- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
-
. İncitmeden dedim ama yargısız infaz yapıyorsunuz calismamak benim tercihim değil eşim kesinlikle çalışmama karşı bununla ilgili çok tartışmamız olmuştur280 çok muymuş
işte kendi paranızı kazanmazsanız
harcadığınız iki kuruş da göze batar
benim aylık masrafım aydan aya değişiyor ayda 300 tl civarı benim sadece kitap , hobi vs. masrafım
kozmetik her zaman almıyorum ama mutlaka 100-200 tl her ay kıyafete ya da ayakkabıya gider
kuaför masrafım yok çünkü gitmiyorum
gönlümce harcarım hesap vereceğim kimse yok çünkü kendi paramı kazanıyorum
. Bu konu ile ilgili yorumları okumak istiyorum hangi kısımda bulabilirim yardımcı olurmusunuz?Aslında kkda bununla ilgili cok konu var sayfalarca. Herkes de yazmış neye ne kadar harcadığını
. İncitmeden dedim ama yargısız infaz yapıyorsunuz calismamak benim tercihim değil eşim kesinlikle çalışmama karşı bununla ilgili çok tartışmamız olmuştur
5 TL ye nerde ağda yapılıyor? ve bir paket 10 lu ped nasıl yetiyor günde 3 defa değiştirmeniz gerekiyor sağlığınız için umarım bilginiz vardır herhalde 3 gün adet görmüyorsunuzBenim aylık masrafım (ağda, ped) 10 tl.
1 sene içinde 2 kere saç kestiririm 3 4 kere kas aldiririm o kadar.
Arada sırada kıyafet alırım bazen her ay bazen 3 4 ayda 1.
Kendi paramı kazanamıyorum 1 yıldır,280 çok muymuş
işte kendi paranızı kazanmazsanız
harcadığınız iki kuruş da göze batar
benim aylık masrafım aydan aya değişiyor ayda 300 tl civarı benim sadece kitap , hobi vs. masrafım
kozmetik her zaman almıyorum ama mutlaka 100-200 tl her ay kıyafete ya da ayakkabıya gider
kuaför masrafım yok çünkü gitmiyorum
gönlümce harcarım hesap vereceğim kimse yok çünkü kendi paramı kazanıyorum
. Bu konu ile ilgili yorumları okumak istiyorum hangi kısımda bulabilirim yardımcı olurmusunuz?
. Söz konusu olan benim hayatımın geneli değil bir parçası ikincisi Allah gecinden versin birşey olsa maaşı var ve çalışamayacak duruma gelirse o zaman tekrar konu gündeme gelir ve değerlendirme yapılırtam tahmin ettiğim gibi bir hayat
madem onun bu isteğine tamam dediniz o ne kadar derse o kadar harcayacaksınız
diyelim ki adam öldü Allah Korusun ne yapacaksınız
ya da Allah korusun çalışma yeteneğini kaybetti ne yapacaksınız hiç mi düşünmüyorsunuz bunları
Tabikide öyle değilsin at bu düşünceleri kafandan biran önce asıl biz kadınlar olmazsak erkekler bi işe yaramazKendi paramı kazanamıyorum 1 yıldır,
Harcadığım kuruşlar gözüme batıyor,ona batıyor mu bilmiyorum,
17 yaşımdan beri çalışıyordum ben,şimdi işe yaramıyorum,
Hep öyle hissederdim,o da bir kere hissettirdi ama pişman oldu,
Ama bana o fikri empoze etti,işe yaramazın tekiyim,
Para kazanmıyorsam öleyim mi ne ki?
Niye şaşırdınız ki bana da yetiyor. 3 gün sürer Reglim ayrıca.5 TL ye nerde ağda yapılıyor? ve bir paket 10 lu ped nasıl yetiyor günde 3 defa değiştirmeniz gerekiyor sağlığınız için umarım bilginiz vardır herhalde 3 gün adet görmüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?