aylık bakım kaça patlar :)

manikür pedikür 50 tl
ayda iki kere kaş 40 tl
cilt bakımı da güzel biryerde yaptırsan 100-150 tl
saç bakımı da yine güzel biryerde 100-150 tl
ayda 3 parça da kıyafet alsan (uygun aldığını farz et) 250 tl
toplamda sana 650 tl ye falan mal olur

yasadiginiz sehire ve oturdugunuz muhite gore degisir bu. benim istanbul'daki kuaforumde en son 3 sene once 100 tl'ye aldiriyordum kasi. artik moda diye aldirmiyorum :)
100 tl ye kaş alan neresi varmış çok merak ettim ne kadar pahalıymış ...şu anda bahçeciklerde bile 50-60 tl

KAŞLARI 7 TLYE ALDIRIYORUM AYDA 1 KERE ÇIKANLARI KENDİM ALIYORUM AY DÖNDÜMÜ ZATEN İYİ BİR EL ATILMASI GEREKİYOR CİLT BAKIMINI EVDE DE YAPABİLİRSİN DOĞAL KÜRLER VAR YADA HAZIR MASKELERDEN ALABİLİRSİN MANİKÜR PEDİKÜRÜ SIK YAPTIRMAM YAPTIRDIKÇA SANKİ DAHA HIZLI UZUYOR ETLER TOPUKLARINI HER BANYODA PONZALAYABİLİRSİN BÖYLECE TEMİZ KALIRLAR TIRNAKLARINI DA TORPİLE TEMİZLE BANYODA ÇIKINCA VAZELİN SÜR MİS GİBİ OLURLAR .. SAÇ MASKLERİDE VAR YUMUŞACIK YAPIYOR SAÇLARI .... KIYAFETE GELİNCE UCU AÇIK ONUN 50 TLYE DE ALABİLİRSİN 500 TLYE DE Kİ BENCE HER AY KIYAFET ALMAK İHTİYACIN YOKSA MÜSRİFLİK .... KISACA BAKIMLI OLMAK İÇİN ÇOK PARA DÖKMEYE GEREK YOK ANLATABİLDİM Mİ KENDİMİ

BİLDİĞİMİZ KAŞ ALMADAN BAHSEDİYORSUNUZ DEĞİL Mİ CIMBIZ VE İPLE YAPILANDAN
Aynen bildiğimiz kaş alma . Yani benim duyduğum en fazla 50-60 . 3 yıl önce hemde 100 tl ,çok uçuk bir rakam . Acaba özel kaş alan ,bu konuda uzmanlaşmış kişiler mi böyle ücretler talep ediyor ???

Onda da gidilen merkez önemli. Bazıları yeni açıyor adını duyurmak amaçlı yapıyor ve berbat sonuçlar ortaya çıkıyor. Araştırmadan gitmemek gerek. nef_nef

Aynen bildiğimiz kaş alma . Yani benim duyduğum en fazla 50-60 . 3 yıl önce hemde 100 tl ,çok uçuk bir rakam . Acaba özel kaş alan ,bu konuda uzmanlaşmış kişiler mi böyle ücretler talep ediyor ???
kaş döğmesi gibi şeyler varya belki odur dediğin yoksa o ne öyle 50 60 tl yuh

Bakım ve stil illa çok para isteyen şeyler değildir.
Bakımlı olmak için illa kuaföre çok paralar dökmeye ihtiyacın yok.
El becerine göre kuaföre gitmeden de bakımlı olunabilir.
Manikür, pedikür, epilasyon, kaş vs bunlar elin yatkınsa, evde kendin yapabileceğin şeyler.
Değilse de aylık 100 lira bir bütçe buna yeter.
Saçların doğal rengindeyse, şanslısın yıkayıp güzel şekillendirsen, arada bir fön çektirsen mis gibi.
Makyaj malzemesi olarak, bir maskara, göz kalemi, kaş kalemi, cildine yakışacak tonlarda allık misal şeftali tonları gibi, dudak tonlarına yakın bir ruj, kaliteli bir göz altı kapatıcısı ile başlayabilirsin. Zaten bunlar temel ihtiyaçlar üstünü tarzına göre tamamlarsın.
Cildin için de birkaç güzel temizleyici ve nemlendirici ürün alırsan ve düzenli kullanırsan, ekstra dışarıda cilt bakımına ihtiyaç duymazsın.
Önümüz yaz ilk etapta sade, tek renk, kolay kombin yapılabilecek renklerde giyim parçalarıyla başlamanı öneririm.
Bunları güzel aksesuarlarla kombinlediğinde gayet şık olabilirsin.
Misal üstüne oturan güzel bir jean.
Bir kaç parça üst.
Öncelikle siyah olmak üzere tek renk bir kaç elbise.
Bir jean şort.
Birkaç bijuteri ürünü.
Bir siyah bir açık tonlarda çanta.
Bir siyah stiletto, bir sade ve zarif sandalet tercihen beyaz ya da krem bir sneaker türü ayakkabı adidasın superstarı olabilir mesela.
Bakımlı ve şık görünmek için yeterli bence mesela.
Daha süslü daha kokoş olmak istiyorum dersen de zamanla bunların üstüne tarzını oluşturabilirsin.
Ama temel parçalar her daim kurtarır

Son düzenleme:
o kadar çok var ki hangisi iyi bilemiyoruz
Öyle tabiki, ben seçerken netten yorumlarına filan bakıyorum, tanıdıklarımdan daha önce gitmiş olan varsa ona göre gidiyorum. Hatta bir tanesinde bizzat dükkana gidip işlem yapılan kişiyi izleyip sonucu görüp karar vermiştim :)

Kaş bıyık kendim alırım. Kaşlarını aldır sonra hergün çıkan 1 2 tane kılı kendin cımbızla al. Ben yıllardır deneye yanıla öğrendim. Yıllar önce gittiğim kuaförlerden daha iyi alıyorum valla. Berbat yapıyorlardı bıyık da kendim cezve ağdayla yapıyorum.

Bacak kol epilatörle yaparım.

Saçlarımı uzunluğundan sıkılınca kestiririm o da yılda bir. Boya da yok.

Hiç manikür pedikür yaptımadım. Yapsam da evde denerim.

O nasıl cilt bakımı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…