Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullanın.. emek emek hazırlanmış, düzenlenmiş..
annemde çeyiz serelim diye tutturdu bakalım ne yapıcaz?? sermek değilde toplamak beni yoruyor
Maşallah hepsi birbirinden güzel bayıldım inan allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.nazarlardan sakınsın![]()
allah sana daha fazlasını daha güzellerini versin hiç yok deme o yok bu yok derken bu hale geliyo zaten az da olsa çokda olsa hiç önemli değil allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin isterse bitane iğne olmasın hiç önemli değil darısı senin başına cnm![]()
Aminnnn canımÖnemli olan ağız tadıyla kullanabilmek tabiki.. Rabbim huzurunuzu ağız tadınızı bozmasın. Düğününe de az kaldı evinin resimleri varmı görseydik
![]()
aaa benim gırgırıdan gördüm ordahepsi çook güzeller arkadaşım güle güle,ağız tadıyla kullan inşallah
![]()
saol cnm eksik olma darısı senin başına inş.lah en kısa zamanda hiç düşünme valla eline geçtikçe 1 tane 2 tane al yavaş yavaş birikiyor zaten allah sana daha güzellerini versin inş.lah en kısa zamanda sanada nasip oluröncelikle maşallahnazar değmesin:)
çooook güzeller. hepsi kaliteli özenle seçilmiş güle güle kullan.
bende mutfak havlusu için model arıyodum seninkilerdende faydalanırım artık:) bide şu halkalarla işlenmiş havluları kim yaptı, satın mı aldın bacım? ben sepetli olan modelden bi yapıyım dedim canım çıktı ya, tek tek doldur, birbirine tuttur, havluya dik.. cinnet geçirdim :)) işe başlıyım valla herşeyi alcam uğraşamam ben peygamber sabrı lazımD
bide mutfak eşyalarından baharatlık, rende filan mor ya hani, bende mor arıyorum ama hiç denk gelmedim nerden bulabilirim?
bi de kız senin ne çok çay takımın var ööleee![]()
![]()
benim 1 yıl çalışıp tüm maaşımı bunlara yatırmam lazım. gördükçe hevesleniyorum benim de evim olcakmı acep bi gün:):78:
saol tatlımnasip olursa 14 mayıs kına 15 mayıs düğünüm olucak
merhaba Icequen,
ceyizlerini gördüm gercekten güzeller.. Allah güle güle kullanmayi nasip etsin. Birde Allah sizi ömür boyu mutlu etsin.. dügün tarihine pek bisey kalmamis Allahin izniyle..
Hadi güzel dügünler - Dügün resimlerinden eklemeyi sakin unutma...
sevgiler..selamlar![]()
saol cnm eksik olma evet 2 günüm kaldı şaka gibi hayırlısıyla atlatırım inş.lah.tmm cnm unutmam hele bi olsun düğün resimler çıkınca eklerim hemen![]()
çok güzel çeyizlerin özellikle kirli çamaşır sepeti ve deterjanlıklarına bayıldım pek kokoş aynı benim gibigüle güle kullan yalnız çok şaşırdım niye annenin evine seriliyo çeyiz ki:26: