Çözüm bulursanız banada iletin lütfenCilt bakımına çok önem vermiyordum aslında,daha doğrusu makyaj yapmayı sevmediğim için bunun artısını da görmüş olabilirim. 27 yaşındayım,yavaş yavaş gözenekler büyümeye başladı.Gözenek dışında bir problem yok,o yüzden randevu aldım.Sende durum daha kötüyse düşüncem doğru mu sence? Bunun hastalık derecesine geldiğini düşünüyorum artık.
burda birinin babası sabuncuydu sabunun kızartma yağlarından yapıldığını duyduğumdan beri iğrendim...Çok katılıyorum.
Kimyasallar hem b.k hem para tuzağı.
Mis gibi sabun varken duş jeline dönüp bakmam bile.
Dışardan sürülen şeylerin çok etkisi yok zaten. Spor ve düzenli beslenme, bol meyve ve yeşilliğin yerini hiçbşr krem tutamaz.
Bahsi geçen gliserin bu ise ben eczaneden 6.5 liraya aldım bir kaç gün önce :)e sabuna geçtik madem bunu uygulasak iyi olur dimi :)
gliserin nereden alıcaz desem çok mu cahil görünürüm ?
Buzda kılcal damarlarda çatlama yapabiliyor dikkatli kullanmak lazım.Yaş oldu 30, yüzüme bir krem sürmüşlüğüm yok.
En erken ben çökücem orası anlaşıldı :))
Kremlerin, yağların iyileştiriciliğine inanmayanlardanım.
Sağlıklı beslenme, bol su tüketimi, ve mümkün oldugunca bitkilerin kaynatılarak içilmesi yeterli diye düşünüyorum.
Arada aklınıza geldikçe buz sürebilirsiniz yüzünüze,
Kan dolaşımını hızlandırır.
2 parfum 700 müs kızlar dagılım :))))))))))) arkadas zenginAylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
Shapes cildin yağlı mı? Öyle ise bir nebze şanslısın ama kuru ise ayna da incele. Kuru cilt kırışmaya daha meyilli. Bir kere kırıştı mı işte onun kremle çaresi yok. Kuru cildi nemlendirmek farzYaş oldu 30, yüzüme bir krem sürmüşlüğüm yok.
En erken ben çökücem orası anlaşıldı :))
Kremlerin, yağların iyileştiriciliğine inanmayanlardanım.
Sağlıklı beslenme, bol su tüketimi, ve mümkün oldugunca bitkilerin kaynatılarak içilmesi yeterli diye düşünüyorum.
Arada aklınıza geldikçe buz sürebilirsiniz yüzünüze,
Kan dolaşımını hızlandırır.
Buzda kılcal damarlarda çatlama yapabiliyor dikkatli kullanmak lazım.
Benim yazdığımı yanlış mı anlıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ama 700tl 2 tane parfüm700 tl kucuk boy parfum yok bebegın boşveren buyuk markalarsa 100 ml parfum. En fazla 450 500 tl
Varsa paranız harcayın parfum almak bakım urunlerı almak luks gırmıyor sonucta herkez butcesıne gore alıyor paranız yokken alıyorsanız kocanızda susuyosa hakeıdyor demekkı dahada harca bosver
Shapes cildin yağlı mı? Öyle ise bir nebze şanslısın ama kuru ise ayna da incele. Kuru cilt kırışmaya daha meyilli. Bir kere kırıştı mı işte onun kremle çaresi yok. Kuru cildi nemlendirmek farz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?