Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah bu defa başarır, onurunuzu kurtarırsınız. Ne güzel mesleğiniz ve mal varlığınızda varmış. Bu kadarını her yönden bağımlı, güçsüz kadın bile yapmazdı emin olun.
Sizin ki çocukları falan düşünmek değil, eğer öyle olsaydı onların kişiliklerinin oluştuğu en önemli dönemlerini ziyan etmez bir an önce hayatlarını düzene sokardınız. Belki kızınız ona babası gibi davranan adama gereksiz sabır gösterecek, oğlunuz karısına babasından gördüğünü yapacak sizin bağımlı ilişkiniz yüzünden.
Bu defa siz yapamasanız da eşiniz olacak karakter yoksunu çıkar hayatınızdan inşallah.

Bu konu okunurmu yahuu???

Çok üzüldüm sizin adınıza hırslı bir kadınsınız bence vazgeçmek istememişiniz yaparım düzeltirim sanmışınız.Ben en azından bu kadar severken değerimi anlasın diye uğraşırken ikinci kadın olmama savaşınızı bile takdir ediyorum çünkü çoğu kadının buna bile gücü yok.Şimdi bu evliliğe olan inancınız yeni hayatınızda kendinize inanarak gösterin hakkınızı alın ve sonra o sayfayı tamamen kapatıp yeni bir yol çizin siz isterseniz mutlu olabilirsiniz

valla dosyada geçen mülklerin de rezilliklerin de sayisini hesaplayamadim ama bence onur gurur , medeni ayrilık , çocuklarin psikolojisi filan değil sizin derdiniz, adam sira sira kat kat ev açmış, 2 kadın sığışıp oturamamışsiniz, tek mesele buna evrilmiş, konudaki tek masum 3 çocuk

Ben tanımıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…