ayla'nın baba evine serilen çeyizleri:-)buyrun resimlere

güle güle kullanın.. emek emek hazırlanmış, düzenlenmiş..

annemde çeyiz serelim diye tutturdu bakalım ne yapıcaz?? sermek değilde toplamak beni yoruyor

saol cnm darısı senin başına şimdiden hayırlısı olsun allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
bana sorarsan ser hem annenin içinde kalmasın malum onlar bizden daha hevesli böyle şeylere hiç gözün korkmasın bende korkuyodum annem bi çırpıda tek başına serdi çıktı işin içinden şu an evimi temizliyoruz(ara verdim pcye sarıldım hemen)akşamda yavaş yavaş toplıcaz bakalım zor olcak mı görcez :1:

Maşallah hepsi birbirinden güzel bayıldım inan allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.nazarlardan sakınsın:9:

cok güzel bi ceyiz olmuş canım Allah agız tadıyla kullanmayı nasp eylesin

allah sana daha fazlasını daha güzellerini versin hiç yok deme o yok bu yok derken bu hale geliyo zaten az da olsa çokda olsa hiç önemli değil allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin isterse bitane iğne olmasın hiç önemli değil darısı senin başına cnm :54:

Aminnnn canım:70: Önemli olan ağız tadıyla kullanabilmek tabiki.. Rabbim huzurunuzu ağız tadınızı bozmasın. Düğününe de az kaldı evinin resimleri varmı görseydik:1:

öncelikle maşallah :nazar::nazar: nazar değmesin:)
çooook güzeller. hepsi kaliteli özenle seçilmiş güle güle kullan.
bende mutfak havlusu için model arıyodum seninkilerdende faydalanırım artık:) bide şu halkalarla işlenmiş havluları kim yaptı, satın mı aldın bacım? ben sepetli olan modelden bi yapıyım dedim canım çıktı ya, tek tek doldur, birbirine tuttur, havluya dik.. cinnet geçirdim :)) işe başlıyım valla herşeyi alcam uğraşamam ben peygamber sabrı lazım:DD
bide mutfak eşyalarından baharatlık, rende filan mor ya hani, bende mor arıyorum ama hiç denk gelmedim nerden bulabilirim?
bi de kız senin ne çok çay takımın var ööleee:53: :1:
benim 1 yıl çalışıp tüm maaşımı bunlara yatırmam lazım. gördükçe hevesleniyorum benim de evim olcakmı acep bi gün:):78:

Aminnnn canım:70: Önemli olan ağız tadıyla kullanabilmek tabiki.. Rabbim huzurunuzu ağız tadınızı bozmasın. Düğününe de az kaldı evinin resimleri varmı görseydik:1:

fırsat bulupta çekemedim cnm düğünden sonra artık haftaya çekip eklerim ev küçük olduğundan tam anlamıyla istediğim gibi yerleşemedim tam anlamıyla bitirir çekerim hemen:61:

öncelikle maşallah :nazar::nazar: nazar değmesin:)
çooook güzeller. hepsi kaliteli özenle seçilmiş güle güle kullan.
bende mutfak havlusu için model arıyodum seninkilerdende faydalanırım artık:) bide şu halkalarla işlenmiş havluları kim yaptı, satın mı aldın bacım? ben sepetli olan modelden bi yapıyım dedim canım çıktı ya, tek tek doldur, birbirine tuttur, havluya dik.. cinnet geçirdim :)) işe başlıyım valla herşeyi alcam uğraşamam ben peygamber sabrı lazım:DD
bide mutfak eşyalarından baharatlık, rende filan mor ya hani, bende mor arıyorum ama hiç denk gelmedim nerden bulabilirim?
bi de kız senin ne çok çay takımın var ööleee:53: :1:
benim 1 yıl çalışıp tüm maaşımı bunlara yatırmam lazım. gördükçe hevesleniyorum benim de evim olcakmı acep bi gün:):78:
saol cnm eksik olma darısı senin başına inş.lah en kısa zamanda hiç düşünme valla eline geçtikçe 1 tane 2 tane al yavaş yavaş birikiyor zaten allah sana daha güzellerini versin inş.lah en kısa zamanda sanada nasip olur:71:.faydalan tabi tatlımhem zaman geçer halkalı havlularıda mutfak havlularınıda hep ben yaptım dediğin gibi zor oluyor ama oyalıyor nişanlım askerdeyken yaptım ben sıkıntımı aldı bi nebze.
takım değil onlar cnm ya çay bardakları açık tepsilere sıraladık işte abartılcak bişi değil .
valla cnm aslında ben çoğu mutfak eşyamı hep pembe aldım bulamadıklarımı mor aldım pazarda bile dolu burda ben aldım pembesi çıktı hatta pişman oldum aldığıma sen şanslısın çünkü en çok mor renk var şu an.

saol tatlım :54:nasip olursa 14 mayıs kına 15 mayıs düğünüm olucak

merhaba Icequen,

ceyizlerini gördüm gercekten güzeller.. Allah güle güle kullanmayi nasip etsin. Birde Allah sizi ömür boyu mutlu etsin.. dügün tarihine pek bisey kalmamis Allahin izniyle..

Hadi güzel dügünler - Dügün resimlerinden eklemeyi sakin unutma...

sevgiler..selamlar :emir_bebek:

merhaba Icequen,

ceyizlerini gördüm gercekten güzeller.. Allah güle güle kullanmayi nasip etsin. Birde Allah sizi ömür boyu mutlu etsin.. dügün tarihine pek bisey kalmamis Allahin izniyle..

Hadi güzel dügünler - Dügün resimlerinden eklemeyi sakin unutma...

sevgiler..selamlar :emir_bebek:

saol cnm eksik olma evet 2 günüm kaldı şaka gibi hayırlısıyla atlatırım inş.lah.tmm cnm unutmam hele bi olsun düğün resimler çıkınca eklerim hemen:71:

Maaşallahhh, görmeye gelenlerden biri olsam dilim tutulurdu:) Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşaallah.

saol cnm eksik olma evet 2 günüm kaldı şaka gibi hayırlısıyla atlatırım inş.lah.tmm cnm unutmam hele bi olsun düğün resimler çıkınca eklerim hemen:71:

hadi hayirlisi canim :-)

bol bol oyna, senin en mutlu günün olsun canim... selamlar

çok güzel çeyizlerin özellikle kirli çamaşır sepeti ve deterjanlıklarına bayıldım pek kokoş aynı benim gibi:9:güle güle kullan yalnız çok şaşırdım niye annenin evine seriliyo çeyiz ki:26:

canım herşeyin birbirinden güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah... ve inşallah erkek tarafı bunları görüp ne gerek var bunca çeyize demez kıymetini bilirler aldıklarının yaptıklarının emeklerinin...

çok güzel çeyizlerin özellikle kirli çamaşır sepeti ve deterjanlıklarına bayıldım pek kokoş aynı benim gibi:9:güle güle kullan yalnız çok şaşırdım niye annenin evine seriliyo çeyiz ki:26:

öncelikle çok teşekkür edrim cnm eski adetlerden ama bizim burda hala aynı hızla devam ediyor baba evine seriliyo bir hafta kalıyor herkes gelip görüyor sonra gelin evine yerleşiyor

Back
X