Aylardır bebeğimi kaybedeceğim korkusuyla yaşıyorum

Benimki 24 mm cikti canim 1 cm acilmam da var yatıyorum. Şeker bende de cıktı insülin kullanıyorum. Bizim senle haftamız aynı ben de 30+4üm hiç görmedim ağustos annelerinde falan seni
Canım bitane de oğlum var ya onun okulu yemek filan derken fazla giremiyorum buralara. İnsülin dozunu kaç kullanıyorsun. Birde bebek kaç kilo ben 30+2 de gittim 1743 gr dedi biraz kilosu ortalamanın üzerinde dedi şekerden dolayı sanırım

30+1de gitmiştim biri 1500 biri 1600 gram dedi. Insülin dengeler bence kilosunu ilerleyen haftalarda.
Günde 3 kere 6 ünite novorapid, günde 1 kere 10 ünite levemir kullanıyorum canım. Sen de 4 kere kullanıyorum yazmışsın dozlar nasıl?

He ikizdi dimi senin cinsiyetlerini neydi bayağı uzak kaldımda
Canım ben gece 8 kullanıyorum Gündüz 3 KeZde 12 hatta bazen yediğim şeyler şeker yapıcı şeylere 14 e çıkarıyorum doğuma kadar 16 üniteye çıkar diye düşünüyorum

Ikisi de kız seninkinin neydi?
O kadar yüksek mi cıktı ya her gün ölçüyor musun? Tokluk kaç çıkmıştı Şeker yüklemesinde?

Ikisi de kız seninkinin neydi?
O kadar yüksek mi cıktı ya her gün ölçüyor musun? Tokluk kaç çıkmıştı Şeker yüklemesinde?
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım ben şeker yüklemesi yaptırmadım 6 haftalık hamileyken açlık kan şekerim kan tahlilinde 105 çıkınca doktor takibe aldı 16.haftaya kadar idare ettim sonra insülin başladık. Evet canım çok yükseliyor geçen gün dışarıdayım insülin yoktu yanımda 170 e çıktı tokluk ama 200üde gördüm yani 1 kez

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin oncelikle.
Internetten saglikla alakali hicbir seyi arastirmayin.
Ben de o hatayi yapip kendime tonlarca tanı koydum. Hepsi tahmin edersiniz bos cikti.
Kendinizi de bebeğinizi de uzmeyin. Her sey guzel olacak.

Böyle haberler duymayq ihtiyacım var sanırım
Gebelik şekerim vardı ölçüm aletim de 266 gördüm ne kadar stres o kadar çıkar şekeriniz Gebeligim de son 3 ay hep günde 3 kez ölçtüm şekerimi. Sağlıkla doğum yaptım oğlum da gayet sağlıklı size sağlıklı doğumlar dilerim

İyi düşünün iyi olacak, bebek sizinle. Her kıpırtısına bin şükür, onunla konuşun sohbet edin iyi hissedersiniz. Kötüye odaklanacak her şeyden zihni uzaklaştırın müzik film kitap arkadaşlarla görüntülü konuşma el işi yapma resim yapma ne olursa kendinize başka odaklar edinmeye çalışın. Bol bol su için, su bedeni sakinleştiriyor. Yatıyor da olsanız rutininiz olsun iyi gelir, günlük planlar yapın kendinize. İşler yolunda gidecek, içinizi ferah tutun olur mu. İnternetten araştıracağınız tek şey bebek alışverişi olsun. Almasanız bile bakmak keyif veriyor en azından ben durmadan geziyorum, içeriklerine bakıyorum yorumlarına bakıyorum ne bulursam fikir edinmeye çalışıyorum, indirim kovalıyorum iyi oluyor.
sayılı gün çabuk geçiyor, meditasyon da öneririm. Su- deniz- kuş sesi gibi içerikleri dinleyerek gevşeyin, zentv iyi geliyor.

Bu mesajı şimdi gördüm
27 haftayız bizde
Teşekkür ederim bakacağım forumlara :)

Ay konu sahibinin konusunu zapt ettim azıcık ama hep 140 altında kalmadınız yani e suyu fln çoğalmadı mi bebişin. Benim zaman zaman 140 üstüne çıkıyor ve korkuyorum

Ay konu sahibinin konusunu zapt ettim azıcık ama hep 140 altında kalmadınız yani e suyu fln çoğalmadı mi bebişin. Benim zaman zaman 140 üstüne çıkıyor ve korkuyorum
Canım zaten perinatolaga gittiğimde suyu fazla çıkmıştı oylelikle doktorum şeker testi yaptı bunun üstüne gebelik şekerim olduğu çıktı ve doktorun dahiliye ye gönderdi gittim.

Ölçüm aleti yazdı raporla aldım günde üç kere ölçüm yaptım domtira göre tokken 140 üstü açken 93 üstü zararlı. Diyetisyene gittin 3 ay dikkat ettim.

Hep 140 görmedim daha fazlasını da gördüm oylr geçti gitti çok şükür

Ben tokluğu dengeledim
En fazla 119 çıktı
Ama açlık 3 gün boyunca 105 104 101 çıktı
Bana da doktorum 95 altına inmezde insülün başlayacağız dedi

Ben tokluğu dengeledim
En fazla 119 çıktı
Ama açlık 3 gün boyunca 105 104 101 çıktı
Bana da doktorum 95 altına inmezde insülün başlayacağız dedi
Stres şekeri çok etkiliyor ben bir hafta sonra ölçmeyi bıraktım aralarda ölçtüm hiç çıktığını görmedim öyle öyle doğum geldi çattı zaten.

Ben 9 ay önce doğum yaptım. Gebelik şekeri bende de çıktı. Hatta sizin ölçümleriniz çok iyi. Benim 250 lere çıkardı. Diyet yaptım düşmedi. İnsülin kullandım. Ben de çok korktum. Bebeğinizin kilosunun az olması şekerden olabilir ki bu iyi bir şey. Şeker bebeği etkilememiş. Benim kızım 2580 Gr doğdu. Gayette sağlıklı :) böbrek probleminiz ne bilmiyorum ama ben de böbrek büyümesi de olmuştu. Şeker için plasenta benden ayrılınca normale döndü. İnsülini bıraktım. Geçmiş olsun . Korkup , strese girip şu günleri ziyan etmeyin. Yatarken kitap falan okuyup kafa dağıtabilirsiniz.

Aynı şeyleri yaşamışız
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

İnsülin dozunu kaçtı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…