• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aylık bakım kaça patlar :)

Manikur-pedikur kendim yapiyorum. Disarida verilen paraya aciyorum. Cilt bakimi desen bir kere gittim. Ne yaptiklarini gordum. Evde ben cesitli yaglarla, rollerla, siyah nokta cubugu ile, youtubedan izledigim gibi yapiyorum. Herkeste soruyor, nspiyorsun diye.
Kiyafet indirim 1 2 bisey en fazla 150 olsun.

Manikur-pedikur kendim yapiyorum. Disarida verilen paraya aciyorum. Cilt bakimi desen bir kere gittim. Ne yaptiklarini gordum. Evde ben cesitli yaglarla, rollerla, siyah nokta cubugu ile, youtubedan izledigim gibi yapiyorum. Herkeste soruyor, nspiyorsun diye.

roller ı nerden aldınız ve cidden işe yarıyormu bende istiyorum ama tırsıyorumda :)

Her ay cilt bakımına bence gerek yok,yada en azından ben her ay yaptırmıyorum:) evde maske falan yapıyorum yılda 2 kez hem cilt hem diş temizletiyorum.
Kuaför masrafı gittiğin kuaförün fiyatına göre ciddi fark gösterir.. dip boya,kesim,manikür,pedikür,ağda bunlar en az ayda bir kere yapılması gerekenler..
kıyafet olayı yazın kolay ve ucuza kapatılabilir bence...
yeterki iste..

Her ay komple ağda 70 Tl.
Her ay boya ( dip ) 50 TL.
Aylık kretain bakımı 80 TL.
Manikür yaptırmıyorum. Tırnaklarımda maniküre ihtiyaç yok.
Pedikür sadece yazları...
Haftalık cilt bakım rutinim var. ( 1 tanesi ( kahve ve yumurta akı )- diğeri ( bal )
Şimdilerde aylık cilt bakımına gitmek niyetindeyim.
2 haftada 1 kuaförde kaş bıyık aldırırım ama cımbız elimden düşmez benim.

İyi bir markanın peelingini alın. Peeling önemli :)
Kıyafet ise beğendiğim birşey alırım... Pazardan olur, iyi bir marka olur v.s.
Özellikle kıyafet elışverişine çıkmam...

Ama bunlar hiçbirşey tabii. Belli bir yaştan sonra ciddi bir bakım gerekiyor.
Ve güzellik merkezleri sadece zenginleri güzelleştirmek için var :)

Atanma yemegınden daha ucuza cıkacagı kesın.
Buarada malum kalın kaslar moda bende 2 senedır hıc kaslarımı aldırmıyorum
konudan alakasız olacak ama bir şey sorsam
bende kaşlarımı artık almak istemiyorum , 2 senedir almayınca kaşlar tamamen çıktı mı , hiç almamışsın gibi oldu mu ?
ay bırakmak istiyorum ama o yeni çıkarken hali çok kötü oluyor ya dayanamıyorum ya bi düğün bir şey oluyor insan içine çıkılacak mecbur alıyorum
ama bu sefer kesin kararlıyım
bırakınca ne kadar sürede eski haline gelir ki :(

Valla ben n11.comdan aldim. 3u bir arada 130 kusur bisey. Soyle soyleyeyim beni 5 ayda 1000 tl kār ettirdi desem:110:

izlere gözeneklere faydası varmı peki fayda ediceğini bilsem alırımda hemen tırsıyorum diyorumda videolarda kanıyor yüz falan

Ben buna cesaret edemiyorum. Yapması kolay mı ?

konudan alakasız olacak ama bir şey sorsam
bende kaşlarımı artık almak istemiyorum , 2 senedir almayınca kaşlar tamamen çıktı mı , hiç almamışsın gibi oldu mu ?
ay bırakmak istiyorum ama o yeni çıkarken hali çok kötü oluyor ya dayanamıyorum ya bi düğün bir şey oluyor insan içine çıkılacak mecbur alıyorum
ama bu sefer kesin kararlıyım
bırakınca ne kadar sürede eski haline gelir ki :KK43:
İnanmazsın hiç gelmedi biliyormusun
Tek tuk kalınlastı ama hıc bısey olmamıs gıbı degıl asla ben sadece kestırıyorum duzensız buyurse ha bırde boyundan bır ıkı sıra aldırıyorum malum artık kısa ve kalın kaslar moda :) ama oluyor mu hayır, belkı dogumdan sonra kalınlastırırım kas kontoru ıle cok kıllıda bırı degılım ondanmı olmadı kustumu kaslarım bılmıyorum

İnanmazsın hiç gelmedi biliyormusun
Tek tuk kalınlastı ama hıc bısey olmamıs gıbı degıl asla ben sadece kestırıyorum duzensız buyurse ha bırde boyundan bır ıkı sıra aldırıyorum malum artık kısa ve kalın kaslar moda :) ama oluyor mu hayır, belkı dogumdan sonra kalınlastırırım kas kontoru ıle cok kıllıda bırı degılım ondanmı olmadı kustumu kaslarım bılmıyorum
valla kaşlar bi kere alındı mı bir daha eskisi gibi olmuyor
ben de hiç sanmıyorum eskisi gibi gelecegini zamanında aldıgıma da çok pişmanım
kıl tekniği falan var kaş ekimi falan onlara bakacagım :(

