- 27 Aralık 2020
- 49
- 2
- 6
- 35
- Konu Sahibi Serapp1357
Dün eşimle kavga ettik Aslında her şey yolundaydı yürüyüşe çıktık aramız iyiydi fakat birden tartışma çıktı şöyle özet geçeyim bizim eşimle evlendgmzden beri maddiyatimiz ortak ben onun bilirim nekdr kazandığını o da bilir şimdi eşim özel ben devlet çalışıyorum bnm kazandgmdan çok fazla kazanıyor cimri degildir ben hep bilirim nekdr kazandigini fakat dün sohbet esnasında sordum bu aylık nekadar kazancın diye söylemedi geçiştirdi usteledim şaka yapıyor sandım değilmiş benden hesap sorar gibisin falan dedi öyle değil dedim ama soylemiycem artık falan dedi çok bozuldum kapattigimiz hiç alakası olmayan eski konuyu açtı üstüne çok canım sıkıldı sen her sıkıştığında arkanda durdum ben şimdi böyle mi yapiyon falan dedim artık pul kadar değerin yok gözümde dedim lafını geri al ağır dedi almayacam dedim bide üstüne beni paragozlukle suçladı üstüne sözümü geri almazsam arabanın anahtarını alıp evden gideceğini söyledi geri almadım yalnız gidersen birdaha giremezsin dedim neyse eve çıktık gitmedi ama konuşmadık hiç ben çok kırgınım dünden beri ağlıyorum ara ara çok zoruma gitti kizlar 6yilik kocam benden ayrı gayrı yapmaya çalışıyor oysa ben hep ailemizin bütçesini düşündüm hep maddi durumumuz iyiydi ama hiç öyle şahsıma takılar marka kıyafetleri almadım evlenirken altın istemem düğünde takılanların hepsini bozup araba aldık bakin biz diyorum yeri geldi sıkıştı Kredi çektim az verdi banka ama olsun kötü günler yasadiginda birgün soylenmedim hep destek oldum şimdi geldiği konuda her ay en az beş katim kazanıyor ama bana ilk kez kazancım beni ilgilendirir tarzı konuştu çok ağrıma gitti (öte yandan yine aynı adam biriktirdiği parayla bnm arabamı yenilemeye çalışıyor her istediğimi yapar tatil falan hoş ben de çok uçmak ekonomi bir diye)sizce napmaliyim bu durumda