Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dosyanızı neden bizimle paylaşıyorsunuz

özel bilgileri sildim..sadece o kadar uzun bir yolculuk vardıki.. anlatmak istedim.
İnşallah bu defa başarır, onurunuzu kurtarırsınız. Ne güzel mesleğiniz ve mal varlığınızda varmış. Bu kadarını her yönden bağımlı, güçsüz kadın bile yapmazdı emin olun.
Sizin ki çocukları falan düşünmek değil, eğer öyle olsaydı onların kişiliklerinin oluştuğu en önemli dönemlerini ziyan etmez bir an önce hayatlarını düzene sokardınız. Belki kızınız ona babası gibi davranan adama gereksiz sabır gösterecek, oğlunuz karısına babasından gördüğünü yapacak sizin bağımlı ilişkiniz yüzünden.
Bu defa siz yapamasanız da eşiniz olacak karakter yoksunu çıkar hayatınızdan inşallah.

Haklısınız. Öncelikle alaycı ve kınayıcı yorum yapmadığınız için gerçekten çok çok teşekkür ederim.Bu defa başarıcağım.Rabbim kimseyi yaşamadıklarıyla yargılatmasın.tşk..

Evet görüştü hatta aynı yatağa da girdi.
Sonra adam sabah yine gitti o kadına :)
Ama öyle deme, önceden nikahlılardı o.
Ben birkaç yıl önceki konusuna denk gelmiştim, kendi kızı bile anne yeter artık falan demişti. Kendi kızı bile anlamış ne olduğunu. Konu sahibi anlayamamış. Gerçekten üzücü, değil zengin, dünyanın en zengini olsa ben bu adamı çekmem. Konu sahibi tam bir incelenmesi gereken vaka.

özel bilgileri sildim..sadece o kadar uzun bir yolculuk vardıki.. anlatmak istedim.

Haklısınız. Öncelikle alaycı ve kınayıcı yorum yapmadığınız için gerçekten çok çok teşekkür ederim.Bu defa başarıcağım.Rabbim kimseyi yaşamadıklarıyla yargılatmasın.tşk..
Allah bir desen ona bile inanmam, sorgularım o derece.

Arkadaşlar bu kadın 2010 yılından beri 274627473 üyelik alıp 6 ayda bir eşini bosayan ve 47573747373 mahkemeden geri dönüp sadece 2 kez bosayip 3 kez evlenen birisi.

Yeniler bilmez, aydınlatayim dedim.
Kocasi defalarca onlarca kadinla aldatti, hatta kadinLARdan bebekLER aldirdi. Cogul evet.
Bunu da not düşmek lazim.

Ama öyle deme, önceden nikahlılardı o.
Ben birkaç yıl önceki konusuna denk gelmiştim, kendi kızı bile anne yeter artık falan demişti. Kendi kızı bile anlamış ne olduğunu. Konu sahibi anlayamamış. Gerçekten üzücü, değil zengin, dünyanın en zengini olsa ben bu adamı çekmem. Konu sahibi tam bir incelenmesi gereken vaka.
Hayır evli değillerdi.
Tabi 37+5737473 konu olunca karıştırmış olabilirsiniz.

Çok üzüldüm sizin adınıza hırslı bir kadınsınız bence vazgeçmek istememişiniz yaparım düzeltirim sanmışınız.Ben en azından bu kadar severken değerimi anlasın diye uğraşırken ikinci kadın olmama savaşınızı bile takdir ediyorum çünkü çoğu kadının buna bile gücü yok.Şimdi bu evliliğe olan inancınız yeni hayatınızda kendinize inanarak gösterin hakkınızı alın ve sonra o sayfayı tamamen kapatıp yeni bir yol çizin siz isterseniz mutlu olabilirsiniz💐

bu güzel ve beni motive edici yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.

Hayır evli değillerdi.
Tabi 37+5737473 konu olunca karıştırmış olabilirsiniz.
Hayır hayır önceden nikahlılardı. Sonra boşandılar, konu sahibi adamı bekledi çağırdı falan. Bahanesi de biz önceden nikahlıydık falandı sanırım. Onu diyorum. :KK70: sonuna emoji falan koymadığım için yanlış anlaşıldı sanırım.

Hayır hayır önceden nikahlılardı. Sonra boşandılar, konu sahibi adamı bekledi çağırdı falan. Bahanesi de biz önceden nikahlıydık falandı sanırım. Onu diyorum. :KK70:
Tatlım daha öncesi o dediğim:)
Dini nikah kıyıp evli sanıyordu kendisini.
Beni kullandı diye hayiflandi sonraki konularda da

Ama abla olmazki böyle. Neyi başarıyorsun 3.dünya savaşına gitmiyorsunki boşanıp kendine adam akıllı bi hayat kurmalıydın sanada yazık o çocuklarada yazık bizede yazık avukatkarada yazık

Kendi kendine ömrünü heba etmişsin
Sağlıklı insan hareketleri değil bunlar

Allah kimseye böyle anne babalar nasip etmesin.
Çok zor.
İnsanın annesinden babasından utanması çok feci.
Babam şunların binde birini yapmadi ana çocukluğumda yaşadığım bazı travmalar evlendigimde ortaya çıktı.
Bazen babama benziyordum.
Benzediğimi gördükçe kahroluyordum.
Ama daha bunlar iyi günleri.
Çocuklar hele bir büyüyüp evlensinler asil o zaman kafasına vuracak..
Garibanlar ne yapsın daha ufaklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X