Benim şöyle oluyor.
Her ay saçımı boyamama gerek olmuyor.
Her hafta föne giderim haftalık 20 tl
Her hafta haftalık kaş 15 tl
manikürü ve pedikürü kendim yapıyorum.
Cilt bakımını da kendim yapıyorum.
Saç için boya gerekiyorsa 300 450 arası.
Kıyafet kozmetik ortalama 300ü geçiyor.

valla kaşlar bi kere alındı mı bir daha eskisi gibi olmuyor
ben de hiç sanmıyorum eskisi gibi gelecegini zamanında aldıgıma da çok pişmanım
kıl tekniği falan var kaş ekimi falan onlara bakacagım :KK43:
Kuzenım yaptırdı ılk 1-2 hafta rezalet ama sonradan duzeldı evet cok ıyı durmuyor ama genede guzel yanı

Sacimda boya yok kullanmiyorum prensip olarak :KK66: bir bilgim yok bu nedenle
Prensip olarak derken? Saçlarınızı hiç boyatmadınız mı?

Benimde saçlarımda boya yok uzun zamandır. Artık kendi rengimi de çok seviyorum. (koyu kumral)
Fakat arada sırada siyaha boyatmayı çok istiyorum. Siyah saçı çok beğenir oldum.
Saçlarım ince telli ve gür olmadıkları için kaldırır mı emin olamıyorum.

Sizde böyle değişim arzusu olmuyor mu, sıkılmıyor musunuz merak ettim. :)

kızlar günaydın,

dün aynaya baktımda uzun zamandır kendime gerekli özeni göstermiyorum. yani kaşlarımı bile aldırmıyorum düşünün. şimdi tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. aylık bakımda mesela ayda bir manikür yaptırsam ayda iki kere kaşlarımı aldırsam ayda bir cilt bakımı yaptırsam ayda bir saçlarıma bakım yaptırsam birde heray en az bir parça kıyafet almak istiyorum çok pahalıya kaçmadan sizce bu bana bir ayda kaça maal olur.
bu bakımsız halim iyice dert oldu bana :KK43:
Ayda bir veya iki ayda bir kaş aldırıyorum genelde bes on tl arası değişiyor

Sac bakımım cilt bakımım doğal yoldan yapıyorum bugün iyi denen ürünleri yarın kotu dedikleri icin cildimi herkese her ürüne teslim edemem

Ama kozmetik ürünleri alabilirsin cildine uygun

Manikür pedikür kendim yapıyorum eğer yaptıracaksan hijyen olsun Da ne olursa olsun

Kıyafet ıcın indirim takip edin bir kıyafet yerine iki uc kıyafet alırsınız en azından :)

Diğer konunuzda insanlar size soru soruyor, gelişmeleri merak ediyor, cevap vermiyorsunuz. Siteye mi girmediniz acaba diye düşünmüştüm, ama yanılmışım. Keşke soruları cevaplayıp daha saygılı olsanız insanlara..

Benim şöyle oluyor.
Her ay saçımı boyamama gerek olmuyor.
Her hafta föne giderim haftalık 20 tl
Her hafta haftalık kaş 15 tl
manikürü ve pedikürü kendim yapıyorum.
Cilt bakımını da kendim yapıyorum.
Saç için boya gerekiyorsa 300 450 arası.
Kıyafet kozmetik ortalama 300ü geçiyor.
Her hafta kas mı enemmm ben üşenirim kız :))

Prensip olarak derken? Saçlarınızı hiç boyatmadınız mı?

Benimde saçlarımda boya yok uzun zamandır. Artık kendi rengimi de çok seviyorum. (koyu kumral)
Fakat arada sırada siyaha boyatmayı çok istiyorum. Siyah saçı çok beğenir oldum.
Saçlarım ince telli ve gür olmadıkları için kaldırır mı emin olamıyorum.

Sizde böyle değişim arzusu olmuyor mu, sıkılmıyor musunuz merak ettim. :)
Yok hic boyatmadim, kendi rengiyle mutluyum,bir de sac boyalarinin zararli oldugunu dusunuyorum. Misal rimel suruyorum kirpiklerime ama temizlemeden yatinca pis hissediyorum kendimi. Temizlenebilen ,cikabilen seylere varim ama sac boyasi kafamda kaliyor ve o kimyasalla yasamak beni rahatsiz ediyor bu yuzden karsiyim.

Hic kendimi degistirme geregi de duymadim acikcasi. Duyarsam kina yakmayi planliyorum sacima. Beyazlarim da var aslinda ama boyle cok mutluyum :) degisimi sacimi kestirerek yasiyorum o da bana yetiyor. Boya isi pis is,hoslanmiyorum. Bana yakisan orjinal rengim.

Ayva tüylerinize kadar aldırıyo musunuz kızlar ben bıyık dediğiniz hadiseye hiç girmedim mesela,kaşlarımı kendim alirim dağınık çıkan yerlerı sadece,manikür pedikür hiç yaptırmadım ellerimle kendim uğraşırım,ayak tırnaklarımı da kendim keserim oje zaten sürmem, saçımı 2 ayda bir kendim boyarım,bakım yapmama gerek kalmıyo saç kremi kullandığım için, ısıl işlemde görmüyo yıpranma payı minimum, en iyi bakım da3 ayda bir kestirmek

Gelelim benim parayı nete harcadığıma, bolca yüz kremi el kremi vücut kremi, parfüm :)

Back
X