Alisverisi online mi yoksa magazadan mi yapiyorsunuz ? Ona gore ya o magazalara ugramayacaksiniz yada o sitelere girmeyeceksiniz. Eger birseye kafayi taktiysaniz evde o aksam stoklariniza bakip benim cidden buna ihtiyacim varmi diye bakacasiniz, ve muhtemelen ihtiyacinizda yoktur. Parfum zaten bir kucuk boy alsaniz en az 2-3 ay gider 2 parfum almanin halada almaya devam etmenin sebebini anlamadim ben. Benim suanda masamda 2 parfumum var biri kis biri yaz icin, 1 tanede hediye gelmisti o kadar, bence sagdan soldan cok duyup etkileniyorsunuz onada dikkat edin.
Sac ve cilt bakimina gelince evinizde de cok guzel uygun fiyata bakimlar yapabilirsiniz, sac icin aktarlardan cesitli dogal soguk pres yaglar bulabilirseniz hindistan cevizi yagi cok populer su aralar , onlari kullanin.
Cilt icinde tamam yine sevdiginiz urunleri alin ama yine dedigim gibi evde yapin bakiminizi bugun nerden baksaniz 1 peeling, 1 maske, 1 cilt kremi, 1 goz alti kremi duzenli kullanima gore 2-3 ay gider surekli alip alip evde stoklamanin anlami yok ki. Hergun duzenli temizleyin hafta sonuda peeling/maske artik elinizin altinda ne varsa, bence bir merkeze gitmekten cok daha iyi ve uygun gelir, hem duzenli yaparsiniz hemde evde kendi bildiginiz urunlerle yaparsiniz.
Bana kalirsa saclariniz kivircik yada boyali degilse cokta ozel bakimlara ihtiyac duymazsiniz, normal market urunleri yaninada bir guzel maske yada bakim kremi oldu bitti yani.
Hep diyorum yine soyluyorum turkiyede insanlar nasil bir luks icinde yasadiklarnin farkinda degiller diye, ve Tr ye her geldigimde insanlardaki tuketim cilginligi beni sasirtiyor.
Illa cilt bakimi yaptiracagim dersenizde yilda 1-2 kez mevsim gecislerinde yaptirabilirsiniz o zamanlar insanin ihtiyaci oluyor daha cok cunku.
Ama bence hepsinden ote sizi alisverise iten bir sebep olmali is stres yada ozel hayatta sizi strese sokan birsey, yoksa birden bire alisverise yonelmez insan, benim oyle oluyor genelde. Kendinizi bir yoklayin dinleyin derim asil altindaki sorun ne ona bakin.
Hadi kolay gelsin.