Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aylardır sabirsizlikla bekledigim bebegi aldirmak istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- 25 Haziran 2019
- 17
- 27
- 8
- 37
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
neden küfrettiğini sorun
ama düzgün bir şekilde
iletişim kurun . gerçekten bak oturun çay demleyin balkonda ayaklarınızı uzatın konuşun
birbirinizden beklentileriniz neler?
hangi huylarınıza gıcık oluyorsunuz?
evlilikten bunaldınız mı?
bu çocuğu ikinizde istediğiniz mi?
oturun bunları bir konuşun ya çok zor değil iletişim kurmak.
ama düzgün bir şekilde
iletişim kurun . gerçekten bak oturun çay demleyin balkonda ayaklarınızı uzatın konuşun
birbirinizden beklentileriniz neler?
hangi huylarınıza gıcık oluyorsunuz?
evlilikten bunaldınız mı?
bu çocuğu ikinizde istediğiniz mi?
oturun bunları bir konuşun ya çok zor değil iletişim kurmak.
- 23 Temmuz 2018
- 311
- 291
- 23
- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 963
- 73
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Bende hiç istemiyim aylardır Her şeye rağmen sevgisini ilmek ilmek işlediğim ufacık yavruma kıymayı canim çok yanıyor
Kendimden biliyorum babasız kalmak oldukça agir bişey
Evet agir bisey arkadasim da bosandi hemde bebegi 8 aylikken. Ayagi taşa takilsa 10 kisi koşuyor canin acidimi diye. Esinizden yana yuzunuz gulmeyebilir ama kimse sizi o evde zorla tutmuyor.
- 28 Mayıs 2019
- 190
- 284
- 18
Ama 24 hafta olmuş canım 6 aylik o çocuk alınmaz katil olursun eli kolu var onun artık hicbir şekilde kimse o cocugu senden almaz Allah dilerse alır ama kimse bu kötülüğü yapmaz.ki zaten kürtaj olamazsin o çocuğu dogurturlr sana ve canlı olacak.....yazarken bile içim gitti ya yapma bak ben çocuğumu kaybettim çok kötü bi duygu hemde boşanma asamasindym şuan hormonlarindn güzel dusunemiyosun o senin canından bi parça sen bi annesin kendine gel canim Allah bi kapı acar sanada
- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Hastahanelere cahiliye bölümü açılsın. 24 haftalık bebek aldırılır mı okuyunca gözlerim kanadı. Doğacak yakında çocuk. Anlaşamadığınız adamla neden evlendiniz? Hamile kalmadan önce anlaşamadığınızı anlamadınız mı? Fake misiniz?
Hala şansım varsa bende kaynanamı aldırmak istiyorum. Bu hayatta ikimize birlikte yer yok. Hadi bakalım.
Hala şansım varsa bende kaynanamı aldırmak istiyorum. Bu hayatta ikimize birlikte yer yok. Hadi bakalım.