• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aylardır görüşmeyi beklediğim kişi ile görüştük ama şimdi ne olacak akıl verin lütfen

keşke sorsaydın ya rahatlardın en azından dökseydin içini oda anlatmamış bence anlatacak yüzü yok :KK43: o yüzden hiç açmamış konuyu sizin bir ilişkiye başlamanız için birbirnize bir şeyler hissetmeniz için kafanızda soru işaretleri olmaması lazım ne açıklama yapacak acaba çok merak ediyorum
ben den açıklamasını gerçekten merak ediyorum. Yuzu yok ki anlatsın ne diyebilir ki. Sadece karşımda bozulup kalacak ..
ama evet ilişki için pnce cevapları almam gerek yani çok daha battım duşuncelere

Valla etkilenen erkek 3 gun falan beklemez pesinide birakmaz
evet o da doğru fakat ben set koyuyorum insanlarla arama çekiniyor benden yavaş olmayı seviyorum ama şuan bu konuda beklemek canımı sıkıyor .
benden bekleme ihtimali de var çünkü beklemese şuan goruşmuş olmazdık. Bir bayram mesajı neyi ne kadar değiştirmiş olabilir ki diye düşünüyorum. Ama iki dışunce de ağır basıyor bende

evet çok kasılıyorum rahat olamıyorum yapım bu değiştirmeye çok çalıştım ama olmadı.
yani ben bu kişiye açık açık neden böyle olduğunu sormak için ikinci goruşme istiyorum ama onu nasıl yapacağım bilmiyorum.
ben ilişkiyi hemen istemiyorum sadece tanımak istiyorum eğer uygun olursan bitbirimize öyle başlamak istiyorum
Bu gidisle kendine daha cok sanci cektirirsin sonunda pek iyi bir tablo goremiyorum ama hakkinda hayirlisi olsun

koç burcuyum. İki zıt insan. O kişi için olsem bile belli edemiyorum
canım sana şöyle söyliyim hazırlıktayken benimlede bi oğlak erkeği görüşmek istemişti hatta birlikte ders çalışalım bahanesiyle beni tanımaya çalıştıgını biliyorum ama buluşmadan sonra bana bişey yazmadı bende bişey demedim anladım yani olumsuz oldugunu üzgünüm ama durum bu

canım sana şöyle söyliyim hazırlıktayken benimlede bi oğlak erkeği görüşmek istemişti hatta birlikte ders çalışalım bahanesiyle beni tanımaya çalıştıgını biliyorum ama buluşmadan sonra bana bişey yazmadı bende bişey demedim anladım yani olumsuz oldugunu üzgünüm ama durum bu
sence kaç gün beklemeliyim. Sen ısmarlarsın bir dahakine filan da dedi bu bir sinyal olamaz mı :(

yaşın kaç merak ettim?

bir de adam sana tabi ki mesaj atmaz, çünkü gerçekten çok kötü davranmışsın. hiç konuşmamışsın, hiçbir şey anlatmamışsın, soğuk davranmışsın, arabasına binmemişsin, ki bence çok ayıp bi şey, güvenmiyor gibi sanki ne olabilir ki neden binmedin, bana çok saçma geldi. O da sanırım senin davranışlarından hareketle kendisinden hoşlanmadığını falan düşünüp o yüzden mesaj atmıyordur. Bence çok kasmışsın, keşke biraz rahat olsaydın, akışına bıraksaydın.

Tavsiyem ondan gelecek mesajı beklemelisin. Zaten bayramda bir kere attın, şimdi bu hamleyi de sen yaparsan, iyice peşine düşmüş gibi olacak.

Ama davranışların tuhafıma gitti, mesaj atmazsa haklıdır.

yaşın kaç merak ettim?

bir de adam sana tabi ki mesaj atmaz, çünkü gerçekten çok kötü davranmışsın. hiç konuşmamışsın, hiçbir şey anlatmamışsın, soğuk davranmışsın, arabasına binmemişsin, ki bence çok ayıp bi şey, güvenmiyor gibi sanki ne olabilir ki neden binmedin, bana çok saçma geldi. O da sanırım senin davranışlarından hareketle kendisinden hoşlanmadığını falan düşünüp o yüzden mesaj atmıyordur. Bence çok kasmışsın, keşke biraz rahat olsaydın, akışına bıraksaydın.

Tavsiyem ondan gelecek mesajı beklemelisin. Zaten bayramda bir kere attın, şimdi bu hamleyi de sen yaparsan, iyice peşine düşmüş gibi olacak.

