Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o şekil yapıcamKredi kartını sıfırlayıp banka kartı kullanmaya başladım hesabım çok iyi oluyor o şekilde
Küsürler olmasa çok değil aslında ama küsürlerle 60 geçiyor işte52 küsür biri diğeri de 8 bin küsür
Küsürler olmasa çok değil aslında ama küsürlerle 60 geçiyor işte
Teşekkür ederim ablacım He biteceğini düşünmüyorum çoğu altın taksidi
Inşaallah bittiği günleri de görürsün canım
Zaman zaman ben de taksitler yaptırıyorum mecbur toplu para harcamamak adınaArabamın vergisi taksit
Halılar taksit
Kurutma makinesi taksit
Arabamın lastikleri taksit
Kocamın olta malzemeleri misinası bile taksit
Kitap aldım taksit
Arıtıcı filtresi taksit
Nevresim aldım taksit
Daha vardır eminim ki bakmadım
Daha böyle bir sürü var bu taksit olayı çok fena 2 ay daha var bir daha bu kadar taksit yapmayalım dedim eşime
Taksitler de biter inşaallahBu konuya girmeseydim iyiydi sinirlerim bozuldu taksitleri sayınca bayrama kadar bir miktar altın hedefi vardı kalacak gibi duruyor
Hiç bakmadım bu ay bakasım gelmiyor sayınca bile canım sıkıldı taksit olunca daha mı çok alışveriş yapıyoruz acaba diye düşünmeye başladım ama böyle taksit yapınca da güzel nakit kalıyorTaksitler de biter inşaallah
Toplam borç tutarın ne kadar ?
Hiç bakmadım bu ay bakasım gelmiyor sayınca bile canım sıkıldı taksit olunca daha mı çok alışveriş yapıyoruz acaba diye düşünmeye başladım ama böyle taksit yapınca da güzel nakit kalıyorTaksitler de biter inşaallah
Toplam borç tutarın ne kadar ?