Azademt Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2020 48 60 29 Kasım 2020 Konu Sahibi mutluluk1982 #521 Bence 4.ye tamamlarsiniz
MrsDelfino Guru Pro Üye 31 Aralık 2017 6.447 22.145 28 29 Kasım 2020 Konu Sahibi mutluluk1982 #522 filmgibi .!.: Gunduz kapalıydı bu konu. Nasil acildi Genişletmek için tıkla... Ben sormuştum daha önce sevgili Mune'ye, sistem güncellemesi yapılırken yanlışlıkla açılabiliyormuş bazı konular. Bu konu da onlardan biri herhalde.
filmgibi .!.: Gunduz kapalıydı bu konu. Nasil acildi Genişletmek için tıkla... Ben sormuştum daha önce sevgili Mune'ye, sistem güncellemesi yapılırken yanlışlıkla açılabiliyormuş bazı konular. Bu konu da onlardan biri herhalde.
Katibin Ruhu Fazla bakma bana öyle yanarsın. ♨️ Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 46.512 208.360 29 Kasım 2020 Konu Sahibi mutluluk1982 #523 MrsDelfino .!.: Ben sormuştum daha önce sevgili Mune'ye, sistem güncellemesi yapılırken yanlışlıkla açılabiliyormuş bazı konular. Bu konu da onlardan biri herhalde. Genişletmek için tıkla... Açılan konuya bak yahu. Tam vakti. Bizde de var bi değişik modelinden. Bi vukuatı daha olmuş yeni. Bu kadar mı denk gelir?
MrsDelfino .!.: Ben sormuştum daha önce sevgili Mune'ye, sistem güncellemesi yapılırken yanlışlıkla açılabiliyormuş bazı konular. Bu konu da onlardan biri herhalde. Genişletmek için tıkla... Açılan konuya bak yahu. Tam vakti. Bizde de var bi değişik modelinden. Bi vukuatı daha olmuş yeni. Bu kadar mı denk gelir?
MrsDelfino Guru Pro Üye 31 Aralık 2017 6.447 22.145 28 29 Kasım 2020 Konu Sahibi mutluluk1982 #524 Katipyarisi .!.: Açılan konuya bak yahu. Tam vakti. Bizde de var bi değişik modelinden. Bi vukuatı daha olmuş yeni. Bu kadar mı denk gelir? Genişletmek için tıkla... Kibledim ben kilitli konu tekrar açılmış diye, kapatırlar görünce
Katipyarisi .!.: Açılan konuya bak yahu. Tam vakti. Bizde de var bi değişik modelinden. Bi vukuatı daha olmuş yeni. Bu kadar mı denk gelir? Genişletmek için tıkla... Kibledim ben kilitli konu tekrar açılmış diye, kapatırlar görünce