• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık masrafiniz ne kadar

Bence haklı bu yorumu görmemiştim.

Benim zoruma gider bi erkek olsam , ne sigara içen kadına tahammülüm olur , nede sigara parası için çalışmak hoşuma gider !

Yazık hem sağlığı elden gidiyor , hemde hayat arkadaşına yük oluyor.

Bi evladınız olsa eşinin sigara masrafı için çalışıp didinmesi rahatsız etmez mi sizi ?
2 evladım var ve eşim sigara kullanıyor, ne yaptıysak bırakamadı çok çaba sarfetti bu durum için. İçiyorsa para vermek zorunda neticede . Viz sevmiyor olabiliriz ama o içiyor .

330 aylik sigara, 2 ayda bir paket agda (2 ay gidiyor a101 8 lira sanirim) kuafore en son 2 sene once sacimi boyatmaya gittim oyle yani az masrafliymisim :halay::halay:

Ben su an fark ettim her ay ufak tefek de olsa kiyafet ayakkabi falan aliyorum, her ay olmasada kozmetik bolca aliyorum. Sac urunlerinede iyi para veriyorum. Araba da kullaniyorum benzin cok pahali zaten.
Tabak çanak dekorasyon urunleride alirim.
Çok aliyorum galiba :/

2 evladım var ve eşim sigara kullanıyor, ne yaptıysak bırakamadı çok çaba sarfetti bu durum için. İçiyorsa para vermek zorunda neticede . Viz sevmiyor olabiliriz ama o içiyor .
Beyefendi çalışıyorsa içebilir zaten , hani çalışmayan insanın masraf olayını ben anlamıyorum hele sigaraysa hiç anlamıyorum .

Beyefendi çalışıyorsa içebilir zaten , hani çalışmayan insanın masraf olayını ben anlamıyorum hele sigaraysa hiç anlamıyorum .
Napsın çalışmayan insan bırakamıyorsa. Alemsiniz vallahi ya. Burda eşlerden bahsediyoruz , erkek çalışıyor sigara içebilit kadın çalışmıyor utanmadan birde sigara parasını mı isticek diyorsunuz . Nasıl bir aile yapınız var çözemedim.

Ben sigara kullanmam vr nefret ederim ayrıca. Ama kullanıyorsam o da benim kişisel ihtiyacımdır ve eşim karşılayacaktır.

Konuyu açacak yer bulamadım,o yüzden burayı uygun gördüm. Eşimle aylık masraflar yüzünden sürekli didişme halindeyiz:KK43: sigara, kuaför,kontur çocuklarla dışarı çıkma afedersiniz pedine kadar hepsini hesapladim. Yaşadığım yerde kuafor fiyatları biraz uçuk günde 10 tane bazen 7 tane sigaram var aylik zorunlu masrafim 280 tl sizin aylık masrafınız ne kadar?kısmam gerekecek kadar çok harcadığımi düşünmüyorum ama, yinede önerilerinizi incitmeden sunarsanız sevinirim teşekkürler
Sıfır tl :KK70:
Kuaförden arkadaşım saçını kestirince hastalık kaptı, o günden sonra sadece düğün dönemi gittim, gidemiyorum, midem bulanıyor bu sayede kuaför yok. Saçımı eşim kesiyor, kaşımı kaş jiletiyle alıyorum, ufak tefek ağda yapıyorum.
Sigara kullanmıyorum.
Gezme vb. harcamada da eşimle gidiyorum ortak gider oluyor böylece.
Kendi aracım var ama genelde toplu taşıma kullanıyorum.
Tek masrafım her yaz kardeşimle yurtdışı tatilim. O da kaç 280tl 2800 olsa iyi :KK70:

Napsın çalışmayan insan bırakamıyorsa. Alemsiniz vallahi ya. Burda eşlerden bahsediyoruz , erkek çalışıyor sigara içebilit kadın çalışmıyor utanmadan birde sigara parasını mı isticek diyorsunuz . Nasıl bir aile yapınız var çözemedim.
Aile yapısıyla ne alakası var ki ? Benim demek istediğim açık çalışmıyorsa sigara masrafı niye yapıyor niye buraya soruyor ?

En azından sigarayı bırakabilir.

Çok şükür kadın - erkek eşitliği hakkında bilgim var.

Pekala çalışabilir.

Neyi anlamadınız ?

Konu benim aile hayatım değil.

