Bende yıllardır gül suyuyla cildimi temizliyorum hiç hayatımda makyaj yapmadımRica ederim Feraceli
Aynen doğallık iyidir, benim annem 65 yaşında daha yeni kırışıklıkları var, yüzünü temizlemek için sadece gül suyu sürermiş genç iken.. Krem olarakta eskiden cire aseptine krem kullanırmıştı.. Şimdikiler o kadar doğalmı bilinmez.. Ama en önemlisi az makyaj bile yapılsa mutlaka temizlemek..
Kuaförde manikür yaptıracak olursanızda mutlaka kendi aletlerinizle gidin.. Zaman kötü.. Hastalıklar had safhada..
şu şampuanın markasını özelden yazabilir misiniz?Eleştirinde haklısın,zaten israf olduğunun farkındayım
Ama başka şampuanlar kepek yapıyor,bir de düzleştirme/maşa yapmadan çıkamıyordum eskiden.Aldıklarımın olumlu etkilerini görünce de almadan duramamaya başladım. Yani sana sonuna kadar hak vermekle beraber,kendimde de haksız yön göremiyorum(Parfüm konusu dışında)
Valla baldancım sürekli aynı şeyi çok sevsem bile kullanmam sıkılmamak için her seferinde başka bir şey alıyorum. Sevdiğim çok parfüm var ama en sevdiğim Gucci Flora, kışın vazgeçilmezi benim için.
Kırmızıyı hiç bordoyu hiç hiç hiç kullanmam hayalkırıklığına mı uğrafın
O sabunlardan bende alacağım ya.Çekirgee, o konuyu açan arkadaş mı satıyor sabunları, nereden alabiliriz?
C CeYz Şampuan'ın markası ne ki? 50-60 tl ye şampuan alıp, orijinal ülkesinde 3-4 $ olduğunu görünce fitil oluyorum valla. Çoğu kremler de böyle. TR'ye gelene kadar o fiyat kaç katına çıkıyor. Verdiğimiz para içeriğe değil yani. Kalite ile fiyat arasında doğru orantı yok genelde.
bu lavanta suyunu nasıl kullanmak gerekiyo gözenekleri sıkıştırması için tarif edebilir misiniz acaba ? mesela tek başına mı yanına ek bişey gerekiyor mu ?Lavanta suyu gözenek sıkılaştırır mesela canım
Direk yazdım valla,yukarıda :)şu şampuanın markasını özelden yazabilir misiniz?
Şampuanı araştıracağım, ama Nashi bildiğin silikon :) Evet miss gibi kokar, parlar ama beslediğinden değil, saçı silikonla kapladığından. Bilinen bir zararı yok silikonun, ama nefes aldırmaz, o yüzden diplere sürme asla.O sabunlardan bende alacağım ya.
Şampuan Pureology strength cure ve Davines. Özellikle Pureologyi çok beğeniyorum,fönsüz çıkamazdım şimdi saçımı yıkayıp çıkabiliyorum. Bir de yağ olarak en çok Nashiden memnun kaldım
Onu sadece uçlara 1-2 damla sürüyorum kırıklar için ama hergün değil. 2-3 günde 1Şampuanı araştıracağım, ama Nashi bildiğin silikon :) Evet miss gibi kokar, parlar ama beslediğinden değil, saçı silikonla kapladığından. Bilinen bir zararı yok silikonun, ama nefes aldırmaz, o yüzden diplere sürme asla.
Bir de kolay çıkmaz saçdan, çok sık kullanılmamalı sanırım.
Aylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
bu lavanta suyunu nasıl kullanmak gerekiyo gözenekleri sıkıştırması için tarif edebilir misiniz acaba ? mesela tek başına mı yanına ek bişey gerekiyor mu ?
Gül suyu ne için ? Pamukla temizleyip durulanıyor dimi yoksa makyaj temizlemek için mi kullanılıyor?Bunu deneyeceğim ama şu pembe güller oluyor ya kokulu, Peygamber gülü dedikleri onların çıkmasını bekliyorum..
Acaba lavanta ilede olurmu ki..
Üşenmeyip denemek gerek
Onu sadece uçlara 1-2 damla sürüyorum kırıklar için ama hergün değil. 2-3 günde 1
Aylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?