Aynalarla barisik misinizz ?

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
aynaya bakmayi severmisiniz sizde..evimde bi sürü ayna var :):49: seviyorum kendimi izlemeyi esim ve arkadaslarim dalga gecer bazen :52::52::))sizin nasil aynalarla araniz ?

Bayılırım aynalara...Çantamdan eksik etmem,sokakta da vitrin camını bile değerlendiririm. :P

Özgüveni tam olan aynalardan kaçmazmış,diye bir psikyatristin yazısını okumuştum :)) Tabi fazlası zarar... :P

Ben çok severim aynaları.:16:Çantamda hep bir aynam vardır nerede ne zaman çıkaracağım belli olmaz.:17:Eşim bazen aşkım napıyorsun koy şunu çantana desede hiç duymam onu bakasım varsa çıkarır bakarım hiçte rahatsız olmuyorum:21:Yolda vitrin camlarını bende boy aynası olarak kullanırım.:1:

Ben çok severim aynaları.:16:Çantamda hep bir aynam vardır nerede ne zaman çıkaracağım belli olmaz.:17:Eşim bazen aşkım napıyorsun koy şunu çantana desede hiç duymam onu bakasım varsa çıkarır bakarım hiçte rahatsız olmuyorum:21:Yolda vitrin camlarını bende boy aynası olarak kullanırım.:1:

:) ala :) peki neden bakariz? ben mutlu olurum..sanirim kendimizle barisik olmamizdan

Kafam yoğunken öyle unuturum ki aynaya bakmayı. Daha sonra bi bakarım kaş maş dağılmış hahah :D Ama iş güç yokken aynaya bak yok şuram şöyle yok cildim böyle kafaya tak dur. Amaaan yine de güzel aynaya bakmak, neyse daha kötüleri de var deyip teselli bulmak hahaha :51:

hahahha bu da güzelmiss daha kötüleride var hihiohoh..sivilce karacan sIkma..kas alma gözlere bakip durum degerlemesi ;)

Aynaya bakmadan olur mu yahu :1: Çantamda mutlaka küçük ayna taşırım. Evde ya da bulunduğum ortamlar da gider gelir aynaya bakarım severimm kendime bakmayıı :21:

Back