- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi willedwoman
-
Manikur-pedikur kendim yapiyorum. Disarida verilen paraya aciyorum. Cilt bakimi desen bir kere gittim. Ne yaptiklarini gordum. Evde ben cesitli yaglarla, rollerla, siyah nokta cubugu ile, youtubedan izledigim gibi yapiyorum. Herkeste soruyor, nspiyorsun diye.
Kiyafet indirim 1 2 bisey en fazla 150 olsun.
Valla ben n11.comdan aldim. 3u bir arada 130 kusur bisey. Soyle soyleyeyim beni 5 ayda 1000 tl kār ettirdi desemroller ı nerden aldınız ve cidden işe yarıyormu bende istiyorum ama tırsıyorumda :)
konudan alakasız olacak ama bir şey sorsamAtanma yemegınden daha ucuza cıkacagı kesın.
Buarada malum kalın kaslar moda bende 2 senedır hıc kaslarımı aldırmıyorum
Valla ben n11.comdan aldim. 3u bir arada 130 kusur bisey. Soyle soyleyeyim beni 5 ayda 1000 tl kār ettirdi desem
Manikur-pedikur kendim yapiyorum. Disarida verilen paraya aciyorum. Cilt bakimi desen bir kere gittim. Ne yaptiklarini gordum. Evde ben cesitli yaglarla, rollerla, siyah nokta cubugu ile, youtubedan izledigim gibi yapiyorum. Herkeste soruyor, nspiyorsun diye.
Kiyafet indirim 1 2 bisey en fazla 150 olsun.
İnanmazsın hiç gelmedi biliyormusunkonudan alakasız olacak ama bir şey sorsam
bende kaşlarımı artık almak istemiyorum , 2 senedir almayınca kaşlar tamamen çıktı mı , hiç almamışsın gibi oldu mu ?
ay bırakmak istiyorum ama o yeni çıkarken hali çok kötü oluyor ya dayanamıyorum ya bi düğün bir şey oluyor insan içine çıkılacak mecbur alıyorum
ama bu sefer kesin kararlıyım
bırakınca ne kadar sürede eski haline gelir ki
valla kaşlar bi kere alındı mı bir daha eskisi gibi olmuyorİnanmazsın hiç gelmedi biliyormusun
Tek tuk kalınlastı ama hıc bısey olmamıs gıbı degıl asla ben sadece kestırıyorum duzensız buyurse ha bırde boyundan bır ıkı sıra aldırıyorum malum artık kısa ve kalın kaslar moda :) ama oluyor mu hayır, belkı dogumdan sonra kalınlastırırım kas kontoru ıle cok kıllıda bırı degılım ondanmı olmadı kustumu kaslarım bılmıyorum
Kuzenım yaptırdı ılk 1-2 hafta rezalet ama sonradan duzeldı evet cok ıyı durmuyor ama genede guzel yanıvalla kaşlar bi kere alındı mı bir daha eskisi gibi olmuyor
ben de hiç sanmıyorum eskisi gibi gelecegini zamanında aldıgıma da çok pişmanım
kıl tekniği falan var kaş ekimi falan onlara bakacagım
Prensip olarak derken? Saçlarınızı hiç boyatmadınız mı?Sacimda boya yok kullanmiyorum prensip olarakbir bilgim yok bu nedenle
Ayda bir veya iki ayda bir kaş aldırıyorum genelde bes on tl arası değişiyorkızlar günaydın,
dün aynaya baktımda uzun zamandır kendime gerekli özeni göstermiyorum. yani kaşlarımı bile aldırmıyorum düşünün. şimdi tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. aylık bakımda mesela ayda bir manikür yaptırsam ayda iki kere kaşlarımı aldırsam ayda bir cilt bakımı yaptırsam ayda bir saçlarıma bakım yaptırsam birde heray en az bir parça kıyafet almak istiyorum çok pahalıya kaçmadan sizce bu bana bir ayda kaça maal olur.
bu bakımsız halim iyice dert oldu bana
Her hafta kas mı enemmm ben üşenirim kız :))Benim şöyle oluyor.
Her ay saçımı boyamama gerek olmuyor.
Her hafta föne giderim haftalık 20 tl
Her hafta haftalık kaş 15 tl
manikürü ve pedikürü kendim yapıyorum.
Cilt bakımını da kendim yapıyorum.
Saç için boya gerekiyorsa 300 450 arası.
Kıyafet kozmetik ortalama 300ü geçiyor.
Yok hic boyatmadim, kendi rengiyle mutluyum,bir de sac boyalarinin zararli oldugunu dusunuyorum. Misal rimel suruyorum kirpiklerime ama temizlemeden yatinca pis hissediyorum kendimi. Temizlenebilen ,cikabilen seylere varim ama sac boyasi kafamda kaliyor ve o kimyasalla yasamak beni rahatsiz ediyor bu yuzden karsiyim.Prensip olarak derken? Saçlarınızı hiç boyatmadınız mı?
Benimde saçlarımda boya yok uzun zamandır. Artık kendi rengimi de çok seviyorum. (koyu kumral)
Fakat arada sırada siyaha boyatmayı çok istiyorum. Siyah saçı çok beğenir oldum.
Saçlarım ince telli ve gür olmadıkları için kaldırır mı emin olamıyorum.
Sizde böyle değişim arzusu olmuyor mu, sıkılmıyor musunuz merak ettim. :)
Her hafta kas mı enemmm ben üşenirim kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?