusu var :)

Sende olsan bunca özgürlükten sonra evlilige
ayak uyduramaz ,yorulurdun ...

Zaten genc erkeklerin evliliklerini sona erdirmelerindeki
nedenler bekarken elde edindikleri aliskanliklari
degistirememeleri yüzünden oluyor...

önceki konularına baktım orada eşinin evlenmeden önce çok sevgilisi olduğunu
ve eski sevgilileriyle olan yazışmalar vs eski cdleri arasından buldugunu söylemişsin
ve bunları dile getirdiğinde seni kıskançlıkla suçlamış ama eşinin bunları saklaması normal değil.
eve gelmemesi seni yanlız bırakması sana yoruldum boşanalım demesi seni anlamaya
çalışmaması da evliliğe hazır olmadığını gösteriyor.
kaçan kovalanır diye bir laf vardır ki ben bunun doğruluğuna inanırım.sen onu kovalamışsın
ve eşin kendini göklerde görüyor şu an.boşanalım yoruldum dediğinde keske sende
kararlı bir ses tonunda en doğrusu boşanmak hemen başlayalım işlemlere deseydin.
senin eşin sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran dışarıyamı çıkıyor arkadaşlarıyla sende çık
sosyal çevren olsun mesela onu sinir edecek kurslara yazıl onsuz salsaya mesela:dance:ve sende ona
karşı ilgisiz olduğunu göster fiziksel olarak kendini değiştirmeye çalış sık sık kuaföre git gösterişli kıyafetler al ama bunu eşin için değil kendin için yaptığını hissettir.arkadaşlarınla buluşmak için veya bir yerlere gitmek için evden çıktığında hep bakımlı görün.eşini tekrar kendine aşık edip bağlamak senin elinde kendine hep güvenirsen harika, güzel, mükemmel olduğunu ona hissettirsen eşin de elindekini
kıymetini anlayacaktır.

Sevgi zamanla azalabilir ya da bitebilir. Bir insanla yaşayabileceğin potansiyeli yaşadıktan sonra ayrıldığına bile üzülmezsin. Hatta bazen ne gariplik var bende niye üzülmüyorum ayrıldığımıza diye düşünürüz. Gariplik yok işte gayet normal bunlar. Evliliği aşk yoksa yürütmenin anlamı yok. Ölümcül bir durum değil bu. Tekrar birine aşık olursunuz. Aşktan güzel birşey yok. Mutsuz evliliği yürütmek için saçını süpürge etmektense mutlu olmanın yollarını aramak en ideali.

Sevgi zamanla azalabilir ya da bitebilir. Bir insanla yaşayabileceğin potansiyeli yaşadıktan sonra ayrıldığına bile üzülmezsin. Hatta bazen ne gariplik var bende niye üzülmüyorum ayrıldığımıza diye düşünürüz. Gariplik yok işte gayet normal bunlar. Evliliği aşk yoksa yürütmenin anlamı yok. Ölümcül bir durum değil bu. Tekrar birine aşık olursunuz. Aşktan güzel birşey yok. Mutsuz evliliği yürütmek için saçını süpürge etmektense mutlu olmanın yollarını aramak en ideali.

Hakli olabilirsin ancak insanlar emek
sarf edip evleniyorlar heba olmalarindan
yana gönülleri olmayabilir...

Eskiden arkadaslarla konusurduk
askmi daha büyük sevgimi
kimi ask derdi kimi sevgi
konuda en sonunda tartismayla
biterdi...

Sevgi neydi ask neydi
emek miydi ,hala ayni ...

Hakli olabilirsin ancak insanlar emek
sarf edip evleniyorlar heba olmalarindan
yana gönülleri olmayabilir...

Eskiden arkadaslarla konusurduk
askmi daha büyük sevgimi
kimi ask derdi kimi sevgi
konuda en sonunda tartismayla
biterdi...

Sevgi neydi ask neydi
emek miydi ,hala ayni ...

Ben de zaten o yüzden evlilik kuramına karşıyım :) evlen bir külfet boşan bir külfet. Millet külfet altında kalmamak için evli kalıp mutsuz olmayı tercih ediyor.

Kesinlikle önce onsuz da ne kadar mutlu olabileceginizin sinyallerini verin.Sizde onun gibi arkadaslarınızla vakit gecirin.Kendinizle ilgilenin.Eger esinizin de dedigi gibi sevgi varsa zaten hersey degisir.

Evlilige adaptasyon sorunu da olabilir.

Ama bunlara ragmen kendi alemindeyse isler degisir tabi.

