Aynadaki biz miyiz?

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.516
83
Şimdi kızlar bugün keyfim yerinde jilet gibi giyinmişim makyaj saç on numara özgüven tavan…
Bi sebeple fotoğraf çekildik.
Fotoğraftaki ben miyim diyorum. Allah ım insanlar beni böyle mi görüyor?
Hani güzeldim ya ben kendimi güzel bulur(d)um.
Bu kim gördüğüm.
E belim inceydi hani benim burda dana gibi çıkmışım burna bak gibi bi sürü iç ses…

Aynada gördüğümüz ile fotoğraftaki aynı kişi mi? Dısardakiler bizi öyle mi görüyor. Yoksa harbiden aynada kendimizi olduğumuzdan güzel mi görünüyoruz. 😄😄
Düşüncelerinizi bekliyorum 😂

Bide şu ön kameranın aniden açılması ve ön kamerayla arka kamerada bambaşka çıkma olayı var oraya değinmiyorum 😄

Bi twit okumuştum inşallah insanlar beni ön kamerada kendim gördüğüm gibi görmüyordur diye.

Son düzenleme:
Şimdi kızlar bugün keyfim yerinde jilet gibi giyinmişim makyaj saç on numara özgüven tavan…
Bu kim gördüğüm.
E belim inceydi hani benim burda dana gibi çıkmışım burna bak gibi bi sürü iç ses…

Aynada gördüğümüz ile fotoğraftaki aynı kişi mi? Dısardakiler bizi öyle mi görüyor. Yoksa harbiden aynada kendimizi olduğumuzdan güzel mi görünüyoruz. 😄😄
Güzelseniz güzelsinizdir, değilseniz değil. Tabi aynanız sihirli değilse😊

Bu kim gördüğüm.

Gozunuzle gordugunuz manzaranin fotografini cektiginizde asla gozunuzle gordugunuz kadar guzel cikmaz. O yuzden gercekte olan aynada gordugunuz. 35 bin liralik telefonlar bile Allahin yarattigina yaklasamiyor.

Kesinlikle kamerada gözüktüğüm gibi değilim ben de.
Normalde tipimle vücudumla alakalı hep olumlu yorum alırım ama fotoda kendimi görünce destur çekerim :D

Tamam kilo sorunum var ama aldığım yorumlar hep "sen uzunsun kilon aşırı gözükmüyor" tarzı olduğu için öyle alışmışım. Ama daha dün kuzenim benden habersiz çektiği bi video göndermiş hey maşallah dedim ya pehlivan gibiyim🤦🏻‍♀️🤣🤣

Bu kim gördüğüm.

Bide şu ön kameranın aniden açılması ve ön kamerayla arka kamerada bambaşka çıkma olayı var oraya değinmiyorum 😄

Bi twit okumuştum inşallah insanlar beni ön kamerada kendim gördüğüm gibi görmüyordur diye.
Bence ön kamera doğru söylüyor😂😂

Bu konuyla ilgili açıklamalardan çıkan sonuç: İnsanlar bizi aynadaki gibi değil fotoğraflardaki gibi görüyor. Ön kamera değil arka kamera ile çekilen fotoğraf gerçeğe en yakın olanmış.

Öncelikle telefonların kameralarında yansıtma özelliği var. (Kameranın ayarlar bölümünden kapanıyor) Arka ve ön kameranın farklı çıkmasının sebebi budur.
Ayrıca kendinizi boşverin normal bir manzarayı da telefonla çekin ve gözünüzle baktığınız hali ile karşılaştırın. İkisi arasında fark olduğunu göreceksiniz. Hiçbir kamera gözün gördüğünü yansıtamaz. Ayrıca ışık, açı vs bir sürü taktiği var o selfielerin 🙈

Back
X