- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.887
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Eski konularına bakıyorumDua et görmeyelim adamıYoksa ocağımız söner
Bir yandan da acıdım ben. Psikolojisi mahvolmuş kadının.Eski konularına bakıyorum
Pembe dizi gibi
Sabaha kadar okurum artık
Ya tabikideBir yandan da acıdım ben. Psikolojisi mahvolmuş kadının.
Yaa abartmayın adam gayette Brad'e benziyor ama cinsiyet olarakHe brad tırnağı bile benzemiyordurbildiğin kıro tipli biriydi gördügumde tövbe tövbe
2 çocuk var .3 kim nerden çıkardı şaka gibiHa bu arada 3. cocuğu da kk'da konuları dört dönerken arada derede yaptı.
Nasılsın abla2 çocuk var .3 kim nerden çıkardı şaka gibi
Komik olmuş..excelde isimleri değiştirirken toplu şekilde x i y yap dedim çorba olmuşDavalı, davalıdan, davacı,davalının, davasından, davalı, davaliya
İyiyim..kızım ders çalışıyor..bende yanında kk da takılıyorum şu an..mesajları okuyorum..tşk.Nasılsın abla
Bu defa inşallah bitti..bende inanamıyorum kendime..neler yaptım neler su 10 günde... bittiSiz bir önceki konunuzda da aynı böyle kesin yorumlar yapmıştınız artık bitti vs diye. Çocuklarıma bunu yapamam diye. Yine yapmışsınız yapacaginizi çocuklarınıza. Umarım sizi örnek almazlar ne diyeyim
İyiyim..kızım ders çalışıyor..bende yanında kk da takılıyorum şu an..mesajları okuyorum..tşk.
O kadar yazılan cizilenden bunlara mi takıldın ?Komik olmuş..excelde isimleri değiştirirken toplu şekilde x i y yap dedim çorba olmuş
Hahhah yaa 9. Maddede kadın isimli kadınla aldattigi yazio sinirlerim bozuldu
Hiçbir şey için geç kalınmış değil..önce kendime inanıyorum .evet çok yara açtım ..elimden geldiği kadar kapatmaya calisicam .bunun bende farkındayım..özellikle büyük kızım...ama şu an geçmişi dönüp değiştiremem.verdigim zararlar içinde bundan sonraki dönemlerde ahhh vahhh bitti artık diyemem. Elimden gelenin fazlasini yapıp unutturmaya mutlu bir aile olmaya çalışacağım..O kadar yazılan cizilenden bunlara mi takıldın ?
Bak sana samimi olarak diyorum.
Çocuklarina yaşattıklarinin psikolojik etkilerini gördüğünde beni hatırla he mi ?
Ben de babamı affettim dedim yüzüne karşı.
Ama içimden onu asla affetmedim.
Her daim sucluyorum
Tek suçum onun çocuğu olmaktı anlıyor musun ?