Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanan çıksın kardeşim, adliye kasıyor.
Sıra bekliyoruz burada.

Çocukların yerinde olsam, maddi özgürlüğümü aldığım an çıkarım o evden. Bir daha da, müge anlı deyimiyle; "koca sırnaşığı" annemle görüşmezdim muhtemelen. Kendilerini aşırı değersiz hissettiklerine neredeyse eminim.

Bu defa inşallah bitti..bende inanamıyorum kendime..neler yaptım neler su 10 günde... bitti

Komik olmuş..excelde isimleri değiştirirken toplu şekilde x i y yap dedim çorba olmuş
O kadar yazılan cizilenden bunlara mi takıldın ?
Bak sana samimi olarak diyorum.
Çocuklarina yaşattıklarinin psikolojik etkilerini gördüğünde beni hatırla he mi ?
Ben de babamı affettim dedim yüzüne karşı.
Ama içimden onu asla affetmedim.
Her daim sucluyorum
Tek suçum onun çocuğu olmaktı anlıyor musun ?

Kaç yılınız gitti................. Ömrünüzden..... Yerine nasıl koyacaksınız..... Belki ne fırsatlar ne yollar geçti gitti..... Kaç sabah kaç gece..... Değmezdi..... Üzücü.... Kendinize bu kadar haksızlık yapmanız üzücü sadece........

Hiçbir şey için geç kalınmış değil..önce kendime inanıyorum .evet çok yara açtım ..elimden geldiği kadar kapatmaya calisicam .bunun bende farkındayım..özellikle büyük kızım...ama şu an geçmişi dönüp değiştiremem.verdigim zararlar içinde bundan sonraki dönemlerde ahhh vahhh bitti artık diyemem. Elimden gelenin fazlasini yapıp unutturmaya mutlu bir aile olmaya çalışacağım..

Ben 375747473 konu açıp sürekli bir öncekinden daha berbat bir halde olsaydım şuraya konu açmaya utanırdim.
Sende gram değişen bir şey varsa, ben de ben değilim
Sana hatta yemin edebilirim ama ispat edemem.
Nereden anladım biliyor musun ?
Hala aymaz bir şekilde konu açıp ve hala aynı aymazlikla cevap yazmandan.
Yüzü kızarır insanın bir kere.
Linc edilmek hoşuna gidiyor belki de
Kurbaganin bile yüzüne bir kere tükürmüsler daha da girdiği gölden çıkamamış.
Bu örneği de sana verme sebebim hala aynı olduğun.
Sen hep aldatilip yine buraya konu açacaksın.
Ama bugün ama yarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…