Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede boşanmıcaksınız.Adam bir kez gelse daha buyuk kredıler cekıp daha buyuk evler alırsınız.Sonrada adını çocuklarım babasız buyumesın koyarsınız.Şaka gibisiniz gercekten.Bak canım 1 kez yapan 1000 kez yapar .Sende onu her defasında affederek aynı sevıyeye dusmussun.Kusura bakma.Senı yargılamak deıl amacım.

Her seferinde bu defa başka diyorsunuz,

Nasilsa barisacaksin diyenlere, hayir bu defa kesin bitti, ne kadar aptalmisim, bir daha geri dönmem, bosanacagim diyorsunuz.

İki ay sonra gelip yeni konu acip, biz barışmıştık ama hata yapmisim, bu defa kesin bosaniyorum diyorsunuz ve bu döngü hiç bitmiyor.

Siz alismissiniz o cok belli de , Cocuklariniza,avukatiniza,psikologunuza,komsulariniza kisacasi siz haric etrafinizdaki herkese yazık.

Kesinlikle...öyle pişmanlıklar var..öyle dizlerime vurasim var...ama bundan sonraki hayatımida pişmanlıklarla geçirmeycem. İnşallah su boşanma hızlıca biter bende önüme bakar çocuklarımla mutlu olurum

Alışmış kudurmustan beterdir derler.
Senin geç kaldığın ya da kalmadigin bir şey yok gibi avuntularinda anca seni kandırır ama kk'yi asla .
Unutmayacaklar diyorum size.
Üstüne basa basa, direte direte diyorum.
Unutmayacaklar.
Kaç yaşına kadar bu çocukları heba ettin sen.
Artık bikmislar.
Anneleri olduğun gerçeği ile yaşıyor bu çocuklar.
O kızın varya o kızın.
İyice büyüdüğü zaman senin ettiklerinin bedelini odetecek kendisine.
Kimseye güvenmeyecek.
Sana bile.

Hepsi bu adama olan sevgimdi..ama bitti..evi mali kendinin olsun...pislik...defolsun gitsin..düzenimi bozmasın tek derdim o

Hepsi bu adama olan sevgimdi..ama bitti..evi mali kendinin olsun...pislik...defolsun gitsin..düzenimi bozmasın tek derdim o
Vallaha burdan hiç ole gorunmuyor.Kendıne edersın .Bir ınsanın kendıne ettıgını 7 düel gelse o insana bişey yapamazmış.Sen etmıssın kendıne.Okumuş tahsıllı ısı olan muhtac olmayan bır kadınsın.Hayatına bak

Dava çabuk bitsin diyorsanız anlaşmalı açacaktınız hanımefendi. 2 kere boşanmış olan bunu bilir.
Bilerek çekişmeli açmışsınız, biliyorsunuz sakız gibi uzatacak devlet o davayı.

Tamam öldürmeyim kendimi kurtulsunlar bu çileden..geçmişi değiştirmem..unutmazlarsada...bu da benim hstalarimin en büyük bedeli olacak

Dava çabuk bitsin diyorsanız anlaşmalı açacaktınız hanımefendi. 2 kere boşanmış olan bunu bilir.
Bilerek çekişmeli açmışsınız, biliyorsunuz sakız gibi uzatacak devlet o davayı.
Anlaşmalı istedim...üstüne evimi paramı tazminatımı nafakamdan vazgeçtim. Üstüne vsvs neyse. Kabul etmedi adam..

Haki
su cocuklara bir bunlari yasatmamistiniz herhalde, vallahi yazıklar olsun size.
Sizin konularinizi okudukça sinir basiyor bana.
Hakikaten ya çok üzüldüm çocuklar adına, belli ki konu sahibi ruh sağlığını kaybetmiş bunlar yaşanırken. Yoksa hiç bir kadın ne kendine ne de cocuklarına bu eziyeti yaşatmaz. İnşallah bu son olur

Yuva yoksa sen ıstedın kadar çabala olmaz .Olmaz canım olmaz .Ya yıllarına yazık deılmı.Barıstıgınızda kac gun sevdı senı ?Kac kez senı anlamaya calıstı?

