- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi willedwoman
-
Hangi semt burasi?yasadiginiz sehire ve oturdugunuz muhite gore degisir bu. benim istanbul'daki kuaforumde en son 3 sene once 100 tl'ye aldiriyordum kasi. artik moda diye aldirmiyorum :)
manikür pedikür 50 tlkızlar günaydın,
dün aynaya baktımda uzun zamandır kendime gerekli özeni göstermiyorum. yani kaşlarımı bile aldırmıyorum düşünün. şimdi tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. aylık bakımda mesela ayda bir manikür yaptırsam ayda iki kere kaşlarımı aldırsam ayda bir cilt bakımı yaptırsam ayda bir saçlarıma bakım yaptırsam birde heray en az bir parça kıyafet almak istiyorum çok pahalıya kaçmadan sizce bu bana bir ayda kaça maal olur.
bu bakımsız halim iyice dert oldu bana
100 tl ye kaş alan neresi varmış çok merak ettim ne kadar pahalıymış ...şu anda bahçeciklerde bile 50-60 tlyasadiginiz sehire ve oturdugunuz muhite gore degisir bu. benim istanbul'daki kuaforumde en son 3 sene once 100 tl'ye aldiriyordum kasi. artik moda diye aldirmiyorum :)
KAŞLARI 7 TLYE ALDIRIYORUM AYDA 1 KERE ÇIKANLARI KENDİM ALIYORUM AY DÖNDÜMÜ ZATEN İYİ BİR EL ATILMASI GEREKİYOR CİLT BAKIMINI EVDE DE YAPABİLİRSİN DOĞAL KÜRLER VAR YADA HAZIR MASKELERDEN ALABİLİRSİN MANİKÜR PEDİKÜRÜ SIK YAPTIRMAM YAPTIRDIKÇA SANKİ DAHA HIZLI UZUYOR ETLER TOPUKLARINI HER BANYODA PONZALAYABİLİRSİN BÖYLECE TEMİZ KALIRLAR TIRNAKLARINI DA TORPİLE TEMİZLE BANYODA ÇIKINCA VAZELİN SÜR MİS GİBİ OLURLAR .. SAÇ MASKLERİDE VAR YUMUŞACIK YAPIYOR SAÇLARI .... KIYAFETE GELİNCE UCU AÇIK ONUN 50 TLYE DE ALABİLİRSİN 500 TLYE DE Kİ BENCE HER AY KIYAFET ALMAK İHTİYACIN YOKSA MÜSRİFLİK .... KISACA BAKIMLI OLMAK İÇİN ÇOK PARA DÖKMEYE GEREK YOK ANLATABİLDİM Mİ KENDİMİkızlar günaydın,
dün aynaya baktımda uzun zamandır kendime gerekli özeni göstermiyorum. yani kaşlarımı bile aldırmıyorum düşünün. şimdi tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. aylık bakımda mesela ayda bir manikür yaptırsam ayda iki kere kaşlarımı aldırsam ayda bir cilt bakımı yaptırsam ayda bir saçlarıma bakım yaptırsam birde heray en az bir parça kıyafet almak istiyorum çok pahalıya kaçmadan sizce bu bana bir ayda kaça maal olur.
bu bakımsız halim iyice dert oldu bana
BİLDİĞİMİZ KAŞ ALMADAN BAHSEDİYORSUNUZ DEĞİL Mİ CIMBIZ VE İPLE YAPILANDAN100 tl ye kaş alan neresi varmış çok merak ettim ne kadar pahalıymış ...şu anda bahçeciklerde bile 50-60 tl
Bence kaşı alırken araya altın tozu serpiştiriyorlardırBİLDİĞİMİZ KAŞ ALMADAN BAHSEDİYORSUNUZ DEĞİL Mİ CIMBIZ VE İPLE YAPILANDAN
altın tozu bile o kadar yetmez bazı yerler 10 tlye alıyor yuh diyorum 50 60 diyenler varBence kaşı alırken araya altın tozu serpiştiriyorlardır
3 sene once bi de100 tl ye kaş alan neresi varmış çok merak ettim ne kadar pahalıymış ...şu anda bahçeciklerde bile 50-60 tl
Aynen bildiğimiz kaş alma . Yani benim duyduğum en fazla 50-60 . 3 yıl önce hemde 100 tl ,çok uçuk bir rakam . Acaba özel kaş alan ,bu konuda uzmanlaşmış kişiler mi böyle ücretler talep ediyor ???BİLDİĞİMİZ KAŞ ALMADAN BAHSEDİYORSUNUZ DEĞİL Mİ CIMBIZ VE İPLE YAPILANDAN
100 tl ye kaş alan neresi varmış çok merak ettim ne kadar pahalıymış ...şu anda bahçeciklerde bile 50-60 tl
etiler.Hangi semt burasi?
Sadece kaşa 100 tl veremem sanırım içim acırrrEvet??
kaş döğmesi gibi şeyler varya belki odur dediğin yoksa o ne öyle 50 60 tl yuhAynen bildiğimiz kaş alma . Yani benim duyduğum en fazla 50-60 . 3 yıl önce hemde 100 tl ,çok uçuk bir rakam . Acaba özel kaş alan ,bu konuda uzmanlaşmış kişiler mi böyle ücretler talep ediyor ???
Onda da gidilen merkez önemli. Bazıları yeni açıyor adını duyurmak amaçlı yapıyor ve berbat sonuçlar ortaya çıkıyor. Araştırmadan gitmemek gerek.nef_nef
Öyle tabiki, ben seçerken netten yorumlarına filan bakıyorum, tanıdıklarımdan daha önce gitmiş olan varsa ona göre gidiyorum. Hatta bir tanesinde bizzat dükkana gidip işlem yapılan kişiyi izleyip sonucu görüp karar vermiştim :)o kadar çok var ki hangisi iyi bilemiyoruz
Fırsat sitelerini iyice araştırıp, en ulaşılabilir kuaförlerde uygun fiyatlı bakım yaptırabilirsin.
Mesela Tunalı Hilmi'de bir kuaförde Manikür+pedikür+french oje 24,90; cilt bakımı pakedi 24,90.
50 liraya hallolmuş oldu.
Yeter ki isteyin :)
Benım iki ayda bir çıkması da ayrı sıkıntı :) gizycim :)Benim kaşlar çok şekilsiz ve minik minik çıksa aşırı rahatsız oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?