Maşallah canım yaBenim çok kuru bir cildim var, gerçi onun müsebbi de tiroid ilaçları.
Ya ne kadar özen gösteren insanlar var; nerede okudum hatırlamıyorum ama bazı hatunlar yüzünü havlu ile bile kuralamıyor, boyun kırışmasın diye yastıksız yatıyormuş. Havlunun ne zararı var bilemedim gerçi.
parfüm uçup gidiyor ama ayakkabı kıyafet öyle mi kalıcıAyakkabıyı babam getiriyor,yılda 2-3 kere ya alırım ya almam :) Kıyafeti de sık sık almıyorum,ihtiyacım varsa ve beğenmişsem alıyorum.Öyle mağaza gezeyim, kendimi kaybedeyim diyen biri değilim. Allah işte bir yerden alıp bir yerden veriyor mu diyeyim ne diyeyim bilemedim
Aylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
Maşallah canım yaBenim çok kuru bir cildim var, gerçi onun müsebbi de tiroid ilaçları.
Ya ne kadar özen gösteren insanlar var; nerede okudum hatırlamıyorum ama bazı hatunlar yüzünü havlu ile bile kuralamıyor, boyun kırışmasın diye yastıksız yatıyormuş. Havlunun ne zararı var bilemedim gerçi.
Kesinlikle kurutuyor canım. Ben de L ile başlayanı kullanıyorum. Bildiğin yağdayan parlayan cildim vardı, şimdi ayaklarımdan alnıma kadar kup kuru bir cilt.tiroid ilacı kurutuyor mu cildi
ilacınız hangisi e ile baslayan mı l ile başlayan mı
ben de l ile başlayanı kullanıyorum
cildim son zamanlarda baya bir kuruya döndü ondan mıdır ki
Kesinlikle kurutuyor canım. Ben de L ile başlayanı kullanıyorum. Bildiğin yağdayan parlayan cildim vardı, şimdi ayaklarımdan alnıma kadar kup kuru bir cilt.
Fark edeceğini sanmıyorum, diğer ilaçta kurutur.
Parfum konusunda ise kisinin kendisiyle ozdeslesmis bir parfumu olmali gorusundeyim.Devamli parfum degistirmeyi anlamam.
Yoga kesinlikle 10 numara!! Aynen devam. Ben de yapıcam inşallah. Hep yarına ertelemeseemTiroid mi var çok geçmiş olsun.
Yastıksız yatamam ben :) Havlu olayını da ilkkez duydum şuan.
Boyun ve yüz kırışıklıkları için yüz yogası yaparım mesela :)
Faydalı oldugunu da düşünüyorum.
Hadi ya, havluyu fazla sürtmeden pat pat yapsak yüze? İpek çarşaf da mı varmış? Küçücük eşarbı bile nasıl pahalı ipeğinHavlu ben de kullanmam. Sadece düz, renksiz, desensiz, kabartması falan olmayan kağıt peçete ile sürtmeden kurularım yüzümü. Yastık kılıfı olarak da saf ipek kullanıyorum. Aslında saf ipek çarşafta yastıksız yatmak en güzeli.
Hep bu meretbir de benim dozu artırdık demek ki hep ondanmış
Yoga kesinlikle 10 numara!! Aynen devam. Ben de yapıcam inşallah. Hep yarına ertelemeseem
Hadi ya, havluyu fazla sürtmeden pat pat yapsak yüze? İpek çarşaf da mı varmış? Küçücük eşarbı bile nasıl pahalı ipeğin
Teşekkürler
Belki taslanicam belki de ne kadar da cahil bir kız diyenler olacaktır
Ama ben su parfüme verilen yüksek miktarları hic normal bulmuyorum.
Hatta bu forumda en çok dikkatimi çeken bu oldu.
BDV de acılan borç, işsizlik, yetiştirememe konularına oranla güzellik vs bölümlerinde yer alan parfüm konularına bakıyorum hiçte fakir değiliz. Orta düzeyli de değiliz gayet zenginiz.
Bir parfüme 100 tl ve üzeri vermek bana çok saçma geliyor. Kaldi ki 700 lira nerdeyse bi asgari ücret kadar.
Hayır yani bu parfümler 1 Ay gitmeyen kokulara mi sahip. Hadi bir ay kokusu gitmiyor diyelim onu sıktıgin kıyafet yıkanıyor.Sen yikaniyorsun kalıcılığının bir anlami kalmıyor . Bir parfüm ortalama 6,8 saat kalıcı olsun yeter de artar bile.