Ama davranışların tuhafıma gitti, mesaj atmazsa haklıdır.
21 yaşındayım. Elimde olmadan yapıyorum bunu işte.. Mesaj atmazsam hoşlanmadığımınduşunevek atarsam da peşine düşmüş gibi olacağım. Yok mudur bir pttası. İlk buluşma kotu geçti o zaman .. Yok mudur telafisi :KK43:
ağır koz olacağın ya kolay olmayacağım.. Ondan yaptım ilk günden arabasına binmek istemedim

sence kaç gün beklemeliyim. Sen ısmarlarsın bir dahakine filan da dedi bu bir sinyal olamaz mı :KK43:
hiçbişey yapma demicem çünkü ilk buluşma istedigin gibi geçmemiş..öncelikle ne zaman kendini iyi hissedersen onunla daha rahat konuşabilecegine inanıyosan ona mesaj at ve ee ne zaman bişeyler ısmarlıyorum de ama kendini kasmadan rahat olmaya çalış

ızdırapsa okumadan çıksaydınız keşke biz okuduk gayet güzel yorumda yaptık takıldığınız şeye bakın önemli olan buymuş gibi.
Avukatlık mı yapıyorsunuz? Hoop diye müdahil olmadan önce forumun kurallarına bir göz gezdirin ozaman. Size mi soracağım çıkıp çıkmayacağımı, tebrik ederim siz anlamışsınız. Bana karmaşık geldiği için okumamı yarıda kestim, forumun bir üyesi olarak yazmakta en doğal hakkım. Yeterli mi? Bence size çok bile anlattım.

21 yaşındayım. Elimde olmadan yapıyorum bunu işte.. Mesaj atmazsam hoşlanmadığımınduşunevek atarsam da peşine düşmüş gibi olacağım. Yok mudur bir pttası. İlk buluşma kotu geçti o zaman .. Yok mudur telafisi :KK43:
ağır koz olacağın ya kolay olmayacağım.. Ondan yaptım ilk günden arabasına binmek istemedim

yani ağır kız olmak arabasına binmemek falan değil lütfen, bunlar çok eskide kalan yozlaşmış düşünceler. keşke biraz daha açık olsaydın. adam da rahat biriyse uğraşmak istemiyor olabilir. bilmiyorum ben olsam atmazdım mesaj, atamazdım, ama durumu özetleyen bir arama yapabilirsin. işte biraz kötü davrandım farkındayım, ama telafi etmek istiyorum gibisinden. o da mesaj olmamalı ama artık, içten samimi bir telefon görüşmesi olmalı. işte biraz tutuktum kusura bakma, ilk görüşmelerde hep böyle olurum yanlış anlamanı istemem, tekrar görüşmek istiyorum gibisinden. ama artık atma mesaj falan, liseli gibi allah aşkına. aç konuş.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . Gönül umuyor işte
Burcunuzu sormuslar bende merak etmistim kova olabilir diye dusunuyordum koç burcuymus koclar disa donuk olur aslinda lafini esirgemez bende koç burcuyum yukseleniniz kova olabilir bu ozellikler onun diye biliyorum cunku bol sans.d

Buluşmadan sonra msj atmaması banada tuhaf geldı .Erkek arkdsımla yenı olmamamıza ragmen bulusmadan sonra teşekkur msjı atar kı siz daha baslamamıssınız bıle ..ayrıca tessekkur msjını ondan beklememelıydın sende böyle bı msj atabılırdın ..

yani ağır kız olmak arabasına binmemek falan değil lütfen, bunlar çok eskide kalan yozlaşmış düşünceler. keşke biraz daha açık olsaydın. adam da rahat biriyse uğraşmak istemiyor olabilir. bilmiyorum ben olsam atmazdım mesaj, atamazdım, ama durumu özetleyen bir arama yapabilirsin. işte biraz kötü davrandım farkındayım, ama telafi etmek istiyorum gibisinden. o da mesaj olmamalı ama artık, içten samimi bir telefon görüşmesi olmalı. işte biraz tutuktum kusura bakma, ilk görüşmelerde hep böyle olurum yanlış anlamanı istemem, tekrar görüşmek istiyorum gibisinden. ama artık atma mesaj falan, liseli gibi allah aşkına. aç konuş.

evet bu da bir çıkış yolu olabilir
haklısınız araba konusunda da..
sizce ne kadar beklemeliyim peki
Burcunuzu sormuslar bende merak etmistim kova olabilir diye dusunuyordum koç burcuymus koclar disa donuk olur aslinda lafini esirgemez bende koç burcuyum yukseleniniz kova olabilir bu ozellikler onun diye biliyorum cunku bol sans.d
yükselenim boğa :D
bilemiyorum da bu ilişki konularında mallaşıyorum kaba tabiriyle resmen
Buluşmadan sonra msj atmaması banada tuhaf geldı .Erkek arkdsımla yenı olmamamıza ragmen bulusmadan sonra teşekkur msjı atar kı siz daha baslamamıssınız bıle ..ayrıca tessekkur msjını ondan beklememelıydın sende böyle bı msj atabılırdın ..
çok geç mi yarın atsam. Şimdi geç oldu. Yada bir gün geçtikten sonra söylemek ne kadar mantıklı

evet bu da bir çıkış yolu olabilir
haklısınız araba konusunda da..
sizce ne kadar beklemeliyim peki

yükselenim boğa :D
bilemiyorum da bu ilişki konularında mallaşıyorum kaba tabiriyle resmen

çok geç mi yarın atsam. Şimdi geç oldu. Yada bir gün geçtikten sonra söylemek ne kadar mantıklı

eger atıcaksan yarına bırakma daha gec olmasın bu gun at .

Çok kasmışsın kendini. Arabasına binmemen saçma olmuş. Ne olacak sanki.
Bu tavırların hoş değil ama bence senden etkilenmemiş o da.
Ben olsam burada kapatırdım mevzuyu sanırım. Ya da en olmadı bir daha görüşüp biraz kendimi aşardım.
Yine sallamazsa, arayıp sormazsa bitirirdim.

Back