Yazdıklarınızı okudum, güvendiğim arkadaşlarıma da danıştım ve şu an çok daha pozitif hissediyorum. İnanın biz kadınlardan korkulur a.s Bakıyorum da hep benzer tecrübeler yaşıyoruz; evli ya da bekar farketmiyor, erkekleri göklere çıkartıyoruz sonra da oradan inmek bilmiyorlar. Şu an inanın eşimin yaptığı şeyler geliyor aklıma, yüzsüzce davranışları, tartıştığımızda sırf beni sinirlendirmek için eski kız arkadaşlarını facebook'a eklemesi ve bunu da ben farketmediğim halde gelip bana bak ne yaptım diye söylemesi, ben ağlarken sırtını dönüp uyuması. Öte yandan ilişkimizin ilk dönemlerinde ben ona yüz vermezken nasıl da peşimden koştuğu vs. vs. Benim de aklım başıma biraz geç de olsa geldi. Hatalarımız hep taviz vermekten, onları şımartmaktan geliyor. Ve inanın erkekler çok acımasız, ellerinde olduğumuzu anladıkları anda bize zalimce davranmaya başlıyorlar. Tabi her erkek böyle değildir, istisnalar çoktur ama genelde böyle oluyorlar. Ama erkeklerin acımasızlıklarına karşın bir zayıf noktaları var; o da kendilerini çoook zeki zannetmeleri. Aslında bazen çok saf oluyorlar ve bizim kadar derin düşünemiyorlar. Biz daha duygusalız ama daha akıllıyız hanımlar a.s Ben bir haftadır dediklerinizi yapıyorum, ağlamıyorum sızlamıyorum, onu rahat bırakıyorum, bu arada ben de kendime daha çok özen gösteriyorum, geziyorum tozuyorum arkadaşlarımla, iş görüşmelerine gidiyorum. Ve inanın bu bir haftada bile onda hiç beklemediğim değişimler görüyorum. Üstüme düşmeye başladı ama ben sabırlı davranıyorum fazla yüz vermiyorum. Yani soğuk davranmıyorum ama onunla ilk çıktığımız zamanlardaki gibi davranıyorum; yani ona tapan bir eşten çok yakın bir arkadaşı gibi. Ve inanın deli oluyor. Dün akşam yine sabahlara kadar arkadaşlarıyla takıldı, gündüz de işyerindeydi. Akşam geldi, ben de hiç takmadım hiç nerdeydin naptın demedim, başladı rapor vermeye saniye saniye, sormadığım halde. Dinlemedim evden çıkıp bir arkadaşımla buluştum, eve geç geldim bana uyuyacağını söylemişti, ama istersen gittiğin yerden beni ara ben seni gelip alayım demişti. Hiç de aramadım kendim geldim. Baktım uyumamış camda bekliyor, aramadığım için trip atıyor. Hiç sallamadım, bir başka arkadaşımı arayıp neşeli neşeli konuştum yarın gezelim tozalım diye. Hatta ona da ben dışardayken istersen sen de arkadaşlarını çağır eve ya da dışarda takılın sıkılma dedim. İnanın çok bozuluyor ama bunları haketti. İlişkiyi saçmasapan bir güç oyununa dönüştüren tepeme çıkan kendisiydi. Yoksa ben de isterdim sevgimi içimden geldiği gibi yaşayayım, ona göstereyim doya doya sevgimi ama izin vermedi buna. Evliliğimizin ilk haftasından 10 yıllık evli biri gibi davrandı, hep bıkkındı, hep ilgisizdi, sabahlara kadar arkadaşlarını çağırırdı eve daha ilk ayımızda, düşünün 3-4 tane adam içeride bilgisayar oynuyor ben de odada ağlayarak uyumaya çalışıyordum :1no2: Uzun uzun yazdım çünkü forumları okurken baktım benimle aynı durumda çok arkadaşım var, bakalım şu an birşeyler deniyorum, belki yola gelecek. Benim tecrübelerimden de ders alan olur belki ileride. Ha, yola gelmezse de gelmesin. İnanın o kadar yoruldum ki bana yaşattıklarından, onu çok sevsem de bir ömür böyle geçmez biliyorum. Birkaç ay bakıcam, eğer düzelmezse çok acı çekecek olsak da bu ilişki bitecek, başka çare yok.

Size su kadarini söyleyeyim. Bu adamin hayatinda baska biri var. Ayni anlattiginiz seyler bi arkadasimin basina geldi. Tipatip aynisi. Sonradan ögrendikki adam baskasina asik olmus onunla evlenmek icin arkadasima artik yoruldum, ilgi gösteremem bilmem ne diyomus. Onlarda yeni evlilerdi. Megerse adam evlenmesine bi kac hafta kala tanismis o kizla ve artik ailelerden etraftan ayip olmamasi icin evlenmis buna ragmen ama artik tüm ilgisi o kizin üzerindeymis tabi, karisiyla da ev arkadasi gibi yasadi 1 yil kadar sonra da kendisi bosadi zaten, ben seni artik sevmiyorum falan filan diyerek.

Bir evlilikte şiddet,alkol sorunu,kumar,aldatma,güvensizlik vb. yoksa,eşler birbirini seviyorsa hemen boşanma düşünülmemeli bence.
Heleki sizin gibi yeni evliler çarçabuk pes etmemeli,bazı arkadaşlarda yazmışlar,özellikle evliliğin ilk 5 yılı eşlerin birbirlerine ve evliliğe alışma sürecidir,5 yıl ailelerin kıyaslanması,anne baba,aile fertleri üzerine yapılan kavgalar olur pek çok evlilikte,öncesinde flört edilmiş bile olsa evlilik gerçekleştikten sonra tanıdığınızı zannettiğiniz eşinizin bilmediğiniz huylarını,özelliklerini keşfetmeye başlarsınız,kadınlar daha çabuk alışır evliliğe fakat erkekler biraz güçlük çekerler,sizin eşinizde evliliğe alışamamış olabilir,henüz 26 yaşındaymış,erkekler geç olgunlaşır,bununda etkisi olur evliliğinizde.

