maşallah maşallah allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
teşekkür ederim çok şükür almak nasip oldu 3 aydırda kullanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah maşallah allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
canım herşeyin birbirinden güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah... ve inşallah erkek tarafı bunları görüp ne gerek var bunca çeyize demez kıymetini bilirler aldıklarının yaptıklarının emeklerinin...
öncelikle çok teşekkür edrim cnm eski adetlerden ama bizim burda hala aynı hızla devam ediyor baba evine seriliyo bir hafta kalıyor herkes gelip görüyor sonra gelin evine yerleşiyor
inanamıyorum o kadar çok çeyiz yapmışssın ki hepsini güzel günlerde kullan.en çok sütyenlere şaşırdım o kadar çok ve renk renk bayıldım onlara.bu arada banyo takımımız aynıymış çamaşır sepeti falan güzel duruyor ona takım olsun diye ben paspas takımımı kahverengi derili olan banyo paspasları var görmüşündür onlardan aldım.herşey gönlünce olsun
hm anladım canım olsun mutlulukla kullan hepsini taaa benim ananemlerin zamanında burdada böyleymiş bizim ama şimdi değişti artık demek ki her yerde var bu adetlerden,bu arada o takım olan kirli çamaşır sepetini nerden aldın ve ne kadar çok beğendim de![]()
ah cnm ya kıymet bilcek kimse yok ki erkek tarafından hiçbişey istemediğim halde yapabilecekleri halde masraf yapmak istemediler büyüklük yapıp başımızda durmadılar bi kocam bi annem babam başka kimsem yokbu arada çok teşekkür ederim cnm
![]()
tşk.kür ederim cnm :)))Allah tamamına erdirsin canım guzel gunlerde kullan
çok saol haklısın cnm benim hiç bişeyim olmasın farketmez bana huzurum yerimdeçok şükür 9 ayıdoldurduk bide bebeğim olacak daha ne isterim ben:)))Canim bayildim her detay birbirinden güzel ne güzel ya Türkiye de herseyi buluyosun aliyosun takim süslü süslü biz yurtdisinda Türkiyedeki akrabalara yalvariyoruz suda olsun buda olsun diye getirebildigimiz kadarda getiriyoruz aslinda bi saray kadar cehiz in olsada olmasada farketmez RABBIM mutlulugunu daim etsin sekerim.... O güzel yastiklarda kocayin insallah![]()
Saol cnm evet haklısın bi an gözüm korkmadı değil ne yapacağım bunca şeyi diye ama düzenli olduktan sonra hepsi kullanılıyor ama evim küçük tıklım tıklım heryerıyı gunlerde kullan canım oncelerı pek kullanmam dıyoruz ama sonradan alınmıs kullanalım barı dıye basladıgımız yolculuk yerını yenısıyle degıstırme cabasına donusuyor onlar olmadan evı bosalmıs gıbı hıssedıyoruz valla ben hepsını kullanıyorum sandıkta dolu dolaplarda annemde daha ne gorurse alıyor oda onun zevkı dedım hedıye almayı sevıyor yapacak bısey yok![]()
oldu cnm oldu ağız tadıyla kullanıyorum çok şükür evet zahmeti çok ama çokta eğlenceli hiç pişmana olmadım eskide kalmış aman sermeyelim demedim hepsinin yeri başka:)Canım hayırlı uğurlu olmuştur inş.çeyizin babaevine kız çeyizi mutlaka serilmeli zahmetli oluyor ama tadı bir başka
saol cnm benim evin küçük olacak ise söz dinle fazla abartma derim ben zira benimki küçük bi kısmı kaldı gene baba evinde kendi evim bile tıklım tıkış hayırlısı olsun şimdiden:)ağzım acık bır sekılde baktım resımlerıne gule gule kullan canım bana aldıklarımın cok oldugunu soyleyen basta sevgılı nısanlıma ve abartıyorsun evde nereye koyacaksın bu kadar mutfak esyasını dıyen dığer yakınlarıma kesınlıkle ılk ısın ceyızını gostermek olucak hersey gonlunce olsun canım
masalllahhhhhhhh güle güle kullanın
Ayla ve Celal'e bir omur boyu mutluluklar dilerim :)
Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin![]()
istemeyerek serdiğim fakat sonradan hoşuma giden çeyizlerimin resimlerini çektim kızlar bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 189074 Eki Görüntüle 189106
Hepsi bir harika ...güle güle kullanın...yanlız bu sağdaki (sanırım mutfak) masa örtüsüne bayıldım..masa üzeri boşken ve daha net bir fotoğrafını yükleyemezmisiniz inanın bayıldımmm ...
istemeyerek serdiğim fakat sonradan hoşuma giden çeyizlerimin resimlerini çektim kızlar bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 189074 Eki Görüntüle 189106
Hepsi bir harika ...güle güle kullanın...yanlız bu sağdaki (sanırım mutfak) masa örtüsüne bayıldım..masa üzeri boşken ve daha net bir fotoğrafını yükleyemezmisiniz inanın bayıldımmm ...
teşekkür ederim evet mutfak takımının masa örtüsü tabiki ama kendi masam yuvarlak değil bu kadar net görünmeyebilir cnm:)
hepsi cok guzeller gule gule kullan canım ama bu serme ısını ben hıc sevmıyorum ya o yuzden serme olayı yapmıcam cok ugrastırmıstır tek tek yerlerınden cıkar koy uzun ıs walla ama ıyı basarmıssınız :) allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın