Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size birşey diyeyim mi, metres zoru görünce topuklayıp kaçacak, eşiniz yine barışma hamlesi yapacak. Siz de barışacaksınız. İnşallah yanılırım.

adamin size sevgisi yok ama burada gorunen o ki zerre saygi da yok..sizin kendinize de sayginiz yok..umarim kizlariniz size benzemez..ne var bunlarda yapismissiniz adama bir yerden biriniz bir yerden oburunuz..allah bilir tipi de nasildir..o da kendini sanmis alein delon

Konunuzu okurken ben yoruldum siz yaşarken yorulmadınız mı? Daha önce ki konularınızı da biliyorum, kızınız bile artık size inanmıyordu ve nefret ediyordu ikinizden de yazık günah değil mi çocuklarınıza. Eşinizle sizin bu dengesiz davranışlarınız yüzünden çocuklarınız çocukluk yaşayamadan yetişkin olmak zorunda kalmışlardır muhtemelen.
Eşinizden vazgeçemiyorsanız ya görmezden gelip aynı evde yaşamaya devam edecektiniz yada bir defada kestirip atacaktınız.

Mayısta ortadan kaybolduğunuzda anlamıştık zaten gidişatı ama çekişmeli dava açmanıza sevindim. İnşallah bu sefer psikoterapiden de fayda görürsünüz, hem tedavi olur hem boşanırsınız. Çocuklarınız için de sizin için de en iyisi bu. Boşanma-evlenme-aldatılma-boşanma döngüsünden kurtulmanız lazım

Bakınız bu bu satırlar herşeyi açıklıyor. Sizinki sevgi değil hırs. Daha en başından bıraksaydınız maazallah başkası ile mutlu falan olurdu.
Kolunuza herifi takıp '' Baaaak nasıl adam ettim. '' diye o bahsettiğiniz '' terk edip giden '' kadınlara caka satmak vardı ahhhh. Ömrünüzü yedi bitirdi bu hırs, ama herifi yola getirmeye yetmedi. Yazık oldu. Size değil, çocuklara içim yanıyor, neler ile sınandılar anne babalarının yüzünden.

Din konusuna girmek istemiyorum ama islamda aynı kişiyle 3.kez evlilik yasak değil mi
Kadının farklı biriyle evlenip ayrılması gerekiyor
Niye böyle bir şey var şimdi daha iyi anladım
Bu arada
Bana saçma gelmişti okuduğumda

Umarım yazdıklarını yapabilecek gücü bu defa kendinde bulursun.

bende ondan bahsediyorum zaten..
hülle nikahı diye birsey uydurulmuş aslı astarı geçerliliği nedir bilmiyorum..
bu denli git gel ve 3.sahislarin içinde olduğu lackalastigi bi evlilikte önemseyen kişiler için dini nikah çoktan düşmüştür..Düsen nikah ile o evde huzur aranmaz ki..
Allah nezdinde dini nikahin makbullugunu tartismaya lüzum görmüyorum.

Sen iyi bir anne değilsin.
Çok kötü hatta çok çok kötü bir annesin.
İyi bir anne olsaydın çocuklarına şunları yaşatmaya utanırdin.
Mayıs ayinda kesin bitti , göreceksiniz bla bla diye sallıyordun değil mi millete ?
Yarın 10:30 boşanma davam görülecek diye konular acip güya kurtuldum diye havalara uçuyordun.
Böyle kadınlar keşke hiç anne olamasa.
Devlet keşke elinizden alsa.
Zerre kadar utanmiyorsun değil mi ?
Allah ikinizi de bildiği gibi yapsın diyecegim ama zaten belanızı vermiş.
Fazlasına gerek yok.

adamın karısıresmi nikahlı karısı benim. Anlamadım metres dedği nasıl adamın karısı oluyor?

adamın karısıresmi nikahlı karısı benim. Anlamadım metres dedği nasıl adamın karısı oluyor?
Metrestin sen de .
Adam boşandı o kadınla evlendi.
Sen bu adami evine davet ettin.
Etmedin mi ?
Ettin.
Karısı o iken metresi sen oldun.
Aynı yataga da girdin.
Nasil iğrenç ilişkiler bunlar ya.
Hiç utanmaniz yok mu evlatlarıniza sunlari yaşatiyorsunuz.?
Bu avukat çocuklarınızı niye sizden aldırmıyor Allah rızası için.
Yok abicim bunlar ne biçim anne baba.
Olmaz olsunlar.
Kızınız olsam yüzünüze bakmazdim.
Annem bu kadin diyemezdim utancımdan.
Olmasın böyleleri anne baba.
Çok lazımmis gibi dünyaya habire çocuk getirip psikolojilerini bozuyorlar.

Sizi hatırlıyorum. Sizde boşanacak cesaret yok. İster kızın ister kızmayın siz boşanamazsınız. Siz o kocanın peşinde sürüklenir durursunuz da dünyaya getirdiğiniz çocuklara yazık. İnşallah çocuklarınızı sizden bir an önce alırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…