Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gül suyu ne için ? Pamukla temizleyip durulanıyor dimi yoksa makyaj temizlemek için mi kullanılıyor?
Direk gece yada gündüz cilt temizliği için, ayrıca makyaj temizliği sonrası bakım için ideal ve sağlıklıdır.. Durulamaya gerek yok..

Son düzenleme:
Mesela bizim durum şu an kötü. Ben kendime en dandik makyaj ürününü de alsam içim acır. Siz de durumunuz kötüymüş gibi düşünün bir şey beğendiğinizde. Böylece sadece "Ama bunu almak zorundayım" dediğiniz şeyleri alırsınız. Ped gibi, makyaj silme pamuğu gibi, kırılan saç fırçasının yenisi gibi...

Gerek yok, gliserin al su ile karıştır fısfıslı bir şişede, saç uçlarına fıslat, nem tutar gliserin, 5 ya da 10 lira birsey
Gliserin neye iyi geliyor? Şuan elimde gliserin var bende deneyim :)

Beni alışverişe iten sebep aslında iş stresi ya da özel hayatla ilgili bir şey değil. Bir şeyi yapınca ve iyi geldiğini,gerçekten işe yaradığını görünce (mesela saç bakımı) verdiğim parayı gözüm görmüyor. Evde yapılan karışımlar konusunda da üşengecim sanırım, elimin altında hazır bişey olsun diye bakıyorum. Parfüm konusuna gelirsek, lise zamanlarımda açık parfüm ya da avondan filan alıyordum.Çok da kullanmazdım,merakım yoktu. Şimdi beğenmiyorum,alkol kokusu alıyorum onlardan. Hastalık gibi geliyor ya parfüm konusu. 1 kere alınca sürekli daha güzelleri de var mıdır diye araştırasım geliyor. ama artık 2 yıl parfüm almayacağım,kendimi tutacağım

Bu adam beni çok üzdü.. Allah yâr ve yardımcısı olsun inşallah..

Sahiden ya... Hele bir de iki üç kere tekrarladı ya bu gün benim doğum günüm diye, ALLAHIM dedim ne insanlar var, o poşeti doldurabilirse büyük bir hediye almış gibi sevinecek adam. ALLAHIM hiç birimizi zor durumda bırakmasın, zor durumdaki tüm canlıları da kurtarsın, amin.

maddi olarak sıkıntıya girmiyorsun demekki...girseydin sıkmasınıda bilirdin...

ayyy benimde göz altım çok mor..göz altı kapatıcısı kullanıyorum..bende alayım o yağdan..gece yatarken mi sürüyorsun..

Gerek yok, gliserin al su ile karıştır fısfıslı bir şişede, saç uçlarına fıslat, nem tutar gliserin, 5 ya da 10 lira birsey

e sabuna geçtik madem bunu uygulasak iyi olur dimi :)
gliserin nereden alıcaz desem çok mu cahil görünürüm ?

aslında bir şey diyeyim, 700 lira parfüm (eğer maddi durumun uygunsa) o kadar da çok değil. Dolce Gabbana The One kullanıyorum 400 tl, bir de Lancome alsam 300 tl al sana 700 tl

alın beni bu konudan

ayyy benimde göz altım çok mor..göz altı kapatıcısı kullanıyorum..bende alayım o yağdan..gece yatarken mi sürüyorsun..

Evet canım akşam yatarken

e sabuna geçtik madem bunu uygulasak iyi olur dimi :)
gliserin nereden alıcaz desem çok mu cahil görünürüm ?

Aktarlarda var ama ben onu da netten alıyorum Batman'da sokağa çıkasım gelmiyo

Sen ne çok bilgiliymişsin,maşallah :)
Saç uçlarına gliserin,
Cilt gözenekleri için lavanta suyu,
Gözaltı morluklarına nar çekirdeği...

Başka mucizevi bakım önerileri varsa bekleriz:)

Ben önceden fondoten kullanırdım şimdi tek kat pudra yeterli oluyo

Sen ne çok bilgiliymişsin,maşallah :)
Saç uçlarına gliserin,
Cilt gözenekleri için lavanta suyu,
Gözaltı morluklarına nar çekirdeği...

Başka mucizevi bakım önerileri varsa bekleriz:)

Çay ağacı yağı mesela,evde mutlaka bulundurmak lazım, yara uçuk mantar sivilce her şeye iyi geliyo orjinalini sadece doa kozmetikte buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…