Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bekarken öyleydim şimdi 19 aylık oğlum var kendime alacak bi şey göremiyorum resmen, direkt ona alıyorum son zamanlarda oğluma da almamaya başladım hatta 2 gün önce ahşap puzzle seti alayım dedim baktım sepetim dolmaya başlıyor sonra giyecek ayakkabısı olmayan bu soğukta üşüyen çocuklar geldi aklıma vazgeçtim almaktan.

Yaş oldu 30, yüzüme bir krem sürmüşlüğüm yok.
En erken ben çökücem orası anlaşıldı :))

Kremlerin, yağların iyileştiriciliğine inanmayanlardanım.

Sağlıklı beslenme, bol su tüketimi, ve mümkün oldugunca bitkilerin kaynatılarak içilmesi yeterli diye düşünüyorum.

Arada aklınıza geldikçe buz sürebilirsiniz yüzünüze,
Kan dolaşımını hızlandırır.

Varlığa darlık olmaz derler :) varki bu harcamalara para ayiriyorsun.parfum seçimizevk ve tercihtir 700 e kucküçük mllik parfüm tercih etmem çünkü seçenek çok. Çalışan bayansan bana bu harcamalar normal geldi.

Paran varki alıyorsun olmasa kendini tutmayı bilirdin. Ben en son ne zaman kıyafet, ayakkabı (gelin ayakkabısı dışında), makyaj malz. aldığımı hatırlamıyorum bile.
Fakirliğin gözü kör olsun
Sadece oğlumun masraflarından kısmam (köpeğim) birde haftada 4-5 gün sokak hayvanlarına yemek falan yaparım koca leğen
Bu soğuklarda yeni kıyafetim olmayı versin, biraz makyaj yapmayayım ne olacak çocuklarımdan önemli mi hem onların sevgisi her şeyden çok mutlu ediyor beni.
Konuyu saptırdım kusura bakmayın. Sosyal mesajımı verip kaçayım.
Lütfen evlerin önüne bir kap su ve bir kap yemek koyalım. Bu bizi alışverişten daha mutlu edecek. Hem bi hayra girmiş oluruz paramız boşa değil Can'lara gider

700 lira kucuk boy parfume mı verdınız bence cocugunuz ıcın yatırım yapmalısınız onun gıderlerı bı zaman sonraa butceyı fazlasıyla aşıcak zaten ... ayrıca esınız ne ıs yapıyo sız ne ıs yapıyosunuz cok merak ettım C CeYz

Çözüm bulursanız banada iletin lütfen
Parfüme alerjim var neyseki ona pek para harcayamıyorum ama bir yıl yetecek bakım ürünleri olmasına rağmen her gördüğümde tutamıyorum kendimi
Takıntı oldu artık

burda birinin babası sabuncuydu sabunun kızartma yağlarından yapıldığını duyduğumdan beri iğrendim...

e sabuna geçtik madem bunu uygulasak iyi olur dimi :)
gliserin nereden alıcaz desem çok mu cahil görünürüm ?
Bahsi geçen gliserin bu ise ben eczaneden 6.5 liraya aldım bir kaç gün önce :)

Eklentiler

• WP_20160106_001.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 84
Buzda kılcal damarlarda çatlama yapabiliyor dikkatli kullanmak lazım.

2 parfum 700 müs kızlar dagılım :))))))))))) arkadas zengin

700 tl kucuk boy parfum yok bebegın boşver en buyuk markalarsa 100 ml parfum. En fazla 450 500 tl

Varsa paranız harcayın parfum almak bakım urunlerı almak luks gırmıyor sonucta herkez butcesıne gore alıyor paranız yokken alıyorsanız kocanızda susuyosa hakeıdyor demekkı dahada harca bosver

2 ayda 1 dip boya için koleston alıyorum o kadar :-D

Aşırı alma isteği başka konularda yaşanılan açlık sonucunda ortaya çıkabiliyor. Sevgi. Ilgi vb. Eğer yoğun bi iş ve ev hayatın varsa onlardan bunaldgn için bu kadar fazla almak istiyor olabilirsin. Problemin altına inmeli. Kendine biraz zaman ayır. Mesela arkadaşlarınla buluş.

C CeYz şimdi sakince mizu'ya gir ve aldığın parfümlerin fiyatlarına bak.
Parfümleri nereden aldın? Sephora watsons mizunun iki katı fiyat çekiyor.
Biri Boyner biri Tekin Acar(Burayı kimseye tavsiye etmem)
Mizuda biri hiç yok,diğerinin de 50cc liği yoktu;olsa oradan alırdım.

Shapes cildin yağlı mı? Öyle ise bir nebze şanslısın ama kuru ise ayna da incele. Kuru cilt kırışmaya daha meyilli. Bir kere kırıştı mı işte onun kremle çaresi yok. Kuru cildi nemlendirmek farz

Benim yazdığımı yanlış mı anlıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ama 700tl 2 tane parfüm

Shapes cildin yağlı mı? Öyle ise bir nebze şanslısın ama kuru ise ayna da incele. Kuru cilt kırışmaya daha meyilli. Bir kere kırıştı mı işte onun kremle çaresi yok. Kuru cildi nemlendirmek farz

Evet canım cildim yağlı :)
belkide bu sebeple ihtiyaç duymuyorum.
Genetik faktörde önemli ama. Cilt yönünden şanslı oldugumu düşünüyorum.
Hamilelikte de karnıma yağ bile sürmediğim halde çatlamadım mesela.
Ellerime de krem sürmüyorum :)
Çok masrafsızım yahuuu

Ama parfüme 700 lirayı bende verenlerdenim :)
Oradan çıkıyor acısı

Doğal güzellikten ve doğal bakımdan yanayım her zaman. Durumum çok da iyi olsa vermem o parfüme o parayı. Gidip bir fakire yardım ederim daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…