- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi willedwoman
-
Benım iki ayda bir çıkması da ayrı sıkıntı :) gizycim :)
Biz kadınlar takacak bi olay buluruz zaten :)Kıl tüy olayında bile rahat değilim kuzum ah ah :)
Biz kadınlar takacak bi olay buluruz zaten :)
25 mi :) 35 burda:) 40 da Pedikur ...manikür 25 tl mi
Yok hic boyatmadim, kendi rengiyle mutluyum,bir de sac boyalarinin zararli oldugunu dusunuyorum. Misal rimel suruyorum kirpiklerime ama temizlemeden yatinca pis hissediyorum kendimi. Temizlenebilen ,cikabilen seylere varim ama sac boyasi kafamda kaliyor ve o kimyasalla yasamak beni rahatsiz ediyor bu yuzden karsiyim.
Hic kendimi degistirme geregi de duymadim acikcasi. Duyarsam kina yakmayi planliyorum sacima. Beyazlarim da var aslinda ama boyle cok mutluyum :) degisimi sacimi kestirerek yasiyorum o da bana yetiyor. Boya isi pis is,hoslanmiyorum. Bana yakisan orjinal rengim.
Kasi 100 tl yemi aliyorlaryasadiginiz sehire ve oturdugunuz muhite gore degisir bu. benim istanbul'daki kuaforumde en son 3 sene once 100 tl'ye aldiriyordum kasi. artik moda diye aldirmiyorum :)
ilt bakiminda ne yapiliyor tam olarak ?Benim aşağı yukarı bildiğim minimum fiyatlar şöyle:
Dip boya:50 TL
Kaş-bıyık:10 TL
Manikür:25 TL
Pedikür:30 TL
Keratin bakımı:50 TL(saç kremi kullanmaktan hallice bir bakım)
Cilt bakımı: 50 TL
Tesekkur ederim :) evet ya kendimi cok severim benAçıkladığınız için teşekkür ederim. :) Farklı bir bakış açınız varmış. Hak vermedim değil. Titiz bir kadın olarak bunlar aklımın bir köşesinde olursa kendimi frenleyebilirim. :) Birde saçımın sağlığı boyadan, değişimden çok daha önce geliyor tabi. Bende takma kirpik, çıt çıt, takma tırnak, gibi şeylerden hiç mi hiç hoşlanmıyorum. Çok yapay buluyorum.
Bu arada dikkatimi çekti ( hoş bir detay diyelim. :) ) ''beyazlarımda var aslında ama böyle çok mutluyum :)'' bu cümle bile kendiyle barışık bir kadın olduğunuzun göstergesi.
bir makinesi ve kremleri var,makinenin çeşitli başlıklarıyla soğuk-sıcak masaj yapılıyor, buhar veriliyor, peeling yapılıyor, maske sürüp bekletiyor, nemlendirme serumları uygulanıyor.ve siyah noktalar çıkartılıp bitiriliyor.C
ilt bakiminda ne yapiliyor tam olarak ?
Kalın kaş modasi çıktığından beri kaşlarımı almiyorum sadece ortasını alıyorum. Ve yeniden moda olsa bile kaşlarimi almayi düşünmüyorum. Doğal kaş insanı yaşından büyük göstermiyor . Bıyık desen onuda kendim alıyorum.
Saçlarımİ kendim boyuyorum açık renk ve her istediğim rengi kendim yapabiliyorum.
Saç kestirme 5 ayda bir ancak giderim. Çünkü kırık alıcam diye küçük saç bırakabiliyor sevgili kuaförler.
Cildim icin Dermokozmetik urunler kullaniyorum.
Nemlendirici 45 lir civarı
Yüz yikama jeli 55 lira
Güneş kremi 72 lira civarı olması lazım
Göz kenarı kremı oda 70 li bişey
Birde peeling ve maske olarak kullandığım bir ürün var onun fiyatını hatırlamıyorum.
Kaç yıldır kullanıyorum ama sayılar rakamlari aklımda tutamıyorum malesef.
Bu ürünler 3 ay gidiyor.peeling ve maske olan rahat 6 ay gidiyor.
Saçlarım için evde saf zeytinyağı ve lavanta vb yağ karışımı uygularim haftada bir gün.
Tırnaklarımı keser törpüler ve hiç oje tarzı birsey kullanmam.
Akşamları yatarken vazelin sürer eldiven takarim. Aklıma esersede zeytinyağı ve şeker peeling yaparım Ellerime.
Vücut kolbacak Vs kendim evde epilasyon yapiyorum.kuaförler bana hijyen gelmiyor malesef.
Kıyafet olarakta eşyaları ayda bir almayip mevsim geçislerinde toptan alırım eksiklerimi ve sonra kolay kolay ihtiyaç olmayan alışverişi yapmam.
Makyaj olarakta çabuk biten rimel ve fondoten onlarda 3 ay gidiyor bana . Diğerleri kolay kolay bitmediği için ne ne kadar zaman oldu bilmiyorum alalı.
Tesekkur ederim :) evet ya kendimi cok severim ben
Tabii etrafa zarar vermedenmumkunse kimsenin goz zevkini bozmadan omrum vefa ederse saclarim bembeyaz olursa da kina ile bir seyler yaparim insallah.
Ne güzel, bir kadının kendini sevmesi çok önemli. Bu herşeyine yansır çünkü.
Ne yalan söyleyeyim bana Çağla Şikel'i anımsattınız. Bir makyaj videosu çekmiş. Videolarını izledikçe kendisini çok sempatik bulmaya başladım. Yaşı 38 imiş şaşırttı beni baya, meğerse ne kadar komplekssizmiş. Aynen şöyle demiş bakın;
'' Önce cildinize iyi bakın. Size verebileceğim en iyi tüyo; Cildinizi güzelleştirin ve cildinizi olduğu gibi sevin. Şimdi benim suratımda benler var, çiller var, damarlar var. Kendinizi böyle sevin biraz. Her şeyi kapatmaya çalışıp bir mermer halinde gezmeyin. '' --
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?