- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.083
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar...
Benim kredi kartı limitim 200.000 TL, iş için kurum ödemeleri vs de onun içinden ödeniyor.
Şuan 100.000 borcum var. Her ay toplam borcu 200.000'e çıkarıp, tekrar 100.000'e düşürüyorum.
Böyle bir rutinim oldu :))
Mimarım, belediye, iski vs harçları 50-60 bin olunca onları karttan ödüyorum :)Ne iş yapıyorsunuz ?
Birazcık mesajlarına baktımMimarım, belediye, iski vs harçları 50-60 bin olunca onları karttan ödüyorum :)
Evet evet açtım çok şükür :)) Hiç korktuğum gibi olmadı.Birazcık mesajlarına baktım
Son tahlilde ne yaptın açtın mı kendi ofisini?
Hayırlı olsunEvet evet açtım çok şükür :)) Hiç korktuğum gibi olmadı.
Geçen sene Haziranda kuruluşu yapmıştım. geçen sene eylülde arabamı, bu eylülde ilk evimi aldım :)
Gözü karartmak gerekiyormuş gerçekten
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor çokGeçen ay 28 bin geldi. Bu ay yine o civarda olacak sanırım. Bir markete gidiyoruz, bişey almadan 2 bin tutuyor. Asgari ücretle nasıl geçinecek insanlar..
60.000Merhaba hanımlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere aylık kredi kartı borcunuz ne kadar geliyor?
Şanslısın, bence hiç bulaşmaHayatimda hic kredi kartim olmadi ama ben de istiyorum bi dene
Bazen sadece kredi kartiyla odeme olan alanlar oluyor, hep birilerinden rica ediyorum.Şanslısın, bence hiç bulaşma
Anladım, ben de elimden geldiğince kullanmamaya dikkat ediyorum ya da çok kontrollü kullanıyorumBazen sadece kredi kartiyla odeme olan alanlar oluyor, hep birilerinden rica ediyorum.
Bir de farkli ulkelerde para taşıma zorunlulugu vs oluyor.