Aylık Kredi Kartı Borcu

Benim bu ay 55.000 gelmiş. İçinde bazı ev eşyası taksitleri. Saç kurutma makinesi süpürge masa var. Kurban taksidi var. Oğlanın ıvır zıvırları. Tüm market alışverişleri. 2 hafta sonu şehir dışına gittik otel yok sadece yemekler. Fenalık geliyor bana artık ya. :KK43:

Bu ay toplam harcadığım para elden ve kredi kartıyla birlikte 16850 17000 tl civarı

Kredi kartı borcum 12145 tl

Kredi kartı borcu içerisinde mtv, benzin ,market harcamaları, kasap ,cep ,doğal gaz ve elektrik faturaları, internet alışveriş taksiti ,tatil gideri vs var

Son düzenleme:
Bizim kullandığımız 3 adet kredi kartı var ve toplam borç bu aya ait 43000 tl çünkü yaz olduğu için tatilimiz de içinde neyse eşim işe de yazlıktan araba ile gitti akaryakıtta pahalı ben de genelde kredi kartı kullanıyorum nakit az da olsa harcarım ama elim nakite pek gitmiyor faturaları ödediğimiz başka bir hesabımız var eşim oraya da maaşını alınca tahmini olarak 7000 tl atıyor.

Bu ayki toplam harcama miktarı 20554.30 tl

Kredi kartı borcum 16142.55 tl
Elden harcama 4411.75 tl

Harcama kalemlerim

Zorunlu taşıt sigortası,cep ,elektrik ,su ,doğalgaz ,dışarıda yemek, giysi,kitap ,ayakkabı, mtv taksiti,tatil taksiti ,kasap ,market ,pazar,tüvtürk muayene ,kuaför

Merhaba kızlar...
Benim kredi kartı limitim 200.000 TL, iş için kurum ödemeleri vs de onun içinden ödeniyor.
Şuan 100.000 borcum var. Her ay toplam borcu 200.000'e çıkarıp, tekrar 100.000'e düşürüyorum.
Böyle bir rutinim oldu :))

Merhaba kızlar...
Benim kredi kartı limitim 200.000 TL, iş için kurum ödemeleri vs de onun içinden ödeniyor.
Şuan 100.000 borcum var. Her ay toplam borcu 200.000'e çıkarıp, tekrar 100.000'e düşürüyorum.
Böyle bir rutinim oldu :))

Ne iş yapıyorsunuz ?

Birazcık mesajlarına baktım
Son tahlilde ne yaptın açtın mı kendi ofisini?
Evet evet açtım çok şükür :)) Hiç korktuğum gibi olmadı.
Geçen sene Haziranda kuruluşu yapmıştım. geçen sene eylülde arabamı, bu eylülde ilk evimi aldım :)
Gözü karartmak gerekiyormuş gerçekten

Evet evet açtım çok şükür :)) Hiç korktuğum gibi olmadı.
Geçen sene Haziranda kuruluşu yapmıştım. geçen sene eylülde arabamı, bu eylülde ilk evimi aldım :)
Gözü karartmak gerekiyormuş gerçekten
Hayırlı olsun 😊

Geçen ay 28 bin geldi. Bu ay yine o civarda olacak sanırım. Bir markete gidiyoruz, bişey almadan 2 bin tutuyor. Asgari ücretle nasıl geçinecek insanlar..

Geçen ay 28 bin geldi. Bu ay yine o civarda olacak sanırım. Bir markete gidiyoruz, bişey almadan 2 bin tutuyor. Asgari ücretle nasıl geçinecek insanlar..
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor çok

Bu ay bir deneme yapıyorum 17000 tl ile yani ücretle geçinme 😊

Bu ayki toplam harcama bedeli 16493 tl

Kredi kartı borcu 6734 tl
Elden harcama 9759 tl

Bazen sadece kredi kartiyla odeme olan alanlar oluyor, hep birilerinden rica ediyorum.
Bir de farkli ulkelerde para taşıma zorunlulugu vs oluyor.
Anladım, ben de elimden geldiğince kullanmamaya dikkat ediyorum ya da çok kontrollü kullanıyorum

Merhaba kızlar, ben dediğim rutindeyim.. Yine 200e çıkarttım. Önümüzdeki ay tekrar 100'e indireceğim. Böyle böyle gidiyorum :))
Aslında aklıma şu da gelmiyor değil... 100.000'i kapatınca, kredi kartı limitimi 100 bine mi indirsem? 100 bin limit üzerinden mi devam etsem diye düşünüyorum

X