Hatta oturdum şuan ağlayarak yazıyorum su konuya.
Bak bu konu yüzünden bile, senin yüzünden bile senin çocuklarına ettiklerinin 10 da 1'ini bile etmeyen bir babaya karşı öfkem yine gömüldüğü yerden cikti.
Mahvettiniz gençliğimizi be.
Hunharca kendi isteklerinizin kurbanı ettiniz bizi.
Canınız ne istediyse onu yaptınız.
Sandiniz ki iki yüzümüze gülüp , isteklerimizi bütçeniz dolgunluğunda karsiladikca unutacagiz !
Unutmuyoruz bilesiniz.
Unutmayacağım.
Sorsan bana seviyor musun ?
Evet babam.
Merhamet mi yoksa mecbur olduğum için mi ? Bilmiyorum.
Tek bildiğim her yaşadığım olumsuz ve süreci kontrol ederken küçüklükten kalma travmalarimin bende açtığı yaralar.
Aynı babam gibi hayat sadece size güzeldi.
Unutmayacağım/unutmayacaklar.
Unuttu sanacaksiniz.
Asla !

Tamam öldürmeyim kendimi kurtulsunlar bu çileden..geçmişi değiştirmem..unutmazlarsada...bu da benim hstalarimin en büyük bedeli olacak
Hatalarinin bedelini çocuklarına odettin yıllarca.
Sen kendi başına olsaydın nasıl odersen öde zerre kadar umurumda olmazdı.
Kendi düşmek isteyene kırk defa olmaz diyecek halim yok.
Ama şunu kafanıza vura vura sokun.
O çocukları mahvettiniz/mahvedeceksiniz.

Muhtemelen ilgi sanıyor bunu hoşuna gidiyor

Şimdi okudum yorumları bu kadar insan genelde hep aynı cümleyi yinelemiş.... Böyle bir evliliğe çaba harcayacağınıza gidip ağaç dikseniz orman olurdu.... Bundan iyiydi.... Kusura bakmayın....Bu karman çorman metresli eşli garip evlilik trajedisine bunda ayrılmama kurtarma Çabanızı takdir edenlere gülüyorum.... Güleceğim.... Kişi yapılacak her şeyi yapmış ... Bu hikayede zemin oynak ilişkiler oynak... Nerden tutsam elimde kalır.... Buna ancak kim çaba sarfeder biliyormusunuz......yapacak başka işi tutunacak başka şeyi umudu kendine saygısı olmayan kendini kandıran insanlar... Ve sadece onlar onaylar. Yıllarınız gitti.... Bu çok ağır bir cümle.... Sonuç değişmedi.... Değişmeyecekti....sizi kırmak istemiyorum lütfen eş olmak ile paspas olmak arasındaki farkı farkedenleri dinleyin akıllı insan ineceği durağı geçirmez .... Artık farketsenizde farketmesenizde evli kalsanız yada boşansanızda.... Yıllarınızı boşu boşuna yediniz... Bu bana çok ağır gelirdi....sevdiğinizide sanmıyorum garip bişey bu.... Bunu evlilik sananlarıda ben anlamıyorum neyin kafası onuda anlamıyorum.... Kim daha çok katlanırsa alkış.... Kim daha çok çaba harcar ezilirse alkış... Kim öbür kadına kaptırmazsa alkış.... Kim daha gurursuz kim daha çok insan yerine koyulmayacak alkış... Yahu kadınız biz kadın eş.... Yer bezi ile karıştırmayalım.... Dilerim bu sefer ben size inanıyorum ve dua edeceğim gerçekten iyi olun inşallah bu defa bu işten çıkarsınız

Allah anne babanın da hayırlı olanını versin.
Adına sorsanız anne baba derler.
Evcilik oyununda bile bu kadar saçmalıklar silsilesi olmazdı.
Bencillikten öte bir şey değil.
Ama isimleri anne baba olsada.
Ne anne anne.
Ne de baba baba
Evlatları bir köşede bunları hayretle izlerken bunlar rezilligin dibine nasıl ekmek banilirin piyesini oynamışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…