Uygun fiyata kaliteli parfümlerin olduğunu biliyorum. Seçeneklerde çok. Hic olmadı avon ve oriflame gibi iyi parfüm üreten isimler var.
Ben bi parfüme 60-70- 80 tl verdiğimde bile içim gidiyor.
He benim aylık gelirim 10 bin falan olur veririm ama çok gereksiz bir harcama.
Sadece buna takıldıgım için yorum yapmak istedim.
Bebeğinize organik,doğal şeyler alarak yüksek miktar harcamak durumunuz varsa normal. şampuana ve cildinize harcamalarınızda uygun miktarda ise normal ama parfüm
Kesinlikle kurutuyor canım. Ben de L ile başlayanı kullanıyorum. Bildiğin yağdayan parlayan cildim vardı, şimdi ayaklarımdan alnıma kadar kup kuru bir cilt.
Fark edeceğini sanmıyorum, diğer ilaçta kurutur.
bir de benim dozu artırdık demek ki hep ondanmış
Hep bu meretya bari kullanınca geçecek bişey olsaydı. Geçen bir arkadaş dereotu ile mucize yarattığından bahsediyordu ama ben ilacı kesip de bunu denemeye cesaret edemem.
Olmaz mı.. Paraya kıyarsanız nevresim takımı da var.
Eşarbınız pamuklu, çarşafınız ipek olsun
Kizlar benim de cildim kisin kuru. Kuruluktan dokulmeler yasamistim. Nemlendiricileri filan bir koseye attim sudocream suruyorum yuzume. Bana cok iyi geldi. Kurulugu aldi bir de puruzsuz yapti, aklinizda bulunsun :)
Ama parfüm merakı olan biri olsanız emin olun limit belirlemezsiniz kendinize. Çünkü beğeneceğiniz koku ne kadarlık parfümde var onun ayarlaması yapılmıyor ki.Kafada fiyat belirleyip almaya kalksam o zaman sadece parfüm almış olacağım,ben sadece bir şey alayım diye almıyorum. Parfüm bana göre imza.Belki taslanicam belki de ne kadar da cahil bir kız diyenler olacaktır
Ama ben su parfüme verilen yüksek miktarları hic normal bulmuyorum.
Hatta bu forumda en çok dikkatimi çeken bu oldu.
BDV de acılan borç, işsizlik, yetiştirememe konularına oranla güzellik vs bölümlerinde yer alan parfüm konularına bakıyorum hiçte fakir değiliz. Orta düzeyli de değiliz gayet zenginiz.
Bir parfüme 100 tl ve üzeri vermek bana çok saçma geliyor. Kaldi ki 700 lira nerdeyse bi asgari ücret kadar.
Hayır yani bu parfümler 1 Ay gitmeyen kokulara mi sahip. Hadi bir ay kokusu gitmiyor diyelim onu sıktıgin kıyafet yıkanıyor.Sen yikaniyorsun kalıcılığının bir anlami kalmıyor . Bir parfüm ortalama 6,8 saat kalıcı olsun yeter de artar bile.
Uygun fiyata kaliteli parfümlerin olduğunu biliyorum. Seçeneklerde çok. Hic olmadı avon ve oriflame gibi iyi parfüm üreten isimler var.
Ben bi parfüme 60-70- 80 tl verdiğimde bile içim gidiyor.
He benim aylık gelirim 10 bin falan olur veririm ama çok gereksiz bir harcama.
Sadece buna takıldıgım için yorum yapmak istedim.
Bebeğinize organik,doğal şeyler alarak yüksek miktar harcamak durumunuz varsa normal. şampuana ve cildinize harcamalarınızda uygun miktarda ise normal ama parfüm
bu miktarlar biraz kendini şımartmaya giriyor aslında.
dediğiniz gibi çok çok gereklilik durumu yok, daha ucuza da kaliteli parfümler var.
muhtemelen konu sahibi kokusu vs sebebiyle tercih etti.
aslında bazen o kadar pahalı olması bana anormal gelmiyor, çünkü bu parfümlerin formülleri gizli, size özel gibi bir durumu var yani, başka markada modelde aynı kokuyu bulamıyorsunuz.
ama hala çok gerekli değil elbette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?