Arkadaşlar, önerileriniz için teşekkür ederim, benden daha tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerine gerçekten çok ihtiyacım vardı. Punchshe, sana kesinlikle katılıyorum, ayrıca teşekkür ederim. Ben de söylediklerini yapmaya çalışıyorum bir süredir. Ben güçlü olursam, önce ben mutlu olursam belki eşim de hatasını anlar diyorum. Beni yalnız bıraktığının ve ilişkiye sahip çıkmadığının farkındayım eşimin. Ben bu evlilikte kendi hatalarımı anladım ama o da çok büyüttü, eğer o da hatalarını anlayıp tamir etmediği sürece zaten bu evlilikte mutlu olmamız zor. Ama sanırım henüz zamanı değil. Başka şeylerle oyalanmaya vakit geçirmeye çalışıyorum. Eşimi hiç sorgulamıyorum, üstüne gitmiyorum bakalım arkadaş gezmelerinden bekarken olduğu gibi sabaha kadar bilgisayar oynamaktan maçlardan vs hevesini alsın; belli ki evlendiğimizden beri bunları çok özlemiş :dilcikar: Şu an eşimin psikolojisi kendisine haksızlık yapıldığı, bu yaşta çok yıprandığı, sorumluluk aldığı yönünde bu yüzden ilişkimiz için çaba harcayası yok. O zaman evlenmeseymiş, baştan düşünseymiş bekarken olduğu kadar özgür ya da bencil yaşayamayacağını! Neyse, kısacası ben onu kendi halime bıraktım, ben de kendi halimdeyim. Sizce böyle yaparsam zamanla hatasını anlar ve gelip beni tekrar kazanmak için çaba sarfeder mi? Yoksa zaten kafasında bitirmiş de birkaç ay sonra resmen de bitirme yolunda mı olacak? Anlattıklarımdan ne çıkarıyorsunuz? Ama dürüst olun, aklınızdakini söyleyin, yani benim bu çabam ve sabrımın sonucu olacak mı? Benden daha tecrübeli olan, benzer şeyler yaşamış ya da şahit olmuş olan varsa lütfen bana bir yol göstersin arkadaşlar. Yoksa, boşa mı zaman kaybediyorum?
boşa zaman kaybediyor olabilirsin ama ilerde keşke biraz daha sabretseydim dememek için 1 ay sık dişini derim ben
ömür bu diyeceksin ama 1 ayda çok uzun bir süre değil göz açıp kapayana kadar geçiyor..
bi bakmışsın bitivermiş
şöyle düşün zaten boşanma davası açsanız hemen boşanmayacaksınız ki
sizi 1-2 hafta en az bekletecekler vs..
sen hem şuanda ayrı eve çıkmayada hazır değilsin ozaman bu süreci hem hazırlama aşaması düşün hemde şans verme aşaması
1 ay içinde hem sanki ipler kopacakmış gibi hazırlan
hemde herşey düzelebilir gibi
onun yanında mutsuz ağlayan şikayetçi gibi olma
mutlu ol aksi gbi
sanki hiçbir şey yokmuş gibi
vurdumduymaz ol
rahatsız oluyomusun gibi bir tavra girerse yoo takıl kafana göre ben mutluyum dersin (seviyorsa bu laftan sonra sürünür kadınların onlarsız mutlu olacağı akıllarına gelmez çünkü bizi hep ağlak şeyler olarak hayal ederler)
veeeee kesinlikle cinsel anlamda bir şey yaşama
mümkünse yataklarınızı ayırın.
yani boşanınca sen olmayacağına göre böyle şeyleride yapamayacağınızın bilincinde olsun
veeeeee
lütfen mutlu ol özellikle onunla birlikte olduğunuz saatlerde çatlatmak için
gencim güzelim senin kahrınımı çekecem elbet mutlu olacağım dinamik genç benimle aynı yaşayacak birini bulabilirim seninle boşandğımızda imajı ver
yani erkekler bunu neden anlamıyorlar
hem evlenirken kendinden genç bayanlarla evleniyorlar
hemde sonra şikayet ayak uyduramıyorum diye
ozaman sende genç hatunu almasaydın
kendinle aynı dinamizm de birisyle evlenseydin
benim eşimde 30 yaşında :)
gece erken uyuyunca ben ona tavuk gibi tünedin yine diyorum
ama onu çok seviyorum
benim için sigarayı bıraktı
en sevdiği internet oyununu bıraktı
allaha şükür alkolü yoktu
iletişim çok önemli