- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
-
Agda icin kuafore gitmiyorum!!! Hiç de gitmedim bu zamana kadar.
3 tl mi ne marketlerde...
2 ayda 1 adet oluyorum.
Şimdi tekrar hesaplayın!
Cok sinir oldum esine inan. Hem calistirmasin seni, hem de yedigine ictigine laf etsin. Sen onun calismasini engellesen nasil olur acaba? Sen otur evde cocuklara bak, ben calisirim de bakalim ne diyor.
Evet bazi arkadaslar biraz sert laf soylemis ama gercek de soyledikleri. Dunyanin bin bir turlu hali var, bugun var yarin yok. ama sizin kolunuzu kanadinizi kirmaktan cekinmiyor. Belli yastan sonra hem ise girmek zor, hem deneyim olmadigi icin ise alinma zor.Neyse insallah bir cozum yolu bulursunuz.
Benim masrafim fena, cunku deli gibi cilt bakim urunu aliyorum:S dermokozmetik urunler kullaniyorum ve fiyatlari cok ucuk herseyin.
Ilk paragrafınıza sonuna kadar katılıyorum ama su da var,
Ben olumsuz dusunen yargısız ınfaz yapan arkadasların bıraz daha empatı kurup yaklasmalarını beklerdım,hangi sert cumlelere katıldınız?
Evlenmeden once calısan bır ınsandım ama maalesef evlendıkten sonra calısamadım.bazen tercıhlerımızi belırlerken oncelık sırasında hata yapabılıyoruz sonucta ınsanız, ama ben calısma konusu harıc bu hatadan hıc pısmanlık duymadım.
Görüşmediğimi nerden biliyorsunuz??O halde uzulerek soyluyorum en kısa zamanda bır jınekolog ıle gorusun
benimde masrafım çokta rakamları görünce yazmaya utandım :)Bu konuda masraflar cok az cıktı
Bi ara yine böyle bir konuda 2000tl ye kadar cıkmıstı ortalama 500 700dü
Benim masrafım da cook azdır hatta yok denecek kadar az. 20 belki aylara bölünce
Saçı döküldü bölüm bölüm, ne bu hastalık diye sormadım, kuaför akrabası bide.ay ne kapti kuaforden? benim icime de kurt dusurdun:)))
Konu sizin hayatınızla ilgili değil onu biliyoruz. Yorumlarınızdan aile yapınız anlaşılıyor. Ben sigara içerim içmem bu benim kişisel ihtiyacımdır ve eşim karşılayacaktır. Çalışırsan aile ekonomisine katkıda bulunmak için çalışırdım, hidim çalişimde sigara paramı şıkatim diye düşünmezdim.sigara için para almak gurursuzluksa,hiçbir özel ihtiyacınız için para almayacaksınız eşinizden... bu kadar net.Aile yapısıyla ne alakası var ki ? Benim demek istediğim açık çalışmıyorsa sigara masrafı niye yapıyor niye buraya soruyor ?
En azından sigarayı bırakabilir.
Çok şükür kadın - erkek eşitliği hakkında bilgim var.
Pekala çalışabilir.
Neyi anlamadınız ?
Konu benim aile hayatım değil.
Masrafınız çok değil normal düzeyde tabi neye göre normal orasını maaş kısmı belirler. 1800 2000 lira geçinen bir aile için çok normal mesela ama asgari ücret icin ise fazla. sorduğunuz için soyleyim hic hesaplamadım ama her ay muhakkak bir doz aşımım olur bir ay bir parça kıyafet alırım ama yüklü tutar bir ay kitaplar alırım bir ay hic bir şey almam. Eğer eşinizde sorun etmiyorsa bırakın hesabı kitabı rahat olun
Diger harcamalari hep esi yapiyordur.Ondan onlari saymiyorlardir:)Eslerine sorsan birsuru sey sayar herhalde:)Bu konudaki herkes kuaföre gitmiyor, ağda kas göz kendileri yapıyor.
Alışveriş yapmıyor.
Neredeyse nefes almıyor.
Ee kuaforler , avm ler restoranlar nasıl bu kadar dolu oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?