- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
-
Ben bi çam sakızıyla tüm vucudu göryodum5 TL ye nerde ağda yapılıyor? ve bir paket 10 lu ped nasıl yetiyor günde 3 defa değiştirmeniz gerekiyor sağlığınız için umarım bilginiz vardır herhalde 3 gün adet görmüyorsunuz
Kendi paramı kazanamıyorum 1 yıldır,
Harcadığım kuruşlar gözüme batıyor,ona batıyor mu bilmiyorum,
17 yaşımdan beri çalışıyordum ben,şimdi işe yaramıyorum,
Hep öyle hissederdim,o da bir kere hissettirdi ama pişman oldu,
Ama bana o fikri empoze etti,işe yaramazın tekiyim,
Para kazanmıyorsam öleyim mi ne ki?
. Söz konusu olan benim hayatımın geneli değil bir parçası ikincisi Allah gecinden versin birşey olsa maaşı var ve çalışamayacak duruma gelirse o zaman tekrar konu gündeme gelir ve değerlendirme yapılır
SaçmaKusura bakmayın kendi parasını kazanmayıp yine de sigarasından vazgeçemeyip bu zehir için kocanızdan para istemek zorunda kalmaktan gocunmadığınız için kırıcı olmamak için susuyorum
Diğer bütün masraflarınız normal ve kadın olarak hakkınızdır
adamın ölümünde bile maaşının hesabını yapmışsınız
hem ölüsünden hem dirisinden diyorsunuz yani
azıcık çaba göstereyim de calışayım demek yok
bu durumda adam 5 lira verirse onu harcamak zorundasınız şikayete hakkınız yok
Hiç hesaplamadım. Hesaplasam çok çıkar kanaatindeyim. Alışveriş,gezmek,yemek yemek,kuaföre gitmek hobilerim arasındadır. Eğer bu haklarım kocamın gözüne batacak olsa çok kırılırdım. Çalışmıyorum bu arada. Ama harcamalarımın hakkım olduğunu düşünüyorum. Herkesin evliliği,kocası,yetiştirliş biçimi,maddi imkanları farklıdır. Kimseninki ile durumunuzu kıyaslamayın derim
Bence haklı bu yorumu görmemiştim.
Bence haklı bu yorumu görmemiştim.
Benim zoruma gider bi erkek olsam , ne sigara içen kadına tahammülüm olur , nede sigara parası için çalışmak hoşuma gider !
Yazık hem sağlığı elden gidiyor , hemde hayat arkadaşına yük oluyor.
Bi evladınız olsa eşinin sigara masrafı için çalışıp didinmesi rahatsız etmez mi sizi ?
Aylık masrafını 20 tl beyan edenler olmuşBen susayım en iyisi.
Yani çalışsa da çalışmasa da nasıl 20 tl olur masraf aklım almıyor. Ben özellikle sosyal bir işte çalışanların da kıyafetlerine, ayakkabılarına, saçlarına vs dikkat etmeleri gerektiğini düşünürüm. Öğrenciler bile öğretmenlerinin kıyafetlerinin çetelesini tutuyor malesef. Tamam müsrif olmamak lazım ama abartmadan..Aylık masrafını 20 tl beyan edenler olmuşBen susayım en iyisi.
Ahaha arada bir ipin ucunu kaçırınca eşime çalışmadığım için hep bunlar pskolojim.bozuldu diyorum .O yüzden kendimi alışverişe verdim diyorum garibim hiç ses etmiyorSus tabı senın konusmaya hakkın yok benım gıbı calısmıyorsan hele hıc yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?