- 23 Ocak 2016
- 32.773
- 49.171
Sizin sayılar bayağı bir mucizevi yaBugün kredi kartım borcum 6338 tl olarak kesildi
kart borcunun içerisinde elektrik ,doğalgaz ,cep telefonu faturaları , benzin ,internetten yapılan giysi ,nevresim, bulaşık makinası detejanı alışverişlerine ait taksitler ,deprem vergilerine ait taksitler , kasko taksiti , trafik cezası taksiti ,az da olsa market alışverişi gibi harcamalar var.
Çok şükür etrafımdaki kişilere bakınca gerçekten öyleSizin sayılar bayağı bir mucizevi yakendi borcumu yazmaya utandım şu an
Altın taksitli nereden alıyorsunuzTeşekkür ederim ablacımHe biteceğini düşünmüyorum çoğu altın taksidi
Kredi kartımın hesap kesimine son 11 gün
Güncel borcum 7400 tl
Harcama kalemleri
Benzin , emlak vergileri (ev ve dükkan için),giysi harcamaları, arabanın kasko taksiti, elektrik ,cep telefonu, doğalgaz faturaları, çok olmasa da market harcamaları
Market harcamalarını A101 hadi uygulamasına para yatırarak peşin yapıyorum böylelikle yaptığım alışverişin %3 'nü iade olarak geri alıyorum, uygulamanın sunduğu diğer indirimlerden de yararlanıyorum
Deprem vergileri nedir ?Bugün kredi kartım borcum 6338 tl olarak kesildi
kart borcunun içerisinde elektrik ,doğalgaz ,cep telefonu faturaları , benzin ,internetten yapılan giysi ,nevresim, bulaşık makinası detejanı alışverişlerine ait taksitler ,deprem vergilerine ait taksitler , kasko taksiti , trafik cezası taksiti ,az da olsa market alışverişi gibi harcamalar var.
Trendyoldan almıştım ama artık alınmıyoAltın taksitli nereden alıyorsunuz
Faturalar kredi kartıyla nasıl ödeniyor
Fatura ödeme talimatı seçeneğine normal hesap ya da kredi kartıyla ödeme var ben kredi kartıyla diye seçtimDeprem vergileri nedir ?
DASK‘ı mı kastediyorsun başka bir şey mi
Ne borcu var bu 84 bin tl nin içinde6 bin kredi kartı gelse mutluluktan uçarım. Bu ay totalde yapacağım ödeme 84 bin ne yazık ki eşiminde yaklaşık bi 20-25 civarı var
30 kredi 54 kredi kartıNe borcu var bu 84 bin tl nin içinde
130.000 ile selamlarSizin sayılar bayağı bir mucizevi yakendi borcumu yazmaya utandım şu an