- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Şimdi ilgilisin diyemi geri dönmüş mantıklı bi açıklama gibi gelmedi bananiye geldi bende anlam veremiyorum ilgisiziim diye gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ilgilisin diyemi geri dönmüş mantıklı bi açıklama gibi gelmedi bananiye geldi bende anlam veremiyorum ilgisiziim diye gitmiş
geri döndü mü bilmiyorum ki perşembe konuştuk en sonn ne yapmaya çalıştıgını anlamıyorumŞimdi ilgilisin diyemi geri dönmüş mantıklı bi açıklama gibi gelmedi bana
peki perşembe gününden beri mesaj atmaması neden?Bu şu demek
Canım senden sıkıldım daha iyisini bulurum sandım
Ama şuan boş kaldım
Başka ne olabilir 1 aylık süreçte giden adamdan
Bence çok derin anlamlar yüklemepeki perşembe gününden beri mesaj atmaması neden?
ya şu var ama cidden ilk başta ilgisiz davranıyodum ona tınlamıyodum fazla gerçekten o yüzden gitmiş olabilir ilgisini nasıl geri kazanacamOff içim şişti valla adamın riyakarlığından sizin saflığınızdan.
Bir cacık olmaz, kafasına esince çeker gider, sıkılınca gelir iki kelam eder. Siz de günlerce dönse de yazsa diye beklersiniz.
Kendisine karşılık veren ciddi bir flört bulduğu anda gözden çıkarılacaksınız.
Ee sonra niye döndü peki, hasretinize mi dayanamadı?ya şu var ama cidden ilk başta ilgisiz davranıyodum ona tınlamıyodum fazla gerçekten o yüzden gitmiş olabilir ilgisini nasıl geri kazanacam
peki cepte olmadığımı ama ilgisini de geri kazandıracak fikirer verin banaEe sonra niye döndü peki, hasretinize mi dayanamadı?
Boşlukta kaldı, elinin altında siz vardınız yoklama çekti.
Bazı şeyler bir kez bozulunca tekrar düzelmiyor. Uzun bir maziniz, paylaşımınız olsa belki yine yoluna girerdi de 1 aylık kesintili yazışmalı bir şey. Doğru düzgün bir paylaşımınız bile yok.
Adamın yoklukta yazdığı kadın olmayın.
Siz "telefonun başında çaresiz bekliyorum" modunda beklerken yeni sevgilisiyle selfielerini görür üzülürsünüz.
Artık çok geç, gayet göstermişsiniz cepte olduğunuzu.peki cepte olmadığımı ama ilgisini de geri kazandıracak fikirer verin bana
Koşarak uzaklaşmakpeki cepte olmadığımı ama ilgisini de geri kazandıracak fikirer verin bana
ben ona nasıl haddini bildireceğimi biliyorum hikayemde çiçek fotosu paylaşacam biri göndermiş gibi kafası karışsınArtık çok geç, gayet göstermişsiniz cepte olduğunuzu.
Nickinizle müsemmasınız gerçekten. Sizi bu kadar kaale almayan bir adam için çabalamak niye? Üstelik çok büyük ihtimalle çabanız da sonuçsuz kalacakken.
Kısmet.ben ona nasıl haddini bildireceğimi biliyorum hikayemde çiçek fotosu paylaşacam biri göndermiş gibi kafası karışsın
ikimizde 26Kısmet.
Yaş kaçtı bu arada?
ikimizde 26
niye yahuu ergence mi geliyo sana bunlar
Fazlaca.niye yahuu ergence mi geliyo sana bunlar
karşımdaki fazlaca ergen oldugu için onun seviyesine iniyorum malesefFazlaca.
18-19 falan diye düşünüyordum, 26 duyunca şaşırdım.
pişman edecek boyutu geçtik mi yaniKoşarak uzaklaşmak
Gerçekten bence yaşının daha genç olduğunu düşündüm ama yaşla da alakalı değil herkeste bir pişman edeyim hissi var kendi en yakın arkadaşım 32 yaşında o da bu bakış açısında pişman olsunda gerisi önemli değilpişman edecek boyutu geçtik mi yani