Uzun süredir evli biri olarak size tavsiyem,siz eşinizi,eşinizde sizi seviyorsa,boşanmayı can-ı gönülden istemiyorsanız,kendinize ve eşinize zaman tanıyıp evliliğinize bir şans daha verin.
Bazı şeyler eşinizin kafasına dank etsin istiyorsanız,onu umursamıyor gibi görünün ama ev hanımı olarak evinizin temizliği,alışverişi gibi rutin işlerinizi asla ihmal etmeyin,yemeğinizi yapın,sofranızı özene bezene kurun,giyinin süslenip püslenin,eşiniz sizi görünce büyülensin fakat sizin mesafeli olduğunuzuda hissetsin,işten geldiğinde güleryüzlü açın kapıyı hoşgeldin deyin çekilin,eviyle,bakımıyla 4-4lük bir kadın gören eşiniz sizi seviyor ve evliliği devam ettirmek istiyorsa mutlaka bir hamle yapacaktır,eğer olumlu yönde tavır alırsa hemen yelkenleri suya indirmeyin,sana bir şans daha vermemi istiyorsan konuşmamız gereken bazı şeyler var deyip evliliğiniz ve eşinizle ilgili aklınızdaki tüm soruları cevaplamasını talep edin.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah:Saruboceq:

Ve arkadasimin eside isyerinde sabahliyodu pek cok gece, meger sabahlara kadar ya o kizla oluyomus yada internet üzerinden sabaha kadar kamerayla birbirlerini izleyerek uyuyolarmis. Kiz inanmiyomus cünkü karisiyla yatmadigina bu da inandirmak icin gözünün önünde uyuyomus. Yani isyerinde kamera karsisinda. Anlatacak cok sey var merak edersen yazarim

Ve arkadasimin eside isyerinde sabahliyodu pek cok gece, meger sabahlara kadar ya o kizla oluyomus yada internet üzerinden sabaha kadar kamerayla birbirlerini izleyerek uyuyolarmis. Kiz inanmiyomus cünkü karisiyla yatmadigina bu da inandirmak icin gözünün önünde uyuyomus. Yani isyerinde kamera karsisinda. Anlatacak cok sey var merak edersen yazarim

Ben hayatta hiçbir şey için %100 konuşmam, yani imkanı yok öyle bişey yapmaz eşim demem. Hayatta herşeye hazır olmak gerek, kör değilim. Ama açık konuşayım zıpzıpçım, böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum. Eşim öncelikle zaten gece vardiyasında çalışıyor ve yeni terfi etti, ayrıca haftalık nöbet günleri vs var, sabaha kadar kalmak zorunda yani zaten işten atılmamak için. Ve tüm şifrelerini, işyeri mail şifrelerine kadar biliyorum. Öncelikle zaten iş ortamından biri olamaz, ben orada ondan uzun süre çalıştım ondan daha çok arkadaşım var, bişey olsa bana uçar gelir. İş dışında da zaten evden işe işten eve bir insan. Sadece arkadaşlarıyla takılır, ama bu sorunlar başlayana yani 1-2 ay öncesine kadar arkadaşlarıyla her dışarı çıktığında beni de istemesem bile yanında sürüklerdi, maçlara gittim, onun arkadaşlarıyla sabaha kadar okey oynadım vs. Yani ortamını biliyorum. Son dönemde sadece arkadaşlarıyla yalnız takılıyor, ve aramız kötü olsa bile beni dışarıdayken arıyor ve yanından 3-4 tane adamın(hepsini de tanıyorum) gürültüsünden başka bir şey gelmiyor. Merak ediyorum, hayatında biri olsa ne zaman konuşacak buluşacak onunla? Yine de hiçbir şey için kesin konuşmam, ama bence sen de kesin konuşmamalısın.

Arkadasima da en iyisi bosanmak diyomus, arkadasim da en azindan deneyelim daha yeni evliyiz diyomus o da kabul etmis ama yine ilgisiz ve yine ev arkadasi gibi davranarak.. 1 yil dolmadan bosadi arkadasimi zaten.

O zaman iyi. Ben sadece bu tarz birseye arkadasim sayesinde bizzat sahit oldugum icin dikkatli olmani istedim. Umuyorum benim tahminim senin de dedigin gibi tamamen yanlistir.

Bi de ceplerini falan hatta is yerini iyi kontrol et baska bi hatti var mi diye. Arkadasimin kocasi o kizla rahat rahat mesajlasabilmek icin de devamli evden uzaklasip arkadas ortamlarina takiliyomus. Millette karisiyla mesajlasitigini saniyomus. Hepsi sonradan ortaya cikti tabi. Inanilmaz pislik bi adamdi. Sen kocani bilirsin tabi ama yine de cok dikkatli ol derim.

Back