Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3. kez boşanırsınız belki ama mühim olan 4. kez barışmamak...
Kendinize böyle bir hayatı nasıl reva gördünüz? Bir adam için hem kendi yaşamınızı hem çocuklarınızınkini mahvetmişsiniz.
Lütfen ayaklar altına aldığınız onurunuz ve gururunuz ve de mahvettiğiniz çocuklarınızın psikolojisinin telafisi için artık bu adamı tamamen çıkartın hayatınızdan...

Üstüne bir de böyle adamları! bırakmayın diyip kadınlara örnek!!! olacakmış.
Adamı takacaktı koluna '' Bakııın nasıl da adam ettim, gelin az yanaşın da yöntem öğrenin ablanızdan, vay gidi beceriksizler sizi. '' diye havasını basacaktı. Olmadı.

Abla sen en son konu açmışsın, millete saydırıp "boşanacağım beeeğğnn" demişsin. Sonra konu a yazmayı kesmişsin o aradaki 40 günde de adamı affetmişsin beraber kalmışsınız ama adam ne zaman kadına gitmiş siz yeniden boşanmaya karar vermişsiniz. Buraya yazıyorum; o adam yine gelip size yalvarınca yine affedeceksiniz. Çünkü en son boşanacağım diyip millete saydırdığınızda bile affetmişsiniz. O yüzden lütfen adalet saraylarını oyalamayın. Onların sizin oyuncak olmuş evliliğinizden daha önemli davaları var. Ayrıca siz buraya sadece zaman öldürmeye, evdeki sessizliği gidermeye geliyorsunuz. Kocanıza barışınca ortadan kayboluyorsunuz. Yani Lolapink cim konu sahibi yazmadığına göre kocasına gitmiştir bi 3 4 ay bekle, adam yine başka kadına gidince konu sahibi gelip sana cevap verir.

Hanımlar aman diyeyim banlanacak şeyler yazmayın.
Konu sahibesi umarım sizde bu sefer gerçekten boşanıp bir daha eşinizle barışmaya kalkmazsınız zira artık sevgiyi saygıyı bir kenara bıraktım, eşinizle yüz göz olmanız bir yana çocuklarınızın psikolojisini mahvediyorsunuz.

Ceyar'la Sue Ellen gibi olmuşsunuz.

Son düzenleme:
Beybisi olurdun sen gurusuz olmayı seçtin

Olur siz öyle yaparsınız çocuğunuz da ebeveyn olunca aynısını başka kadınlara yapar.. hayret bir şey git Allah aşkına bence sen hastasın.. hemde ruh hastası.

Hata üstüne hata yapmışsıniz ama inşallah bu sefer her şey gönlünüzce olur ve lütfen kararınıza saygınız olsun ve vazgeçmeyin

Bunlari avukatınız mi yazdı? Davalı davalının kocası ne oluyor ? 10 yıldır avukatlık mesleğini icra ediyorum ben anlamadım kusura bakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…