Aynalarla barisik misinizz ?

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
aynaya bakmayi severmisiniz sizde..evimde bi sürü ayna var :) seviyorum kendimi izlemeyi esim ve arkadaslarim dalga gecer bazen :))sizin nasil aynalarla araniz ?

Bayılırım aynalara...Çantamdan eksik etmem,sokakta da vitrin camını bile değerlendiririm.

Özgüveni tam olan aynalardan kaçmazmış,diye bir psikyatristin yazısını okumuştum :)) Tabi fazlası zarar...

Ben çok severim aynaları.Çantamda hep bir aynam vardır nerede ne zaman çıkaracağım belli olmaz.Eşim bazen aşkım napıyorsun koy şunu çantana desede hiç duymam onu bakasım varsa çıkarır bakarım hiçte rahatsız olmuyorumYolda vitrin camlarını bende boy aynası olarak kullanırım.

:) ala :) peki neden bakariz? ben mutlu olurum..sanirim kendimizle barisik olmamizdan

Kafam yoğunken öyle unuturum ki aynaya bakmayı. Daha sonra bi bakarım kaş maş dağılmış hahah Ama iş güç yokken aynaya bak yok şuram şöyle yok cildim böyle kafaya tak dur. Amaaan yine de güzel aynaya bakmak, neyse daha kötüleri de var deyip teselli bulmak hahaha

hahahha bu da güzelmiss daha kötüleride var hihiohoh..sivilce karacan sIkma..kas alma gözlere bakip durum degerlemesi

Aynaya bakmadan olur mu yahu Çantamda mutlaka küçük ayna taşırım. Evde ya da bulunduğum ortamlar da gider gelir aynaya bakarım severimm kendime bakmayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…