• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır sabirsizlikla bekledigim bebegi aldirmak istiyorum

Benan gok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
16
1
1
26
Allah rızası için yardımcı olun 24 haftalik hamileyim 8 aylık evliyim hiç bi şekilde anlaşamıyoruz esimle ve hiç bişey den haberi olmayan sabinin günahına girmek istemiyorum .çok caresizim

Aldırdıktan sonra günahına girmeyeceğinizi mi sanıyorsunuz ?? Yazık günah yapmayın .. Anlaşamıyosanız boşanın ama bunu yapmayın ..

Allah afetsin diyorum.. ya böyle bir hata yapmanı istemem sen onun kalp atışını duydun karnında hissettin üstelik yolu yarılamışsın ama şuan psikolojin bozuk ve saçmalıyorsun. Allah’ın sana bahşettiği mucizeden bihabersin bence otur mantıklı düşün bebeğinden çıkarma.

Bebegını dogur sahıp cık, evlılık devam eder ya da bıter ama hıcbır sorun atan bır kalbı durdurmaya karar verecek kadar buyuk degıl, Allah yuvanıza huzur versın, evlılık terapıstıne gıtmenızı onerıyorumm

Sağlıklı düşünemiyorum hamilelgin verdiği uyku etkisinden dolayı uyuya kalmıştım tv karşısında. Her zaman yaptığı gibi bi anda gelip hırpaladı küfür kıyamet düşünüyorum ben bu bebeğe ne verebilirimki bu hayatta
Ben istediğim için olmadı ayrıca

Bende hiç istemiyim aylardır Her şeye rağmen sevgisini ilmek ilmek işlediğim ufacık yavruma kıymayı canim çok yanıyor
Kendimden biliyorum babasız kalmak oldukça agir bişey

neden küfrettiğini sorun
ama düzgün bir şekilde
iletişim kurun . gerçekten bak oturun çay demleyin balkonda ayaklarınızı uzatın konuşun
birbirinizden beklentileriniz neler?
hangi huylarınıza gıcık oluyorsunuz?
evlilikten bunaldınız mı?
bu çocuğu ikinizde istediğiniz mi?
oturun bunları bir konuşun ya çok zor değil iletişim kurmak.

Bende hiç istemiyim aylardır Her şeye rağmen sevgisini ilmek ilmek işlediğim ufacık yavruma kıymayı canim çok yanıyor
Kendimden biliyorum babasız kalmak oldukça agir bişey

Evet agir bisey arkadasim da bosandi hemde bebegi 8 aylikken. Ayagi taşa takilsa 10 kisi koşuyor canin acidimi diye. Esinizden yana yuzunuz gulmeyebilir ama kimse sizi o evde zorla tutmuyor.

Defalarca konuştum yalvardım yapma dedim
Dinlemedi bile beni sorunun ne olduğunu bile bilmiyrm hala neden bunu yapio bize

Ama 24 hafta olmuş canım 6 aylik o çocuk alınmaz katil olursun eli kolu var onun artık hicbir şekilde kimse o cocugu senden almaz Allah dilerse alır ama kimse bu kötülüğü yapmaz.ki zaten kürtaj olamazsin o çocuğu dogurturlr sana ve canlı olacak.....😤yazarken bile içim gitti ya yapma bak ben çocuğumu kaybettim çok kötü bi duygu hemde boşanma asamasindym 😑 şuan hormonlarindn güzel dusunemiyosun o senin canından bi parça sen bi annesin kendine gel canim Allah bi kapı acar sanada

Hastahanelere cahiliye bölümü açılsın. 24 haftalık bebek aldırılır mı okuyunca gözlerim kanadı. Doğacak yakında çocuk. Anlaşamadığınız adamla neden evlendiniz? Hamile kalmadan önce anlaşamadığınızı anlamadınız mı? Fake misiniz?
Hala şansım varsa bende kaynanamı aldırmak istiyorum. Bu hayatta ikimize birlikte yer yok. Hadi bakalım.

Back