ayıp mı ettim acaba?

birisi benim anılarımı yok etse kıyameti koparırım.farkında olmaması,hatırlamayacağı anlamına gelmez ki:KK11:

Bende eskiye ait foto buldum ve özenle saklıyorum..

Cunku kız benden çirkin:))

İyi akşamlar ben yepyeni bir üyeyim. aklıma takılan bir iş yaptım vicdanı biraz rahatsız ama pişman değilim galiba :)eşimin özel eşyalarını karıştırırken ailesinin falan resimlerinin olduğu bi cd buldum çocukluk aşkının fotoğrafları da vardı kırdım attım. baya eski farkında bile değil sağladığının ama kırdım işte sizce ayıp ettim mi? ona söylemedim. sevgilisine ulaşma unutamama ihtimali yok belirteyim.
Nickin cok guzelmis birtanemm hala eski sevgilisine ait cdleri sakliyorsa icinde bir parca sevgi vardir diye dusunuyorum yaniliyor muyum

Kıskanmak ve kıskanılmak dozunda olunca ne kadar güzel oysa.
Eşimin okuldan kalma yıllıklarının olduğu kütüphaneyi karıştırırken iki resim düştü yere. Fi tarihinden kalmış.. Bayağı güldük üzerine hatta. Geçmiş gitmiş.. Eşimle ilgili hep şunu düşünürüm, Bu adamın hayatına kim girdiyse benden önce, yaşattığı her şey idi, eşimin "kendisi gibi" olmasını sağlayan. Zorlu dönemler atlattığımız halde, geçmişine minnettarım ve beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren şu anda "kim" olduğu..
Hatıraların canlanma ihtimali yoksa ve güven varsa, bence bu şekilde davranılması çok yanlış..
Umarım ortaya çıkmaz

Çok büyük bir terbiyesizlik. Siz kim oluyorsunuz ki insanların aile hatıralarının bulunduğu eski, yerine konamaz eşyalara zarar veriyorsunuz? Ya Allah aşkına, nikahı kıyınca insanları satın aldığınızı sanmayın, azıcık haddinizi bilin ya. Kendime yapılmış gibi içerledim, hatıralara çok değer veren biri olarak. Sıkıyorsa bunu kendisine itiraf edin. O zaman gelin tekrar yazın buraya. Anladınız mı? Öyle arkasından malına zarar vermekle olmuyor. Yaptığınızın hırsızlıktan da farkı yok. Azıcık kontrol, azıcık saygı ya. Kıskançlığınızla kendi malınızı kırın dökün, başkasınınkinden sizene?? Evli olmanız size o kişiyle ilgili sınırsız hak vermiyor. Durmanız gerektiği yeri bilin.

Son düzenleme:
Iyi de AILE fotograflari varmis.
Bence evet ayip etmissin...
hemde cok saygisizca.
Ben yapmam,yapsaydi da cok kizardim.

İyi etmişsiniz bence :KK14:

Eski (sevgili ),eskide kalmalı ki eski olsun :KK59:

Eşiniz sizede aynısı yapmış olsaydı hoşuna gidermidiydi?

Artık olan olmuş, kötü yapmışsınız vb diyerek sizi yargılayamam ama evlenirken Çiftler birbirini geçmişleriyle kabul etmeli, bakın adı üstünde geçmiş, artık siz varsınız, geçmişteki birinin fotoğrafı sizi rahatsız etmemeli, üstelik aile fotoğrafları da varmış, şimdi o cd'yle ilgilenmiyor diye bu varlığını unuttu anlamına gelmez, 3-5 ay sonra cd'yi arasa bulamasa ne diyeceksiniz?

Bilmiyorum ben mi rahatım böyle konularda, eşimin çocukluk aşkını bilirim, hiç rahatsızlıkta duymadım, aynı semtin çocuklarıydık biz, o yüzden ortak arkadaşlarımız var, sosyal paylaşım sitelerinde arkadaş profillerine bakarken haliyle eski sevgilileri de görüyoruz, çocukları büyümüş diye yorum bile yaparım, nesini kıskanacağım ki, herkes yolunu çizmiş, o biriyle evlenip çoluk çocuğa karışmış, biz evlendik çoluk çocuğa karıştık.

Ben kendime güveniyorum öncelikle, gerisi benim için önemli değil.

Cok cok yanlis ve biliyormusunuz aynisini yasiyacakasiniz hatta kat kat fazlasini ancak o zmn anlarsiniz.
Ben sadece o gunun cabuk gelmesini diliyorum cok sinirlendim icim acidi ama yok hep erkekler suclu dimi? Allah esinize sabir versin bu kdr basit bir konusa sabredemiyorsaniz birinize bol bol sabir lazim.
O ozel esyayi hic karistirmasaydiniz acip bakmasaydiniz ztn hoc gormeyecektiniz..
Bunun benim nazarimda adi bile farkli da neyse susayim ben..

Adamin gecmisini kendi hafizasindan da silin.. neticede icinde sizin olmadiginiz gecmis dolu bir hafiza ne ise yarayacak.. aşın kendinizi.. cunku onun sizden once bir hayati olmus olamaz ama sizin olabilir, cunku siz kadinsiniz her kosulda haklisiniz..

aslında üye olup cd den dosya nasıl silinir diye soracaktım. hatta Google'da aradım bir şey anlamadım. sabredemeyip kırdım. kurunun yanında yaş da yanmış oldu :)

Hala guluyorsunuz ve de gelmiş bize soruyorsunuz. Vicdan azabı çeken birde oturup güler mı?

Çok iyi yapmışsın... Hep böyle devam.. Sonunda daha fazla gülmen dileğiyle..

Hala guluyorsunuz ve de gelmiş bize soruyorsunuz. Vicdan azabı çeken birde oturup güler mı?

Çok iyi yapmışsın... Hep böyle devam.. Sonunda daha fazla gülmen dileğiyle..

hey vicdanim sen misin? gerçekten iki gündür ben de senin ve diger sevgili bayanların dediklerini düşünüyorum ki o yüzden üyelik açıp burada sormak istedim. ailesinin anılarını kurtarmaya çalıştım ki o fotolarin hemen hepsini ya başka yerlere yedeklemiştik ama bu yaptığımı affettirmez tabi. eşime, geçmişine, yaptigimdan dolayı çok Üzgünüm. hatamı yüzüme carptiginiz için ayrıca teşekkür ederim. bunu telafiye kalkmayacagım yalnız daha dikkatli olacağım ilerisi için.

X