- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.169
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiranız gelirinize göre yüksek kalmış. Yani daha düşük bir kira ile elinizde daha fazla para kalabilirdi. Elektrik su doğalgaz internet ödemeyecekseniz. Bunlar çok rahat 1000 tl tutardı. Oradan kurtarmışsınız. Çalışmıyorsanız, yemeğinizi temizliğinizi kendiniz yapacaksanız, giyim masrafınız çok olmazsa yeter. Üzülmeyin. Çocuğunuzu belediyenin kursları varsa oraya yazdırın.Arkadaşlar ben ev tuttum kira 8000 hersey dahil yani faturalar ve internet.yani onun dışında 5000 le yasayabilirmiyim.eşim şuan ankarada degil ben ve kiz olacagiz iki kişi.
cayyolu beysuSizin orası hangi bölge
Biz iki kişiyiz eşimle. Ayın 10 günü evde yokuz yemek ve kahvaltı yapılmıyor 10 gün. 20 gün için mutfak masrafımız 4k. İcinde dısardan yemek yemek, düzenli alınan alkol vs yok.Arkadaşlar ben ev tuttum kira 8000 hersey dahil yani faturalar ve internet.yani onun dışında 5000 le yasayabilirmiyim.eşim şuan ankarada degil ben ve kiz olacagiz iki kişi.
Arkadasım cevizlidere de 8kya ev tuttu ki ev dümdüz ev yani sjjskdbizim burasi 7-10k civari, ailelerin oturdugu siteler 10-12k arasi. cunku evler genis sosyal aktivite imkanlari cok vs. ama keciorende max 4kdir ornegin. mamakta 3k falandir. ankaranin bir ucundan bir ucuna asiri fark ediyor keske konu sahibi ne is yapacagini nerede oturacagini yazip bize bulmaca cozdurmese![]()
Bence cok degil ama yasam standardinizi bilmem kira 3-4 olsa mutfak 7 bin olsa faturalar vs okul masrafi varsa servis gezme yeme icme bana ancak okadar yeter gibi geldi daha mutevazi yasayacaksaniz daha az gidebilir20 bin ?cok ya
Bu da çok göreceli, bazılarının üç bin TL kuaför parası verir, bazıları kuaföre uğramaz mesela.ama kadın zaten kira faturalar hariç demiş ki...
yani kadının bilmek istediği aslında market, pazar, kılık kıyafet, kırtasiye, okul servisi, kuaför-kozmetik, gibi kalemler.
Herşey dahil kiralık ev sistemini Türkiye de ilk kez şimdi duydum... elektrik su doğalgaz internet dahil 8000 ise 3 kişi için çok çok iyi bence...geçen ay sadece elektriğe 900 ödedim, tüm faturalar toplamda 2000 i buluyor...Kiranız gelirinize göre yüksek kalmış. Yani daha düşük bir kira ile elinizde daha fazla para kalabilirdi. Elektrik su doğalgaz internet ödemeyecekseniz. Bunlar çok rahat 1000 tl tutardı. Oradan kurtarmışsınız. Çalışmıyorsanız, yemeğinizi temizliğinizi kendiniz yapacaksanız, giyim masrafınız çok olmazsa yeter. Üzülmeyin. Çocuğunuzu belediyenin kursları varsa oraya yazdırın.
2,3 lira değişim az bile kalıyor..eşim tam personel etiket değiştirirken görmüş 13 liralık bisküvi 18 yapılmış gözünün önündeKimi bulgur mercimek yer ayda bir köfte yer az harcar. Kimi her gün pirzola somon avokado yer çok harcar.
Bu sizin mutfak alışkanlıklarınıza bağlı.
Sadece şunu diyebilirim her hafta markete gittiğimde en az iki üç lira zam görüyorum.
Beklediğinizden çok harcayacağınız kesin
Bu sizin yaşam tarzınızla alakalı..bazıları lüks sever eğlenceyi vs sever bazıları ev modundafır hep..bu devirde baya para gerek herşey ateş pahası..mesela en son ödediğimiz meblağ dışarda yemek için 450 tl..bu sadece yemek yemek restaurantta. Arabanız varsa benzini çocuğunuzun masrafı sizin kuaför giyim mutfak masrafları aynı şekilde eşinizin derken aylık baya baya gidiyor..nerdeyse 10.000 geçer bileSelam evli bir bayanim yabanci uyrukluyum.bir dokuz yasinda kizim var.ankarada ikamet ediyoruz.sizce kira faturalar haric aylik yeme icme ev masraflari gibi seyler ne kadar olur yani haftalik market akisverisi ,et ,tavuk....bazen disari cikma falan
nerde yasayacaksınız ona baglı bunlar .Kira ile mi kirasiz mi