- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
turkuaz, zeytinyağı ve bal kürü nasıl yapılıyor.Sadece bakim-kuafor en az 250-300 tutar. 100 liradan aşağı cilt bakımı yapan yer yok.
Birkaç ay cilt bakımı yaptirin, sonra düzenli olarak dermokozmetik ürünlerle günlük temizlik yeterli olur. Saç bakımını evde doğal yağlarla yapabilirsiniz. Sadece bal ve zeytinyağı kürü bile çok işe yarıyor. Kıyafetleri de indirimleri takip edip alırsanız çok daha uyguna gelir. Normal fiyatları yüksek oluyor çünkü.
canım genelde herşeyin en ekonomiğin araştırırımYaşam standardını gittiğin kuaförün fiyatlarını aldığın giysilerin markalarını bilmiyorum ama kendime göre cevaplarsam 250 tl yeterdi.
manikür 25 tl miBenim aşağı yukarı bildiğim minimum fiyatlar şöyle:
Dip boya:50 TL
Kaş-bıyık:10 TL
Manikür:25 TL
Pedikür:30 TL
Keratin bakımı:50 TL(saç kremi kullanmaktan hallice bir bakım)
Cilt bakımı: 50 TL
Kaslarini kendin al. manikür pedikur yaptirma. tırnaklarını torpuleyip oje sür. ayaklarını da kendin yap. bir kıyafet kalsın geriye onu da indirimden alırsın. tek altin üstüne uyumlu 3 tene üst alsan yeter. gri pantolon üstüne siyah beyaz pembe üst gibi.
Evet aşağı yukarı böyledir sanırım:)manikür 25 tl mi
Benim aşağı yukarı bildiğim minimum fiyatlar şöyle:
Dip boya:50 TL
Kaş-bıyık:10 TL
Manikür:25 TL
Pedikür:30 TL
Keratin bakımı:50 TL(saç kremi kullanmaktan hallice bir bakım)
Cilt bakımı: 50 TL
Arada bir aldirin disarida sonra çıkanları siz alınkaşlarımı ne zaman kendim almaya çalışsam bir acayip oluyor kaşımın biri aşağıda biri yukarıda kalıyor.
hiç sorma zaten o atanma yemeğinden sonra bu kararı aldım. kendime doğru düzgün hiç para harcamıyorumda ne oluyor benim eli açık kocam o paraları başka türlü eritiyor. hiç olmazsa bana gitsin paralar. biraz çalıştığım parayı yemenin keyfini yaşamak istiyorumAtanma yemegınden daha ucuza cıkacagı kesın.
Buarada malum kalın kaslar moda bende 2 senedır hıc kaslarımı aldırmıyorum
Fırsat sitelerinde bakımlar kampanyaya giriyor oradan takip edebilirsiniz.canım genelde herşeyin en ekonomiğin araştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?