aylık alışveriş

yag, bakliyat, süt, yogurt ve temızlık maddelerini alıyorum, sadece peyniri oradan almıyorum, ha mesela dondurulmuş gida bolumunden mutlaka balık cesıtlerınden alıyorum...baklıyatlarda kendı markasından aldım hep.. un'da kendı markasını alıyorum ve memnunum..

bimden aldığınız ürünlerden örnek verebilir misiniz? bakliyat yağ un salça vs hangi marka memnun musunuz?

40 sanırım :) emin değilim... ben direk açıp kullananlardanım.. zaten alışveriş ekonomisinden de cok anlamam esım sayesınde anlamaya baslıyorum yavas yavas

numara büyüdükçe fiyat azalıyo genelde ama 17tl bile çok iyi kaç tane var iiçinde

Ucuzdur ama malları tırt... :)

Çok kalite değildir ama ekonımiktir.

bimdeki bakliyatlardan çok memnunum pişirme süresini 1 kez alıştınmı gerisi hep aynı güzel yani.. peynir hiç denemedim ama dost tava yoğurdu bir harika yumurtalarını almıyorum çünkü bana çok koktu o yumurtalar temizlik ürünleride hesaplı cifin 1000ml olanını diğer marketlere oranla baya uyguna almıştım yani aylık bi alışverişte baya kar edersiniz ( çocuğum yok ) ilk zamanlar burası çok ucuz deyip baya bi tedirgindim ama düşündüğünde elemanları yok marketleri diğer marketler gibi büyük değil yani çok bi gideri yok

Yavru, annem migros demssin gozlerim yuvalarindan portladi. Aylik alisveris sadece bi m den yapiyorum 12 yasimdan beri de bi bm in sutunu yogurdunu peybirini yiyiyorun masaallah katana gibiyim. Biz kestik carrwfour migros olayini kendimize geldik. Markalarina hic kafayi takma market zinciri okdugu icin en ufak bir sorun sonrlari olur onun icin cok dikkatliler ozelliler princ v3 zeytinyagalrini ve oneririm cok.kaliteli. peynirleri son derece iyi ben her ayin basinda giriyorum evi dolduruyorum ucuz fiyata bir yerden yorulnuyorum da kucuk alanda benden luk a yasayin yok ohhh misss

ankarada yaşayanlar için gimsa diye bi yerel market var batıkentte. benim gördüğüm en ucuz market. aylık alışverişte neredeyse %30 karlı oluyor. uzak biraz yaşadığımız yere ama yol parasını da çıkarıyor. bi de yine ankarada city gross var. orası da %20-25 ekonomik migros carefour gibi marketlere göre. bime gitme alışkanlığım yok nedense. bişey bulamıyorum bimde. ama bu iki market iyi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…