Mizu'yu da ben tavsiye etmem. Bekarken free-shop'ta bir parfümün şişesinden etkilenip bileğime sıktım. Fena değil gibi geldi ama yine de o sıralarda kullanmakta olduğum parfümü alıp çıktım. Sonra yolda ikide bir bileğime sıktığım parfümü koklamaya başladım. Daha güzel gelmeye başlamıştıBiri Boyner biri Tekin Acar(Burayı kimseye tavsiye etmem)
Mizuda biri hiç yok,diğerinin de 50cc liği yoktu;olsa oradan alırdım.
Benim yazdığımı yanlış mı anlıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ama 700tl 2 tane parfüm
Aylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
Biri Boyner biri Tekin Acar(Burayı kimseye tavsiye etmem)
Mizuda biri hiç yok,diğerinin de 50cc liği yoktu;olsa oradan alırdım.
Cidden mi? Nasıl bir izlenimim var ki merak ederim benCeyz bana nasıl izlenim vermişsen bu mesaj senin mi diye dikkatli dikkatli baktım
Cilt bakımı harici çoğu fuzuli. Keratin bakımı da tamam ama her ay olması gereksiz sanki.
Cidden mi? Nasıl bir izlenimim var ki merak ederim benAma bu konuyu açan ne yazık ki benim
Hiçbir zararını görmedim 4 ay oldu benim de yağ bezesi de yapmadı
Bu kadar ucuzu saf mıdır sence? Yarıyorsa tabii ki sorun yok, ama uzun planda yağ bezeleri oluşmaz değil mi?
Ben de kuşburnu çekirdeği yağından çok memnun kaldım.
Doa kozmetikten alıyorum
Aynı kaynağı kullanıyoruz. Ben vitaminli yağlarını bephantol krem/merhemle karıştırarak sürüyorum. Beze, sivilce vb. hiç bir şikayetim olmadı. Cildime etkisinden de çok memnunum.
Cildim cok hassas.Yanaklarda kilcak damar sorunu nuksediyor arada.Siradan denedigim kozmetiklere tepki verdi cildim.Ilk defa paraya kiyip 400 e yakin bir meblag odedim bir nemlendirici ve temizleme bir de yag dengeleyici jele.Once bi cok koydu odemek ama iyi geldi cildime.Muhtelen 4-5ayda bir rutine baglarim.Cilt onemli hele hassassa cok.
Iste benim kisisel bakim hikayem.Bu kadar kisa ve oz.
Parfum konusunda ise kisinin kendisiyle ozdeslesmis bir parfumu olmali gorusundeyim.Devamli parfum degistirmeyi anlamam.Adim basi herkes kokan parfumu almam.Zaten hergun hergun de surmem.Makyajla da aram pek yok.Bu vesileyle sokaga dugun makyajiyla cikan yaslari 20-25arasi seyreden hanim kizlarimiza sesleniyorum.Abartmayin.Sahneye cikmiyorsunuz.
Maşallah canım yaEvet canım cildim yağlı :)
belkide bu sebeple ihtiyaç duymuyorum.
Genetik faktörde önemli ama. Cilt yönünden şanslı oldugumu düşünüyorum.
Hamilelikte de karnıma yağ bile sürmediğim halde çatlamadım mesela.
Ellerime de krem sürmüyorum :)
Çok masrafsızım yahuuu
Ama parfüme 700 lirayı bende verenlerdenim :)
Oradan çıkıyor acısı
Ayakkabıyı babam getiriyor,yılda 2-3 kere ya alırım ya almam :) Kıyafeti de sık sık almıyorum,ihtiyacım varsa ve beğenmişsem alıyorum.Öyle mağaza gezeyim, kendimi kaybedeyim diyen biri değilim. Allah işte bir yerden alıp bir yerden veriyor mu diyeyim ne diyeyim bilemedimparfüme verilen paraya acıdım
o paralara ne kıyafetler ayakkabılar alınırdı
Maşallah canım yaBenim çok kuru bir cildim var, gerçi onun müsebbi de tiroid ilaçları.
Ya ne kadar özen gösteren insanlar var; nerede okudum hatırlamıyorum ama bazı hatunlar yüzünü havlu ile bile kuralamıyor, boyun kırışmasın diye yastıksız yatıyormuş. Havlunun ne zararı var bilemedim gerçi.
%100 doğru demiş.ha ha aklıma Canan Karatay geldi :)
buradaki herkese kızar vallahi.
bir kadın sormuştu, işte hep et yeyin, kuruyemiş yeyin diyorsunuz, nasıl alalım, para mı var diye. o da başlamıştı saydırmaya, o saçını boyayacağına evet et al diye.
şaka bir yana Canan Karatay diyor ki, kozmetiğe para vermeyin, balık yağına para verin, yediğiniz içtiğinize para verin, zaten güzelleşeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?