Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aylardır sabirsizlikla bekledigim bebegi aldirmak istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Gece sinir ettin yemin ederim. Allahim ne olursun boylelerine cocuk nasip etmeee
Cnm psikolojisi iyiyken yazdigini sanmiyorum agir olmuş biraz sanirim konuyu yüreklendiririz diye açmiş olsa gerek.
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Ama 24 hafta olmuş canım 6 aylik o çocuk alınmaz katil olursun eli kolu var onun artık hicbir şekilde kimse o cocugu senden almaz Allah dilerse alır ama kimse bu kötülüğü yapmaz.ki zaten kürtaj olamazsin o çocuğu dogurturlr sana ve canlı olacak.....yazarken bile içim gitti ya yapma bak ben çocuğumu kaybettim çok kötü bi duygu hemde boşanma asamasindym şuan hormonlarindn güzel dusunemiyosun o senin canından bi parça sen bi annesin kendine gel canim Allah bi kapı acar sanada
Zaten yasal olarak mumkun degil illegal yol denerse kendi hyatida tehlikeye girer.
Herturlu zarar. Zaten bir cinayet bana gore.
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
Aylardır sabırsızlıkla beklediğiniz bebekten sadece koca vasfı taşıyan biri için mi vazgeçiyorsunuz? Yapmayın. O daha babalığı tadamazken siz anneliğe ilk adımı atmışsınız bile. Kocanızla olan sorunlar yüzünden günahsız bir melekten vazgeçecek kadar karartmayın gözünüzü. Allah size bir mucize vermiş, senelerce o mucizeyi bekleyen ne aileler var. Belki o sizin yaşam umudunuz olacak? Belki size güç olacak? Vazgeçtiğiniz de aklınıza hiç gelmeyecek mi? Olsaydı belki tutunacak bir dalım olabilirdi diye düşünmeyecek misiniz?
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Bak kardeşim ne yaşadığını en iyi sen bilirsin seni kınamak haddime asla değil ama aile büyüklerinden yardım iste eşinle konuşsunlar evlilik terapistine gidin zaten bebeği aldırmak İçin yasal süreç çoktan geçti hem o sana Rabbimin verdiği mucize asla ona bişey veremem deme onun kaderini biz yazmıyoruz. Çok ciddi sorun olursa emniyetten yardım iste ama şuan sağlıklı düşenemiyorsun sakın gaflete düşme burda evlat diye yanan nice insanlar var şanslısın bunu unutma.
Kalbim ağrıyo yazarken bile o kadar acı veriyor ki. Esim böyle biri değildi bana kendini o kadar farklı tanıtti kiBak kardeşim ne yaşadığını en iyi sen bilirsin seni kınamak haddime asla değil ama aile büyüklerinden yardım iste eşinle konuşsunlar evlilik terapistine gidin zaten bebeği aldırmak İçin yasal süreç çoktan geçti hem o sana Rabbimin verdiği mucize asla ona bişey veremem deme onun kaderini biz yazmıyoruz. Çok ciddi sorun olursa emniyetten yardım iste ama şuan sağlıklı düşenemiyorsun sakın gaflete düşme burda evlat diye yanan nice insanlar var şanslısın bunu unutma.
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Haklısın eşinizle sorun tam olarak ne 8 aylık evlisin ve 24 haftalık hamilesin muhtemelen evlendikten 2.5-3 ay sonra hamile kaldın yani erken bir tercih olmuş aşılamayacak sorunları aileleri devreye koyun sonuçta can taşıyorsun evlat bekliyorsunuz kolay süreçler değil ama hiç bir şey senden ve bebeğinden değerli değil