Aile yapısıyla ne alakası var ki ? Benim demek istediğim açık çalışmıyorsa sigara masrafı niye yapıyor niye buraya soruyor ?

En azından sigarayı bırakabilir.

Çok şükür kadın - erkek eşitliği hakkında bilgim var.

Pekala çalışabilir.

Neyi anlamadınız ?

Konu benim aile hayatım değil.

Sızın ısrarla anlamak ıstemedıgınız su ben calısmak ıstıyorum ama esım ızın vermıyor ustelık 2 tane cocugum olmasına ragmen butun eksılerı ve artıları ıle tarttım calısmak ıstedıgımı soyledım kabul etmedı ortada keyfı bır calısmamazlık soz konusu degıl

Benim hiç masrafım yok :) kendim kuaförüm ama çalışmıyorum. Saçımı kendim keserim, kasımı kendim alırım, agdamida kendim yaparım saçımıda boyarim.makyaj malzemesi bikere alirm 2 yıl gider çok yapmam, Sigara içmem öyle alışveriş yapmam lazım oldukça giderim eşim zaten hergun işte gezme olayimizda yok ama genede birikmiyo :)

Sıfır tl :KK70:
Kuaförden arkadaşım saçını kestirince hastalık kaptı, o günden sonra sadece düğün dönemi gittim, gidemiyorum, midem bulanıyor bu sayede kuaför yok. Saçımı eşim kesiyor, kaşımı kaş jiletiyle alıyorum, ufak tefek ağda yapıyorum.
Sigara kullanmıyorum.
Gezme vb. harcamada da eşimle gidiyorum ortak gider oluyor böylece.
Kendi aracım var ama genelde toplu taşıma kullanıyorum.
Tek masrafım her yaz kardeşimle yurtdışı tatilim. O da kaç 280tl 2800 olsa iyi :KK70:

Kaş jileti ilk defa duydum normal jıletten farkı ne ve nerede satılıyor ?

Kaş jileti ilk defa duydum normal jıletten farkı ne ve nerede satılıyor ?
Ah kuzum işte kuaför korkusu beni buralara kadar getirdi :KK70:
Küçük dikey bir jilet, korumalı gibi yani dik kullanıp fazla bastırmazsan asla zarar verme durumu yok. Watsons, gratis, eve, Rossman gibi yerlerde var.

Masraf istemiyorsa evlenmeseymis hic hesaplamadim ama benim sigara alkol benzin derken baya masrafim var calisiyorum gerci karisamaz ama calismasaydim da harcardim sonucta evleniyorsa katlanicak hic kismayin nasil alisirsa oyle gider duymazdan gelin pedide sayarak mi takcaksiniz bosversenize

Küçük dikey bir jilet, korumalı gibi yani dik kullanıp fazla bastırmazsan asla zarar verme durumu yok. Watsons, gratis, eve, Rossman gibi yerlerde var.

Alacagım ama fıyatı ne kadardır bırde o extra masraf cıkmasın:KK71:

Cok sinir oldum esine inan. Hem calistirmasin seni, hem de yedigine ictigine laf etsin. Sen onun calismasini engellesen nasil olur acaba? Sen otur evde cocuklara bak, ben calisirim de bakalim ne diyor.

Evet bazi arkadaslar biraz sert laf soylemis ama gercek de soyledikleri. Dunyanin bin bir turlu hali var, bugun var yarin yok. ama sizin kolunuzu kanadinizi kirmaktan cekinmiyor. Belli yastan sonra hem ise girmek zor, hem deneyim olmadigi icin ise alinma zor.Neyse insallah bir cozum yolu bulursunuz.

Benim masrafim fena, cunku deli gibi cilt bakim urunu aliyorum:S dermokozmetik urunler kullaniyorum ve fiyatlari cok ucuk herseyin.

ay ne kapti kuaforden? benim icime de kurt dusurdun:)))

5 TL ye nerde ağda yapılıyor? ve bir paket 10 lu ped nasıl yetiyor günde 3 defa değiştirmeniz gerekiyor sağlığınız için umarım bilginiz vardır herhalde 3 gün adet görmüyorsunuz
Agda icin kuafore gitmiyorum!!! Hiç de gitmedim bu zamana kadar.
3 tl mi ne marketlerde...
2 ayda 1 adet oluyorum.
Şimdi tekrar hesaplayın!

Back
X